Hirdetés
- E-book olvasók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok újra !
65PUS8535 milyen paneles vajon ? (VA esetleg?)
Itt ezt látom. (MVA)..Vehető, mernétek ajánlani ? Közeli ismerősnek kellene, más márka kizárt, méret kell + jó kép. A koromfeketét kizártuk az igények közül, mert nőből van a lelkem és .. inkább ne égjen be a logó sehova .. vegyes használat lenne, de azért mozi is, ha úgy alakul, egy belépő hangrendszerrel.
Mondanám, hogy erősebb szériás Samu QLED, de Philips, Android, Ambi .. Mernétek fentebbi modellt ?
-
Alien!
senior tag
válasz
MATEO6600 #25648 üzenetére
most azt nem vágom, hogy az Emby tud tévére dugott usb drive-ról lejátszani? az ugyanúgy fájlszerverről kapja az infot mint a plex?!? amúgy a gyári lejátszón kívül talán a plex indít el egy-egy filmet DV-ben, de kb 20ból 1-et. A gyári lejátszó úgyszintén de az úgysz"rahogyvan. Az emby-t meg nem drága megvenni, az app csak pár dollár, nem kell a premierre havidíjjal előfizetni....
-
MATEO6600
őstag
Milyen ingyenes alkalmazást ajánlotok Dolby Vision tartalmak megtekintésére külső HDD-ről?
Embyt próbáltam, de csak addig ingyenes, míg tart a próbaidő, tehát nem az.
Kody és VLC sajnos "csak" HDR-t tud. Gyári lejátszó nem bírkózik meg a nagyméretű tartalmakkal. -
vasii
senior tag
Más, a displayspec jol atvert, mert a leirassal ellentetben nincs bluetooth a tvben.
Egy sima USBs adaptert ha bedugok a tv egyik usb aljzataba, akkor tudok BTs fejhallgatot csatlakoztatni ra? -
mzso
veterán
Nocsak. Új Firmware a TPM177E 6162/6262/6272 (2017-es) tévékhez:
TPM177E_012.004.070.051 (Date published: 2020-11-10)
• Latency setting not remembered in Game and monitor picture style after TV wakes up from standby;
• Image blinking when playback 4K HDR contents;
• Netflix error TVQ-PM-100 (5.2.102) due to incorrect NTP Time Acquisition;
• flipped picture / mirrored image /no image / hang up due to corrupted data in NVM;
• Lip sync issue on DVB-S channel via HDMI set top box;
• “No signal” appears on HDMI source after exiting from Miracast connection;
• Philips Server not found due to iPv6 DNS Query fail;
• TV starts the standby shutdown counter after launching Amazon Prime Video;
• Internet browser cannot login Google account;
• Youtube livestream video stuck in "loading" phase after 30min playback duration;
• unable connect to (mesh) networkVan még valakinél ilyen? Van aki már próbálta?
Sajna érdekesnek látszó javítás nem nagyon van. Pl EPG bugfix, késleltetés javítás, lennének ilyenek. -
-
vasii
senior tag
Én arra gondoltam, hogy valahol össze lehetne szedve listába mik vannak es par szo rola, hogy az mire jo. A legtobb approl nem is hallottam meg jo lenne ha nem a tvn kellene keresgélnem van e valami. Esetleg valami forum vagy barmi amin kommunikalnak, hogy miket fejlesztenek .. spotify, vlc pl amit elso korben kerestem volna.
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
PHILIPS 58 PUS 7805 input lagjarol tudunk valamit? Jatekhoz mennyire hasznalhato?
-
vasii
senior tag
Saphi appok listajarol tud vki vmit? Egyszeruen semmit nem talalok neten rola, ez igy eleg para..
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Jó hallani. Akkor ez már elfogadható, megnézem, ha tényleg szép nálam is, akkor megy vissza a mi box a másik tévéhez!
-
-
dropi
senior tag
Figyu, valaki nézze már meg légyszi, akinek van Mi Box S kéznél, hogy neki is beszaggatnak-e Youtube-on a legutóbbi speedzone videók. Nálam ez óriási rejtély, hogy miért csinálja, mert régebbiek nem csinálják, más videó sem. A tévé alkalmazásán sem jelentkezik ez a gond. Alkalmazást is csesztettem már minden módon, de semmi. Szal, ha megtenné valaki, megköszönném.
-
Geforce92
újonc
Sziasztok!
A napokba vettem egy Philips 50PUS7805 tv-t és utólag kiderült hbo go app nincs rá így hát kiprobáltam hogy teloról (huawei p30) tükrözöm tv-re. Sajnos így számomra nézhetelen folyamatosan szaggat, youtube-al is ez a helyzet viszont ha ott appba beállitom hogy tv-re tükrözze akkor nem akadozik.
Valaki tud valami megoldást vagy ne eröltessem ezt a dolgot teloról? -
Monya78
veterán
Friss és ropogós 50PUS7805-ös tv-m elkezdte a szoftveres anomáliát, bekapcsolás után bejön a TV adás (UPC/Vodafone CAM modulos), majd nem reagál a távirányítóra csak a netfix és a smart gombra. Néhány áramtalanítás után javul meg. Legfrissebb szoftver van rajta.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
MATEO6600
őstag
válasz
luikay #25606 üzenetére
Nekem is ez van fent és totál máshogy néz ki, úgy, mint Kroni1-nél. Nincs info gomb, és az options nem reagál.
Erre a kérdésemre reagálva:#25532
Ha esetleg más is wi-fi problémákkal küzködik (nekem 2mbps-t tudott a TV youtubeon), utánajárva ráleltem, hogy csak 4 db 5Ghz-es wi-fi csatornát támogat a Philips TV-k nagy része: 36, 40, 44, 48
Source: [link] -
Kroni1
veterán
Amúgy használ valaki Saphi rendszerű tévét Mi Box okosítóval? Egy olyan kérdésem volna, hogy a TV kikapcsolása a Box-ot is alvóba küldi, tehát a fehér led elalszik a mi box elején vagy sem???
Nekem van egy régi samsung tévém, az nem altatja, tehát ha visszakapcsolom a tévét a box elérhető a tévé saját távirányítójával is. A philips és az LG tévénket viszont ha kikapcsolom akkor a box is mintha kikapcsolna, visszakapcsoláskor nincs kép hdmi-n, kell hozzá a box távja is. CEC ki be ugyanez, fejlesztőiben az alvás letiltva, de ugyanez a hiba.
Ráadásul a mi box 3 tápegysége cicereg ilyenkor, éjjel ez a hálóban zavaró tud lenni. (több box is volt nálam, mindegyiken hallottam ezt a zúgást.) -
Kroni1
veterán
válasz
Alien! #25608 üzenetére
Próbáltam már ezt a KODI plugint, de nagyon macerás, és a gyári apphoz képest elég puritán, én szeretem az előzeteseket megnézni, stb...
Inkább veszek egy Mi box-ot, aztán ha letisztul mi lesz a tévés app-al, akkor utána eladom. (vagy a box-ot, vagy rosszabb esetben a tévét...)
-
Alien!
senior tag
némi összefoglaló a Netflix problémáról.
akinek pedig nincs külső médialejátszója, annak a Kodi + Netflix Plugin továbbra is ajánlott (1080p HDR megy még rajta!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest