Lehagyta a PlayStation 3-at a PlayStation 4

Jóval az ünnepek előtt teljesítette az idei célkitűzését a Sony.

Nagyot megy ebben a konzolgenerációban a PlayStation. Konkrétan annyira jók az eladások, hogy a Sony már nem is a konkurenciával küzd, hanem maguk elé állítanak bizonyos célokat, amelyeket megpróbálnak elérni. Túl nagy titkot nem csináltak abból, hogy idén le akarták hagyni a PlayStation 3 teljes ciklusára vonatkozó eladásait, ami meg is történt, ugyanis a Sony beszámolója szerint szeptember végéig 86 millió PlayStation 4 került leszállításra.

Mint ismeretes a PlayStation 3-ból 83 millió került eladásra, amely eredmény már valamikor a nyáron meglehetett, de ugye az összesítések negyedévente történnek, így csak most tekinthető az adat hivatalosnak.

A PlayStation 4 nagyjából az életciklusa felénél jár, tehát van még ideje arra, hogy teljesítse a következő kitűzött célt, ami az első PlayStation eredményeinek elérése. Ehhez minimum 102,5 milliós eladás szükséges. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor valamikor a következő év vége felé meglesz, ráadásul a vállalatnak még olyan exkluzív címek vannak a tarsolyában, mint a Death Stranding, a Ghost of Tsushima, vagy éppen a Last of Us Part II.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés