Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz
pelyib
üzenetére
Minden ilyesmi oldal tiltva van igy sem a messenger sem a twitter nem mukodik vegul szamomra eleg egyszeru megoldast talaltam.
Html-be ha irok valamit egy gomb megnyomasara egy php menti egy json fileba, majd innen olvassa ki az uzeneteket igy azok meg is maradnak a weboldalon.Ennel egyszerubb szerintem nem letezik.
Most mar csak azt kell kitalalnom higyan vedhetem le a weboldalt. Arra gondolok higy egy elore letrehozott loginnal lehessen csak belepni. Neztem par peldakodot de ott a problema az hogy ha a linkhez mrgadom a weboldalam url-jet akkor az egesz logint atugorja, igy ez siman megkerulhezo
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest