Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1117
tag
4 óra AC Odyssey után azt kell mondjam ez elég unalmas és nyögvenyelős az Originshez képest
A katonáknak iszonyat lassan fogy az élete,ha 3 rám jön már esélyem sincs mert nekem egyből lecsapják a HP-mat, a ló mozgása terepen valami botrányos (a térkép tele van tereptárgyakkal és nyeklik-nyaklik benne a dög), a textúrák betöltése szintén elég mókás, vagy inkább siralmasÉn pedig nem vagyok egy fps huszár, soha nem érdekelt, de ez látványosan "szenved".
Amennyire vártam, akkora csalódást lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation Portal hibátlan
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest