Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Metro Exodus
A leghosszabban töltő játékok között tuti dobogós lenne, időnként ez tart vissza attól, hogy játsszak vele, mert az élmény sem ragad magával.
-
kisÁdi
aktív tag
Direkt megnéztem tegnap, hogy ma éjfélig tartani fog még a double discounts. Hát jól benéztem úgy látszik, megint minden teljes áron van. Pedig azt hittem ma még elcsípem.
-
eisento
addikt
[Southeast Asia] PS Plus adds Monster Hunter World as a monthly free game.
The store listing says that you can claim it between March 18 to April 22.MÁS: tegnap bekapcsoltam a ps-t erre a marciusi deal ki volt rakva a fomenube mintha egy jatek lenne. tapasztalt vki hasonlot?
-
Nescafé
őstag
Jó ez a Resident Evil 3 demo
Más ha előrendeltem store, doom , azt mikortól tölthetem le? -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Carlos Padre #238072 üzenetére
Leírás All my videos and trailer are FanMade made by myself. It is only a concept.
-
törölt tag
válasz
Batistuta7 #238062 üzenetére
A legrosszabb ha senkire sem szavazol... De ez elég off itt.
-
-
stilo18
addikt
válasz
Carlos Padre #238072 üzenetére
Hát azért ez nagyon durva lenne, ekkora ugrás szerintem kizárt...
-
Szabi®
addikt
A PS5 kinézetéről van már valami infó ?
-
Carlos Padre
veterán
Nem tudom mennyire "fék", de vannak érdekes videói.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Batistuta7 #238062 üzenetére
Nem kell azonnal puffogni és mindig másokat hibáztatni és majd akkor nem tart majd itt az ország.
-
proly01
őstag
Tudtok segíteni abban,hogy milyen módon tudok a legkorábban játszani a RE 3 demójával?
Melyik store ba kell(ne) regisztrálnom?
Köszönöm -
Deck
titán
válasz
Batistuta7 #238064 üzenetére
A multi miatt szerintem, nem kéne ragaszkodnod a vezetékmenteshez. Vagy mindenképp csak ilyet szeretnél?
-
Batistuta7
tag
-
Deck
titán
válasz
Mezcal #238059 üzenetére
Nem azt kérdezte, hogy mivel játszon.
Olyan játékról van szó ami alapból támogatja a billentyűzet, egeret szóval nem kell kontrollerel játszania. Felőlem amúgy mindenki játszon azon amin tud, szeretne. Ez miért baj valakinek? (mondom ezt úgy, hogy én mindent kontroller-el játszok, még a pc-s játékaim is ahol lehet) -
Batistuta7
tag
válasz
Carlos Padre #238058 üzenetére
Az nem baj ha nem kapok választ. Az jobban zavar ha kapok az milyen.
Megtalálom a billentyűzetet csak nem tudom melyik kompatibilis PS4 -el, illetve a tapasztalat érdekelt volna melyik használható, és nem csak arra jó hogy legyen.
Elárulom hogy nem szavaztam mert nem tartom egyik pártot sem érdemesnek arra hogy vezessen . Viszont te valószínűleg voltál tehát meg is adtad a választ arra hogy miért tart itt az ország. -
Mezcal
addikt
válasz
Batistuta7 #238056 üzenetére
Igaza van, aki konzolozik, az tudjon játszani egy controllerrel is.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Batistuta7 #238056 üzenetére
Vagy attól, hogy ilyen embereknek is van szavazati joga, mint neked, aki egy olcsó wireless billentyűzetet sem képes meglelni a neten egyedül, de azonnal elkezd emiatttartittazországozni ha nem kap azonnal választ.
-
Mr Chapel
tag
válasz
felixo #237851 üzenetére
Engem az is érdekelne hogy ez vajon megy e ps plusz nélkül. Neten több variációt olvastam. De talán a solo play megy, csak az online funkciók, coop, multi, amihez kell. Tippre, a társakat kitölti AI vezérelt botokkal, mint a wildlands esetében. Ps-en nem coopozok, meg semmi multi, arra ott a pc. A storyt kitolnám egyszer, bár azt olvastam nem nagy eresztés, meg rövid is.
-
Mezcal
addikt
Sokan hypeolják a Death Strandinget, én egy-két küldi után napokig rá sem nézek. Szép, de kiéget.
-
LucentTwo
tag
válasz
Batistuta7 #238049 üzenetére
Én tudok, meg kell tanulni játszani controllerrel és ingyen van.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Hónapok óta nem volt belapcsolva a PS4 Pro-m. Beszereztem egy HDR-es monitort és szeretném kipróbálni a Horizon Zero Dawn-ot rajta. Anno még külön vettem meg az alapjátékot és a kiegészítőt. Most ha a megvásárolt játékokban rákeresek és kiválasztom az alapjátékot, akkor csak a Complete Edition megvásárlását adja ki lehetőségnek.
Le tudom még tölteni a base game-et, vagy buktam mert már csak a teljes csomag van?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Batistuta7
tag
Sziasztok.
Tud valaki ajánlani egy olcsó wireless billentyűzetet ? COD multihoz . De ritkán játszok szóval tényleg elég lenne egy olcsó megoldás . Köszönöm előre is -
törölt tag
válasz
Carlos Padre #237999 üzenetére
-
Szabi®
addikt
Elég gyerekesen tellik ez a várakozás egynéhányatoktól,mintha egy hete lennétek a playstation világába és nem tudnátok hogy ezt a konzolt mindig is a címek adták el,nem az ereje.
Ps2 < Xbox classic majdnem dupla erős, Ps3 < Xbox 360 a gpu erősebb, Ps4 Pro <Xbox One x majdnem egy sima ps4nyi erővel tud többet a gép.......Semmit nem jelent a mostani különbség megintcsak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Final Fantasy VII Remake jelentés
Lényeg, hogy a megjelenés továbbra is április 10, azonban a dobozos példányoknál előfordulhat késés. (Azt nem tudni, hogy ez itthonra is vonatkozik-e majd)
-
jookomak
őstag
válasz
modflow #238040 üzenetére
Épp ezt részletezték a videóban. Hogy pl egy városban játszódó játéknál a postaláda/jelzőlámpa/tűzcsap textúrája annyiszor van a játékban, ahányszor látod. Itt az ssd miatt elég egyszer beletenni, aztán közvetlenül kiolvassa az ssd-ről, helyet és időt spórol. Ezért lesz csak 825 gb a háttértár. Viszont mivel nem az a folyamat, hogy hdd-ről kitömöríted a textúrát a ramba, ami cpu és ram igényes, hanem közvetlen, ezáltal erőforrás szabadul fel proci és memória oldalon. És itt jön képbe az optimalizáció, valamint a programozhatóság "egyszerűsége". Aztán hogy a fejlesztők ez a megközelítést fogják-e alkalmazni, vagy az xbox féle nyers erőt (általában mondjuk utóbbi szokott a nyerő lenni), azt majd az idő, a fejlesztők, és a vásárlók eldöntik.
-
csab2
veterán
válasz
Carlos Padre #238035 üzenetére
-
válasz
modflow #238040 üzenetére
Hagyományos PC-s felépítéssel és szoftveres környezetben tényleg nem jön ki az előnye. De ez itt egy játékkonzol lesz. Ez az egyik legfőbb újítása, és úgy használja ki ezt a sebességet, hogy eltűnnek az indítási és betöltési idők. De nem csak a pályabetöltések ideje fog redukálódni, hanem játék közben a textúrabetöltés is. Ezzel egyfajta reformot is terveznek.
-
modflow
veterán
-
Xaels
félisten
-
válasz
modflow #238030 üzenetére
De miért lenne sebességkorlátozás? Vagy mit értesz alatta?
Azért mentek rá erre, hogy ne legyen elindulási és betöltési idő. Vagyis ez az SSD inkább olyan lesz mint a RAM, és nem mint egy tradicionális háttértár.(#238033) F-ECT$: Ez az SSD inkább olyan lesz mint a RAM, és nem mint egy tradicionális háttértár. A segítségével jelentősen csökkenthető a rendszermemória igény. Persze ettől függetlenül még jöhet később egy Pro változat is.
-
modflow
veterán
válasz
Carlos Padre #238031 üzenetére
Mert szerinted egy játék pl. jobban fut, ha nem 16 Gb, hanem 32 Gb RAM van a gépben??
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: a távolról meg tudom nézni, hogy milyen játékok, alkalmazások vannak feltelepítve a PS4-re? Illetve távolról lehet törölni? Most nézem a Playstation fiókomat a neten (PC-n), de nem találok ilyesmit. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #238028 üzenetére
Minden osztàlyban van egy bohóc, majd elviseljük.
-
válasz
F-ECT$ #238018 üzenetére
A 16 GB itt nem lesz kevés. Pont azért raknak bele iszonyat gyors SSD-t, az ellensúlyozza. A játékok arányos mérete is csökken valamelyest, mert nem kell majd HDD-re optimalizálni a betöltést. Bár ettől még tény, hogy kicsit szűkös lesz a tárhely, de legalább lehet majd bővíteni.
-
Xaels
félisten
Olyan mindegy milyenek a nyers számok, itt van 150+ játékom, több mint 80 ismerős akikből sok mindenkivel együtt szoktam játszani. Most nem fogok mindent 0-ról kezdeni. Annyira nem vagyok HC. Árat sem tudunk még.
-
F-ECT$
titán
válasz
Carlos Padre #238021 üzenetére
Édes, hogy nem. A mennyiség meg annyi.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #238021 üzenetére
Ennél màr csak az viccesebb, mikor a PC-s RAM-okhoz viszonyítjàk a mobilRAM-okat.
-
Callisto
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
KaitouP #237991 üzenetére
7 évhez képest a 8->16 GB memória iszonyat kicsi ugrás, miközben a mobilokban is 12 GB van már. Ugyanez az 500 GB -> 825 GB-ra is igaz, főleg amikor 100 GB-os játékok is vannak.
Az 1.84 TFlops -> 10.28 jól néz ki, de a PS4 Pro-hoz képest már nem olyan sok a fejlődés, és ugye az XBox erősebb lesz "nyersen".De a legtöbb úgyis a játékokon fog múlni, mondjuk ha beérik az MS stúdió felvásárlása, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a verseny, mint most, ami hosszú távon mindkét platformnak jó.
-
i@lex
őstag
Mi ez a negatív hangulat?
Most néztem a TheVR streamet, Pisti azt mondta mindenben jobb a PS.
Szóval, fel a fejjel. -
Wesder
titán
válasz
Jajj ne...
-
sp8787
addikt
válasz
Carlos Padre #238008 üzenetére
Ok
Mondjuk nem ertem itt ezt a tomeges kardbadolest. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #238007 üzenetére
Marketingnek ütős lesz.
"Megvan a ps5 hardvere.Gyengébb, mint az xbox!"
Szóval így kell elbaszni a kiépített előnyt. -
Mike
veterán
válasz
markknight #238006 üzenetére
YouTube n nálam nem lagol
-
markknight
veterán
Botrányosak ezek a laggoló diák amiket mutatnak, ebben az élõ showban, min futtatják ezt? Pentium 1-en? Meg mi ez a sok szöveg az audióról? Vajon jó liveot nézek?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Carlos Padre #237715 üzenetére
Igazam lett vagy igazam lett?
-
sp8787
addikt
Mekkora volt eddig a kulobnseg? 50%?
Most ez majd lesz olyan 20%? -
KaitouP
nagyúr
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W