Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
bhonti #21194 üzenetére
A YT nem dokumentáció, hanem népszerűséghajhász exhibicionisták reality show-ja. Fityiszfenét sem adnak azok a népek sem a korrektségre, sem az alaposságra.
Technikai eszközt normálisan dokumentálni csak írott formában lehet. Ami nem érte meg azt az erőfeszítést, hogy nemzetközi szakmai közönségnek szánt könyv készüljön róla, az még gyerek cipőben jár, éretlen.
-
coco2
őstag
válasz
bhonti #21122 üzenetére
Oké, megnéztem.
Elkezdte azzal, hogy "örökre ingyenes". Mentem tovább a weboldalon, és folytatta azzal, hogy de az elején csak félig ingyenes az időszak, de ne aggódjak, mert arra lesz 300 usd creditem. És ott semmi többet, reklám vége. Van regisztráció, ha érdekel.
A regisztráció bekérte az adataimat. Hitel kártyát is. Aztán lehúzott egy euróra. De ne aggódjak, mert ez "csak ellenőrzés". Már nem "örökre ingyenes, és ez még csak a regisztráció. _Miután_ azt megtette, az orrom elé bökött egy szerződést, hogy figyi, ha túllépsz bizonyos korlátokat, az mind fizetésköteles lesz. És azt vagy elfogadom, vagy ott hagyom abba a regisztrációt. Az volt amögött a pipálandó link mögött, amit ugye soha senki nem olvas el. Arra nem találtam utalást, hogy bármi technikai segítségem lenne majd előre korlátozni mindent, ha nem akarok úgy járni, hogy hó végén kapok egy 135 millió huf-os számlát, mert annyi volt csak a hálózat használatának a díja.
Befejeztem a regisztrációt, mert mi egyebet tehettem volna. Mire bejelentkeztem, azt az ingyenes VM-et éppen nem látom sehol. Egy figyelmeztetést látok, hogy az acc-om ellenőrzés alatt, szóval pár feature nem érhető el. Amit eddig látok, a stílusuk abszolút nem bizalomgerjesztő.
Lehetséges lenne, hogy az ingyenes lamp tárhelyek mind megszűntek, nincs többé egy sem
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
bhonti #20642 üzenetére
Nem szeretném feltölteni a fájlt a szerverre, csak olvasni szeretném. A feladat:
Minden nap kapok egy kupac ID-t. Ezekkel kell lekérnem DB-ből adatokat. Mivel nem én fogom csinálni ezt majd, hanem IT tudás nélküli kollégák így csinálok egy felületet ahova csak betallózzák mindig a kapott ID-kat és start gommbal kiköpi nekik az eredményt csv-be.
Ez az én fejemben úgy néz ki, hogy egy browse gomb (HTML), txt olvasása sorról sorra mentése egy tömbbe (JS) majd a sart gomb connectel a db-be és futtatja az sql query-t és kidobja csv-be (PHP).
Ide a fúrumba most azért írtam mert kicsit úgy érzem mintha túlbonyolítanám.
-
-
válasz
bhonti #19860 üzenetére
Úgy ésszerű.
Minek szenvedni egy ilyen struktúrájú fájllal?
Többes egyidejű írás hazavágja a fájlt, lockolással pedig letérdel a rendszer.
Bele sem megyek a részletekbe.2020 küszöbén aki fájlban tárol usereket az egy hol élt az elmúlt 20 évben?
Az olyan ember egyéb galádságokra is képes, mint pl a plaintext jelszavak, world read permisson az "adatbázis fájlra" és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged