Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Valakinek van esetleg tuti megoldása php5 alatt port vizsgálatára távoli gépen?
A fsockopen nekem getaddrinfo name or service not known-al elhal. (Amúgy a névfeloldás működik.)
És 22-es portot kellene figyelnem, mert az az, ami minden esetben eléelrhető kell legyen. -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
pelyib #19898 üzenetére
Ez valamiért pont elkerülte a figyelmemet, megpróbáltam a controllerből állítani, de mivel a session class előtte töltődik be, ezért nincs sok haszna.
A megoldás az lett, hogy a natív setcookie()-val írtam felül, (előtte a$this->input->set_cookie()
-val próbáltam)setcookie(
$this->config->item("sess_cookie_name"),
$this->session->session_id,
time() + 30*24*60*60,
$this->config->item("cookie_path"),
$this->config->item("cookie_domain"),
$this->config->item("cookie_secure"),
$this->config->item("cookie_httponly")
);
Így a konfig beállításaival írja felül a session sütit. A HTTP headerben így is 2x van Set-Cookie field, viszont a másodikban már benne van a lejárat, és a böngésző ezt veszi figyelembe. -
pelyib
tag
válasz
SunyaMacs #19897 üzenetére
Nem hasznalok CodeIgniter, de a dokumentacioban van egy ilyen:
sess_expiration: "The number of seconds you would like the session to last. If you would like a non-expiring session (until browser is closed) set the value to zero: 0"
Tippre ez kell neked. -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
instantwater #19896 üzenetére
Igen ezt tudom, ezért is szeretném használni. Alapból PHP-ban a session cookie-nak 0 lejárat van beállítva, vagyis a böngésző bezárásakor törlődik. Natúr PHP projektben már megoldottam úgy a megjegyzést, hogy felülírtam a session sütit módosított lejárattal, és működött. Itt sikerült valahogy megcsinálnom azt, hogy a HTTP header-ben 2 megegyező Set-Cookie field legyen..
Még azért megpróbálok valami egyszerű megoldást találni rá, vagy valami sajátot kell írnom hozzá. -
-
SunyaMacs
aktív tag
Sziasztok! Használ itt valaki CodeIgniter-t?
Ti oldanátok meg az accountba való belépés megmaradását az alap CI session library-t felhasználva? A neten(StackOverflow) találtam már olyan "megoldást" is, hogy a user email címét cookie-ba tárolja el -
zsolti_20
senior tag
Kicsit elkanyarodtunk a témától úgy érzem. VPN nem működik. És persze hogy oka van a tiltásnak. Hogy az emberek ne lógjanak egész nap youtube vagy facebook előtt.
Téma lezárva itt részemről. Aki próbált segíteni annak köszönöm szépen. -
-
pelyib
tag
válasz
zsolti_20 #19886 üzenetére
Teljesen jó megoldás
A védelemre megoldás lehet a [htaccess Apache-hoz]
+ HTTPS se ártana (https://letsencrypt.org/) -
-
sztanozs
veterán
válasz
instantwater #19888 üzenetére
VPN a legtöbb vállalati proxy-n nem megy át. Ahol átmegy (de megtalálják), ott könnyen kívül találja magát az ember...
-
válasz
zsolti_20 #19886 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb és kényelmesebb egy VPN-re előfizetni ami a hálózati tiltásokat kikerüli?
Hiszen a saját kis chatedet is futtani kell valahol hacsak nem serverlessben gondolkodsz.
Esetleg arra nem gondoltál, hogy okkal van tiltva a közösségi média mondjuk adatszivárgást megelőzendő? -
sztanozs
veterán
válasz
zsolti_20 #19884 üzenetére
Kulcsrakész AWS, ha nem félsz belevágni (és nincs tiltva az amazon a munkahelyi proxy-n):
https://levelup.gitconnected.com/creating-a-chat-app-with-serverless-websockets-and-python-a-tutorial-54cbc432e4f -
zsolti_20
senior tag
válasz
pelyib #19885 üzenetére
Minden ilyesmi oldal tiltva van igy sem a messenger sem a twitter nem mukodik vegul szamomra eleg egyszeru megoldast talaltam.
Html-be ha irok valamit egy gomb megnyomasara egy php menti egy json fileba, majd innen olvassa ki az uzeneteket igy azok meg is maradnak a weboldalon.Ennel egyszerubb szerintem nem letezik.
Most mar csak azt kell kitalalnom higyan vedhetem le a weboldalt. Arra gondolok higy egy elore letrehozott loginnal lehessen csak belepni. Neztem par peldakodot de ott a problema az hogy ha a linkhez mrgadom a weboldalam url-jet akkor az egesz logint atugorja, igy ez siman megkerulhezo
-
pelyib
tag
válasz
zsolti_20 #19884 üzenetére
FB Messengernek pl van browser alapú megoldása is: messenger.com
De ha nem ez akkor egy Google keresés erre: "php chat" fog dobni millió megoldást.
Twitter? Ott is kétirányú a kommunikáció.Ha meg saját akkor egy sima form kell, ehhez egy server oldali script ami lementi (mysql-be, esetleg file) meg egy másik ami kiolvassa és generál egy html-t belőle.
-
zsolti_20
senior tag
Udv emberek! Segitseget szeretnek kerni egy web alapu chattel kapcsolatban. Sajnis a munkahelyre nem lehetseges behozni telefont vagy hasznalni a gepen barmi hasonlot mint a kozossegi media, igy ha tortenik valami akkor nehez beszelni az otthoniakkal. Arra gondoltam hogy ossze dobnrk egy teljesen alap semmi extra nelkuli weboldalt ahol kb annyi tortenne hogy van egy ures mezo ahova beirom az uzenetet, majd nyomok eg kuldes gombot es ekkor lathato lesz a weboldalon.
Ti merre indulnatok el, vagy hogy csinalnatok? Szinte 0 a tudasom html-el vagy php-vel kapcsolatban, de ha mar a lepeseket tudnam egyszerubb lenne kivitelezni.
-
válasz
Pulsar #19882 üzenetére
A
fetch_assoc
az asszociatív tömbbe adja vissza az eredményt, tehátCOUNT
olt tartalmatAS
kulcsszóval el kell nevezni valami értelmesre.
Afetch_row
adja vissza indexelt tömbbe az eredményt, ahol már használható arow[0]
és társai, de az asszociatív tömbös megoldás a preferált a rugalmassága miatt, mert a lekérdezéshez való új oszlop hozzáadása esetén sem csúsznak el az indexek. -
g.Viktor
csendes tag
válasz
RedHarlow #19874 üzenetére
Helló, én ezt: PhpSpreadsheet szoktam használni ilyen igényekre.
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Pulsar #19879 üzenetére
Mint ahogy Agostino(#19878) írta, a lekérés eredményében a kiválasztás oszlopneve más lesz, mint az eredeti oszlop neve, így ha assoc-ba van fetch-elve, az oszlop index-e is más lesz.
AS
használata nélkül talán így lehetne még elérni:$row[0]
, vagy ha a row indexe megegyezik a teljes kiválasztással. -
válasz
instantwater #19877 üzenetére
Sziasztok,
decimal(5,2)de úgy néz ki meg van a megoldás.
Érdekes egyébként mert nem az else ág futott le, hanem egy nagy büdös semmit kaptam vissza$sql = "SELECT MIN(ertek) as kutyafule FROM weather_forcast_n";
....
echo "<tr><td>".$row["kutyafule"]."</td></tr>";
így tökéletesen működik
Bár nem értem az első miért nem, de biztos megvan az oka
Köszönöm mindenesete nektek a segítséget -
Agostino
addikt
válasz
Pulsar #19876 üzenetére
ha a fenti sql lefut, akkor elvileg ezt kapod, nem? tegyük fel.
+------------+
| MIN(ertek) |
+------------+
| 1 |
+------------+nem pedig
ertek
nevű oszlop kerül vissza. ha kiveszed fent aMIN
-t és marad azertek
akkor persze jó, hiszen lent a.$row["ertek"].
arra vár. mondjuk késő van, lehet benéztem. -
-
Sziasztok,
egy kis szegítséget szeretnék kérni
$sql = "SELECT MIN(ertek) FROM weather_forcast_n";
$result = $conn->query($sql);
echo "<h1>Összes</h1>";
if ($result->num_rows > 0) {
echo "<table border=\"1\"><tr><th>Érték</th></tr>";
while($row = $result->fetch_assoc()) {
echo "<tr><td>".$row["ertek"]."</td></tr>";
}
echo "</table>";
} else {
echo "0 alálat";
}
Erre miért nem kapok eredményt?
Ha ki veszem a selectből a MIN-t akkor vissza kapom az összes értéket. Ahogy berakom, hogy MIN vagy MAX semmilyen eredmént nem kapok.
Mit rontok el, vagy ezt nem így kéne csinálni? -
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném xlsx-ként lementhetővé tenni a havi riportjainkat, 3 munkalapot tartalmazna az excel. Mi a legszebb, legegyszerűbb megoldás manapság erre?
-
VidékiUfo
csendes tag
sziasztok , egyedi wordpress sablon fejlesztésére keresek fejlesztőt
-
bucihost
senior tag
Köszi. így sikerült megoldani (félig).
<?php
$dom = new DOMDocument();
$dom->load('calendar.xml');
$library = $dom->documentElement;
$xpath = new DOMXPath($dom);
$result2 = $xpath->query('/eventlist/event[user="user2"]');
$result2->item(0)->parentNode->removeChild($result2->item(0));
$dom->save('calendar.xml');
?>
Viszont azt hogy tudom megoldani, hogy egy változóból vegye az user nevét? próbáltam úgy, hogy [user="user2"] helyett [user='.$torolni.'] de elhasal
-
bhonti
aktív tag
Ugyanazt javaslom. Beolvasás után a tömbből kitörlöd, aztán visszaírod az egész fájlt.
-
bucihost
senior tag
válasz
sztanozs #19866 üzenetére
jogos. ott elírás van.
A file amit szerkeszteni akarok, egy programnak a conf fájlja.. A szerkesztést "paraszt" módon sikerült megoldanom (ezt inkább nem linkelném, mert páran eldobnátok az agyatokat
).
A másik rész amit nem igazán tudok megoldani: ugyan ehhez a filehoz tartozik egy xml file is. (calendar.xml).
<eventlist>
<event type="user">
<user archive="0">user1</user>
<calendar repeat="127"/>
</event>
<event type="user">
<user archive="0">user2</user>
<calendar repeat="127"/>
</event>
<event type="user">
<user archive="0">user3</user>
<calendar repeat="127"/>
</event>
</eventlist>
Ehhez egy php:
<?php
$xmlDoc = new DOMDocument();
$xmlDoc->load("calendar.xml");
$user = $xmlDoc->documentElement;
$users = $user->getElementsByTagName('user');
foreach($users as $users2){
echo $users2->nodeValue, PHP_EOL;
} ?>
Ez kilistázza az usereket. Az megoldható valahogy, hogy tudjak az XML-ből eventet törölni? Mmint ahol az <user> xyz, azt az eventet törölje? Ezzel az xmles résszel semennyire sem vagyok tisztában
-
-
válasz
instantwater #19859 üzenetére
Vagy a json felé.
-
-
bhonti
aktív tag
válasz
instantwater #19861 üzenetére
Hacsak nem eleve adott ilyen fájl valahonnan...
-
válasz
bhonti #19860 üzenetére
Úgy ésszerű.
Minek szenvedni egy ilyen struktúrájú fájllal?
Többes egyidejű írás hazavágja a fájlt, lockolással pedig letérdel a rendszer.
Bele sem megyek a részletekbe.2020 küszöbén aki fájlban tárol usereket az egy hol élt az elmúlt 20 évben?
Az olyan ember egyéb galádságokra is képes, mint pl a plaintext jelszavak, world read permisson az "adatbázis fájlra" és hasonlók. -
bhonti
aktív tag
válasz
instantwater #19859 üzenetére
Úgy könnyű
-
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy szöveges file, amely felhasználói adatokat tartalmaz.
login_1=user1
desc_1=desc1
priority_1=5login_2=user2
desc_2=desc2
priority_2=5login_2=user3
password_2=desc3
priority_2=5php-val az megvalósítható valahogy, hogy kilistázza az usereket és törölni tudjak? (törölje a törölni kívánt userhez tartozó 3 sort a fileból). Ha igen akkor merre induljak?
-
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban, van egy ilyen tök szép lenyíló menüm, azt szeretém, hogya az almára kattintok akkor egy változó vegye fel az "alma" értéket aztán ez alapján frissüljön a lenti táblázat. Az SQL-ben szereplő változó a $policy.
<button onclick="myFunction()" class="dropbtn">GYÜMÖLCS</button>
<div id="myDropdown" class="dropdown-content">
<a href="">ALMA</a>
<a href="">KÖRTE</a>
<a href="">BARACK</a>
<a href="">EPER</a>
<a href="">SZEDER</a>
</div>
<script>
/* When the user clicks on the button,
toggle between hiding and showing the dropdown content */
function myFunction() {
document.getElementById("myDropdown").classList.toggle("show");
}
// Close the dropdown if the user clicks outside of it
window.onclick = function(event) {
if (!event.target.matches('.dropbtn')) {
var dropdowns = document.getElementsByClassName("dropdown-content");
var i;
for (i = 0; i < dropdowns.length; i++) {
var openDropdown = dropdowns[i];
if (openDropdown.classList.contains('show')) {
openDropdown.classList.remove('show');
}
}
}
}
</script>
-
törölt tag
válasz
TigerCat #19850 üzenetére
Nem, én tévedtem, elég jó állapotban van, elvileg használható ez.
https://caniuse.com/#feat=payment-request
Én személy szerint még csak demo implementációkat láttam, és ott nem volt konkrétan annyival egyszerűbb a helyzet, mint egy jól megtervezett mobil first checkout UI. Ami egy access tokenes rendszerrel vagy SSO-val kiegészítve egész műx képes. Persze nem univerzális mint a PR API
-
válasz
#57018880 #19844 üzenetére
Uuu gyerekek, egyikőtök sem értette meg azt, amit a kolléga szeretett volna. A böngészők automatikus kitöltési funkciójáról van szó, amikor például elementheted akár a bankkártyád adatait is a böngészőben, és később bármelyik weboldalon automatikusan ki tudod töltetni. Nem akar kliens adatot lokálban tárolni, ez a modern böngészők alapfunkciója.
-
válasz
sztanozs #19843 üzenetére
Regisztráció nélkül zajlik a vásárlás, adatot ne tárolunk, csak az adatok megadását szeretném megkönnyíteni a vásárlóknak. Most simán kitölti az adataimmal, de nem tökéletes. Mobilon és asztalin is. Safari felhőben tárol, a Chrome gondolom szintén. De nem találtunk erről egységes leírást sehol. Sajnos.
-
törölt tag
válasz
TigerCat #19840 üzenetére
Nem jó ötlet böngészőben letárolni kliens adatokat ( okok miatt ), szerver oldal dolga. Erre vannak tompító megoldások ( ha valaki erős security részen... ami gondolom nem az erőssége a fejlesztődnek, nem szokott az lenni
).
Amúgy pedig megjelenítési logikával lehet javítani az UX-en, pl azzal ha személyes vagy pickup opcióval nem kéred újra a fizikai címet..
Leválasztani a céges és magánszemély folyamatot, stbstb...
-
válasz
sztanozs #19839 üzenetére
Bocsánat, igyekszem jobban fogalmazni! Szóval, webshop kosár oldalon az adatok megadását akarom automatizálni olyan módon, hogy azt miden böngésző képes legyen értelmezni. Az adatok a böngészőben elmentett felhasználói adatokkal legyenek kitöltve (név, cím, számlázási cím, szállítási cím, email, telefon, stb).
Hellyel-közzel működik, de csak tippeltünk, hogy melyik adatot hogy címkézzük fel...
-
Sziasztok!
Szeretnék jól működő automatikus kitöltést az adatmegadás oldalon. Most is van, de nem az igazi. Hogy fussak neki? Mit mondjak a fejlesztőnek? Szeretném, ha magyar adatokkal is működne minden cella: Név, irányítószám, település, utca-házszám, telefon, email, számlázási név, számlázási cím (irányítószám, település, utca-házszám, adószám).
Van erről valami leírás, ami nem csak tipp és magyar weblappal is használható?
Köszi! -
sztanozs
veterán
válasz
bucihost #19835 üzenetére
Tolj fel egy network sniffer-t és nézd meg a forgalmat.
Illetve futtathatod valami sandboxban és megnézheted a futás eredményét. -
supercow
őstag
válasz
bucihost #19833 üzenetére
Keresd meg a program eredeti készítőjét, kérd el tőle a forráskódot, esetleg dokumentációt (haha az sosincs). Ha nem találod vagy nem adja, akkor szopacs.
A külső szerverrel való kommunikációt tűzfalszabályokkal tudod tiltani, illetve korlátozni. Ha látni akarod mit csinál, akkor talán valami packet snifferrel próbálkozz.
Kb ennyi. -
bucihost
senior tag
válasz
instantwater #19834 üzenetére
Csak arra lenék kíváncsi, hogy "mit csinál" a háttérben.
-
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam neki megfelelő topicot, ezért offba teszem.
CGI -file tartalmát hogyan lehetne olvashatóra átalakítani?
Ez egy linuxos program webes admin felületének cgi-je. Vannak érdekességek a programmal, pl kommunikál egy másik szereverrel.... kíváncsi lennék rá miért... -
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
Agostino #19826 üzenetére
Ez a két sql generálódik le a kódoddal:
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('egy','ketto','3')
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('négy','','6')
Ezek elvileg jók. Azt nézd meg, hogy a mysql táblában a mezők lehetnek-e NULL értékűek vagy kell-e lenni valamilyen értéknek, illetve asz SQL STRICT mód kavarhat még be... -
Agostino
addikt
sziasztok
csv fájlt szeretnék adatbázisba importálni. egészen addig minden oké, amíg nincsen olyan sor, amelyben van üres cella. ha van, nem töltődik be a tábla. azt szeretném elérni vele, hogy attól még töltse be a táblát, ami üres pedig hagyja úgy ahogyan van, menjen be. bújom már a netet egy ideje de sehogy nem sikerült megoldásra találnom. [itt] a kód, de semmi extra.
ha tehát ez a tartalom, akkor ok:
+------+-------+---------+
| vnev | knev | eletkor |
| egy | ketto | 3 |
| négy | öt | 6 |
ilyen esetben semmi sem töltődik be+------+-------+---------+
| vnev | knev | eletkor |
| egy | ketto | 3 |
| négy | | 6 |
+------+-------+---------+ -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Van aki kompetens alap szintű WSDL file generálásában?Igazából csak annyi a gondom, hogy ami órán lefutott a benti gépeken, az itthon nem akar, legalább is a generátor php file meg se nyikkanXampp-ben elvileg kivettem a pontovesszőt a soap dll elől, szóval annak elvielg fent kéne lennieVan bármi féle ötlet, hogy merre induljak el a kereséssel?Közben az órai lefutott, viszont egy másikat csináltam az nem, hogy lehetne ezt "debuggolni" ?
-
Gab130
tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kèrdèsemet, de megpróbálom. Szóval egy Google drive-os űrlapról van szó. Mikor egy űrlapot kitöltünk, feldob egy válasz ablakot, amiben van egy válasz üzenet ès egy link az újra kitöltèshez. Nos a válasz üzenet megadható, de èn egy linket szeretnèk elhelyezni benne, amit nem enged. Meg lehet ezt oldani valahogy? Vagy az "újra kitöltès" linket megváltoztatni, hogy oda mutasson ahová èn szertnèm?
-
RedHarlow
aktív tag
Lenne egy nagyon kezdő kérdésem, általában mindig egyszerű SQL lekérdezésekkel találkoztam, mi történik akkor ha egy olyan selectet kell lekérdeznem egy weboldalon ami SQL developerben kb alapból 2 percig fut mert több tábla adatait összegzi. Van bármi különbség ilyenkor? Mi történik az oldalon addig? 2 perc lesz mire betölti az oldalt? Van erről leírás valahol? Mire kell figyelnem vagy milyen beállításokkal jár ez? Sajnos élesben nem tudom ezt tesztelni egyelőre.
-
sztanozs
veterán
válasz
RedHarlow #19815 üzenetére
Nem akarom linkelni, amit hárommal ezelőtt írtam... DE az alábbi hibák vannak:
- ellenőrizetlen input
- összfűzött sql
- fn később definiált, mint a hívás
- nem az eredményt adod vissza, hanem a prepared plsql statement-et (és nem is futtatod le)helyesen kb így (fejből, nem ellenőriztem):
function FillTable($query, $bind_array)
{
include 'connect/connect.php';
static $stmt;
$stmt = oci_parse($connect, $query);
foreach ($bind_array as $key => $value){
oci_bind_by_name($stmt, $key, $value);
}
oci_execute($stmt, OCI_DEFAULT);
return oci_fetch_array($stmt, OCI_ASSOC);
}meghívása:
$query = "SELECT * FROM TANULO WHERE SYS_DATE = :td'";
$search_result = FillTable($query, array(":td" => $_POST['valueToSearch'])); -
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, tudnátok segíteni, h mi lehet a gond?
Egy egyszerű táblázat adatait szeretném dátum szerint szűrni.if(isset($_POST['search']))
{
$valueToSearch = $_POST['valueToSearch'];
$query = "SELECT * FROM TANULO WHERE SYS_DATE = DATE'$valueToSearch'";
$search_result = FillTable($query);
}
else
{
$today= date("Y-m-d");
$query= "SELECT * FROM TANULO WHERE SYS_DATE = DATE'$today'";
$search_result = FillTable($query);
}
function FillTable($query)
{
include 'connect/connect.php';
$filter_result = oci_parse($connect,$query);
oci_execute($filter_result, OCI_DEFAULT);
return $filter_result;
}ERROR: CALL TO UNDEFINED FUNCTION FILLTABLE()...
-
sztanozs
veterán
válasz
RedHarlow #19811 üzenetére
$stmt = $mysqli->prepare('SELECT * FROM TANULO WHERE SYS_DATE = ?');
$dat = date("Y-m-d");
$stmt->bind_param('s', $dat);
$reslt = $stmt->execute();Amúgy meg, csak hogy magamat idézzem:
https://itcafe.hu/tema/php_kerdesek_2/hsz_10152-10152.html -
rikxjeee
tag
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbi SQL-ben, hogy tudom behelyettesíteni változóval a 2019-08-14-et?
$query= "SELECT * FROM TANULO WHERE SYS_DATE = DATE'2019-08-14'";
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Facebook login flow-ra létezik bármilyen trükk a token visszajelzést nem callback url-en kapni, hanem lekérdezni valahogy?
Egy nyers állapotban lévő website alapot csiszolgatok (facebook app lesz a végére), és fejlesztői környezetre a legkényelmesebb egy itthoni wamp csomag a laptopomon. Viszont az itthoni hálóm router mögött van (digi router, nem tudok belépni virtual servert beállítani), aminek a kimenő kapcsolatok nem probléma, de a bejövők igen, mint például a facebook login callback (a paramétereiben van a user token-hez a nyersanyag).
Ha küzdött már meg bárki azzal a problémával, és talált rá valami trükköt, dobjon róla tippet, legyen szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest