Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Astor22 #27794 üzenetére
És ha levásárolod az összeget valamire bármire ami abban kijön. Majd másnap vagy 2 nap múlva elállsz a vásárlástól akkor kérheted az összeget vissza szerintem. A terméket ki sem kell bontanod maradhat a gyári becsomagolás.
Nekem samu telefonom döglött meg egyszer és kaptam levásárolható utalványt szintén T-nél. De simán ráfizetéssel vettem egy szifont. Nem értem mi ez a rugalmatlanság. Lehet, hogy nem a megfelelő emberrel levelezel?
-
Digitalis
senior tag
válasz
Pandimakaay #27784 üzenetére
Nálam a "Film" stílus jött be a legjobban, egészen korrekt, de vannak ott más, illetve egyéni sémák is, próbálgatni kell.
-
Alien!
senior tag
válasz
Astor22 #27789 üzenetére
már majdnem ajánlottam egy biztost, de a T-nél ez is drágább sajnos. Írd meg, hogy vagy drágább vagy kéred a pénzt.
-
Astor22
tag
Sziasztok, ma hívott a Philips szerviz hogy melyik lakcímemre küldjék az utalványt. Nagyon el vagyok keseredve 186 ezer forintot kapok, de nem vehetek a Telekom tól ettől drágább készülékét, csak olcsóbbat. De nekem ilyen árban nincs megfelelő tv. Nagyon elkeseredtem, most úgy vagyok vél hogy hagyom a francba az egészet, meg az utalvány sem kell.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Pandimakaay #27784 üzenetére
Filmstilusok-Egyéni-Natural Motion
Ott pedig próbálgasd állítgatni. -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy 58pus8505 om. Amit eszrevettem, hogy filmnezesnel, ilyen minilaggot eszlelek. Akar hbogo, akar tv adas. Ezen lehet javitani? Vaalmi beallitas? Mit erdemes allitani? Kepjavitas? Mozgas menu? Kerlek segitsetek.
Koszonom szepen.
-
geya75
csendes újonc
-
blakey
titán
válasz
ittakary #27770 üzenetére
Nem minden TV-n sz@r az EPG, nálam pl. egyik TV-n sem volt sz@r és most sem az, Sony, LG, Toshiba, Panasonic, Philips. Vodafone-os vagyok és ott nem árt tudni, hogy akkor sz@r ha nem UPC-t választasz a hangolásnál hanem egyebet. Ilyenkor karakterkódolási problémák merülhetnek fel ha a Magyarországot választod, másik országot választva jó lehet, de az sem mindig. Azért nem hallotak, mert a minimális követelmény teljesül pl. UPC szolgáltató választása esetén. Nálam jelenleg is hibátlan mindegyik TV-n és én kezdetektől fogva a UPC-t választom hangolásnál, "megtanultuk" a saját sorrendjüket. Más szolgáltatónál nem tudom, hogy mi a helyzet.
-
Ügyfélszolgálat
(televíziók és televízió tartozékok)
Telefon: (06 1) 700 8151
hívom őket, hogy szar az EPG magyar régióval"SOHA NEM HALLOTTUNK ILYEN PROBLÉMÁRÓL"
ezt egy kicsit langymeleg kamunak érzem... 11 évre visszamenőleg listáz ki Philips TVkre EPG hibákat a Google csak a PH fórumról
-
rainman72
nagyúr
válasz
Alien! #27734 üzenetére
Jájj hát nem
Viszont a kép ugyanaz mint a 75s-ön vagyis nekem kiváló.
Meg olyan áron vettem,hogy valszeg marad.Majd ősszel eladom ha jönnek az új modelek és lesz értelme cserélni,ha nem akkor majd egy oled.
Nappal nincs gond a bevilágitással,este még valahogy túlélem,a amugyse sok szélles vásznú filmet nézek -
geya75
csendes újonc
válasz
NoMagix #27764 üzenetére
Azok a képek amiket csatoltam alig csalnak, nagyjából így néz ki a valóságban is a TV, emiatt nyomtam fel az Ambilightot nagy fényűre, így a kamera nem kompenzál, nem húzza rá az erősítést.
Itt egy olyan kép amit ambi nélkül csináltam egy teljesen fekete videóról:na ez tényleg katasztrófa, a valóságban azért nem ennyire borzasztó 😀
-
migabi24
nagyúr
Ja ezt nem tudtam
-
NoMagix
addikt
Nézegetem itt a képeket, nosza gondoltam, akkor én is lövök párat!
Nem kellett volna!
A fénykép nagyon sokat csal, főleg a fekete miatt vagy inkább a hiánya miatt!
Színes szagos jeleneteknél nincs baj csak a kevés kontraszt ugrik ki rögtön a filmeknél!
Csatornaváltások feketéje gyalázatos ezen nincs mit szépíteni!
Amúgy az sem mindegy éppen melyik képi beállításon nézzük a tartalmat!
Este átszoktam kapcsolni az isf éjszakaira, nappal az élénk vagy az isf nappali beállítások mennek és ezeken belül is változik a bevilágítás helye vagy ereje! Amúgy az Xbox nagyon pazar rajta!
Jó pár éve (kb.7) egy gagyi Sencor 40 colos tévével (sürgősen kellett valamit vennem kevés pénzből) kezdtem a lapos tévézés korszakomat, na ott aztán még ezeknél is rosszabb volt a fekete vagy a foltosodás, de a színek az valami brutál jók voltak rajta és a hangja is sokkal jobb volt mint a mostani tévéknek!
A jelenlegi 7304-et csak azért tartottam meg, mert a drága asszonykám megunta, hogy a tv-k jönnek - mennek és itt mondta ebből elég ez marad, amúgy én is meguntam egy kicsit!
Na de nézzünk előre, nincs más ami maradt csak az oled és mivel hamarosan megérkezik egy szép kerek szülinapom így van indokom a cserére! -
geya75
csendes újonc
válasz
jeffreybboy #27736 üzenetére
-
Digitalis
senior tag
válasz
Pandimakaay #27754 üzenetére
link. :)
-
Digitalis
senior tag
válasz
Pandimakaay #27754 üzenetére
Ezen a héten felraktam egy csomót, biztos van közte olyan. vagy itt link Nálad valami gond van a sarkában?
-
Digitalis
senior tag
Szerintem a mostani FW-nél hozzányúlhattak a színekhez, illetve a fényerőhöz is. Általánosságban világosabb lett minden, illetve a színek is picit élénkebbek lettek. (főleg a piros szebb) HDR-nél is javult a kép, igaz nem sokat, de a színek és a fekete árnyalatok mintha definiáltabbak lennének most. Itt pár kép az új FW-vel, lentebb a régebbivel. (semmi nem változott csak a FW)
Wifi 5Ghz vétel is a 3 pálcika helyett, most 5 lett a menüben. Egyelőre ennyi, véleményem szerint most jó irányba mozdult el a Philips. -
DIGI-s vagyok és az EPG műsorújság beolvassa hogy mettől meddig tartanak a műsorok
de cím egy darab sincs! egyik csatornán sem ...
-
NoMagix
addikt
válasz
jeffreybboy #27736 üzenetére
[link] itt nézted?
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Pandimakaay #27742 üzenetére
Persze, h hiba. Nekem IPS- ként trágya. 21:9.képarányú filmnél szép nagy bevilágítós foltok vannak. Szégyellheti magát a Philips. Nem fotózom. Szomorú vagyok. Nem cseréltetem ki, mert ugyan ilyet, vagy még rosszabbat hoznak ki. A továbbiakban passzívan szemlélem a topikot.
-
MEXX_85
tag
Üzem időt hogy tudom leellenorizni? Holnap hozzák. A 58pus8505 ... Ha ez se válik be.. Akkor elbucsozok a philipstol végleg... Akkor max oled valamikor.. De ezek után meggondolnam azt is.. Egyenlőre izgatot vagyok.. Hogy jó lesz e a képe.. Persze ha átment a vizsgán.. Akkor pixel ellenőrzés.. És remélem a legjobbakat.. Esetleg szoftvert egyből frissítem, vagy hagyjam ami van gyárilag rajta?
-
Alien!
senior tag
válasz
ZoltayA #27738 üzenetére
nem, ez IPS volt, egy jobbfajta LG panel került bele. A 8008s volt VA. Egyébként ez a széria bűn rossz volt hardverileg, az összesnek elszállt az alaplapja sajnos
meg is van, ez volt benne
-
Alien!
senior tag
válasz
NoMagix #27735 üzenetére
hát igen, 1700eurós nyitóár, teli üveg dizájn, passzív 3d és elmebeteg képminőség lcd-hez képest. íme mozgásban.
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok.
Philips PUS8535/12 tv-ről próbáltam teszteket keresni de nem találtam (rtings)
Milyenek panelal van szerelve esetleg va/ips hány hz-es
Mik a tapasztalatok róla kontraszt arány stb, Philips tv-k mennyivel nagyobb % ban hibásodnak mint pl Samsung /Lg stb.Válaszokat előre is köszönöm
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, egy 58 pus 8505 ot vettem. A sarkoknal kicsit sotetebbnek latom a szineket, vagyis mintha halvanyodna a cucc. Ez ilyen, nem hiba? Vagy en vagyok tul haklis? Az ambilight baromira tetszik.
Koszi elore is.
-
ZoltayA
aktív tag
Megérkezett a 65 PUS 7354 . Szép a kép. Viszont elég csúnyán foltos, felhős....Valszeg marad....bár az előző fullosom ehhez képest totál homogén.
-
NoMagix
addikt
Meglepő hozadéka lett a kényszer frissítésemnek!
Mivel a 2.0-ás USB-t kellett használnom a frissítésnél, előre kellett húznom a tv-t fali rögzítővel, hogy hozzáférjek a hátlaphoz.
Viszont, ha már így állt a tv gondoltam egy picit mozdítok a függőleges tengelyén, mert nem tetszett, hogy egy picit jobban előrebukott. (bekarikáztam hol csúszott el egy picit, amúgy ez csak pár fokot jelentett)
Beraktam a vízszintes és a függőleges tartók találkozásához egy lapos kb. 2 mm vastag lemezt és utána rögzítettem az alsó csavarokkal ahogy kellett.
Nos a lényeg amiért írtam erről, sokkal kisebb lett a felső és az alsó bevilágítás mint a művelet előtt volt!
Eddig sem volt veszélyes, de most a teljesen "fekete" képnél alig látszik valami!azt kizártnak tartom, hogy a szoftver javított volna bármit is...
-
dino_m
senior tag
válasz
Alien! #27724 üzenetére
Igen. És azután a mosógép szerelőnek elromlik a hűtője és pár hét eseménytelenség után ugyanúgy lehülyézi a hűtőgép szerelőket. Persze ez csak egy fikció.
Egyébként a versenyhelyzetben lévő birkaságokat se kell az ügyfélre rálőcsölni. Ha meg úgy járunk, ahogy a példádban van, akkor azonnal kellene a kuncsaftot értesíteni és nem megvárni amíg ő telefonál. Mert akkor már olyan, mintha a szerelő sumákolna.
Na, pont ez a fajta kommunikáció hiányzik a legtöbb esetben és nagyrészt ez szándékos, mert az általánosan elterjed vélekedés, hogy az ügyfél alapból hülye. De ha feltesszük, hogy ez igaz lenne, akkor is a hülye ügyfelekből élnek és az lenne az érdekük, hogy minél több hülye ügyfél keresse fel őket. Az ügyfeleket meg úgy lehet megtartani, ha rendesek vele.Más. Jártak nálam az utóbbi időben szakik, akik úgy pocskondiázták az előző szakik munkáját, mintha azért fizetném őket.
-
Alien!
senior tag
válasz
dino_m #27722 üzenetére
Megnyugtatlak, hogy ott is vannak birkák szép számmal ahol versenyhelyzet van. Vannak olyan szituációk/külső tényezők amik simán csúszást eredményeznek, ezt nehéz úgy lekommunikálni az ügyféllel, hogy az ne azt érezze, hogy szivatva van. Nekem a mosógép szerelő haverom szokta mesélni, hogy 3 hetet várnak az alkatrészre, aztán amikor megjön akkor derül ki, hogy rosszat küldött a gyár...Na ettől egyből ő az ügyfélnél a sz*r, hogy megbízhatatlan, mert megígérte és egyébként is....
-
dino_m
senior tag
válasz
Alien! #27718 üzenetére
Éppen ezért, már nem hat meg, hogy a szervizes/szolgáltató munkatárs is emberből van, le van terhelve, rossz napja van, szült a macskája, stb... Fordított helyzetben őt se igen érdekelné. Mindenkinek van valami problémája, mindenki alulfizetett, de attól mindenkinek el kell végeznie a munkáját, ha meg akar élni. Korábban írtam és fenn tartom, hogy ha lenne normális versenyhelyzet, akkor ez most kevésbé lenne téma.
-
Alien!
senior tag
válasz
dino_m #27711 üzenetére
rengeteget tudnék sztorizni pr-kontra Telekomról, Samsungról, Sony-ról, konzolüzletekről, stb amikbe már belefutottam... voltak kalandjaim
TIT: én teljesen reálisnak tartottam, mivel tajvaniak a fejlesztők, több hibát is logoltam, sajnos nem csak egy szimpla szoftvercsere lett volna, hanem valódi fejlesztés. Az más kérdés, hogy a végén azért kértem cserét, mert 60 napba sem fértek bele és szemlátomást máig sem lett orvosolva, pedig ennek már 4 hónapja.
-
-
minilego
senior tag
Xbox one 4kban a menuben villog a kepernyo, néha kiirja nincs forras, viszont ha elinditok egy jatekot jatek közben mar semmi probléma, kiprobaltam az összes hdmi-Ben ugyanez a probléma... Akkor ez kabel hiba lesz? Jobb minosegu kellene?
-
TIT
veterán
válasz
alaves #27701 üzenetére
Ami ua. mint a Philipsnek.
Alien: 28 nap egy szoftverhibára durva,amúgy 15 nap törvényileg amit szórakozhatnak.
Nekem Lg házimozi volt náluk 14 nap után hívtam őket,hogy mégis mikor lesz kész,azt mondták várnak a cseredarabra,másnak hívtak,hogy javíthatatlan,csereutalvány...kicsit gyanús.
Hipersuper szerviz felszerelve minden fejlett eszközzel aztán kondicsere helyett alaplapcsere ami 50 ropi persze. -
dino_m
senior tag
válasz
Alien! #27709 üzenetére
Nézd korábban volt egy 40"-os Samsung TV-m. Elkezdett befelhősödni a kijelzője. Felhívtam a Samsungot, kiküldték a szomszéd megyéből a szerelőjüket. Megnézte, azt mondta, hogy mivel még használható itt hagyja és megrendeli a kijelzőt és ha megjött akkor majd újra jelentkezik. De felajánlott egy csere készüléket is a zavartalan TV-zéshez és akkor el is vitte volna. Mondtam maradjon a TV, kivárom. Megjött az új kijelző felhívott a szerelő, másnap eljött és a helyszínen kicserélte, beüzemelte.
Egy éven belül megint elkezdett befelhősödni a kijelző. Felhívtam a Samsungot, kiküldték a szerelőt, de már volt Pécsen is, tehát helybeli volt. Kijött, megnézte, elkezdte összepakolni. Kérdem mit csinál? Azt mondja elviszi és ha megjött a panel akkor majd visszahozza. Kérdem ez kb. mennyi idő. Azt mondta min. egy hónap. Mondom akkor hagyja itt és ha megjött az új akkor eljön és helyben kicseréli, ahogy a korábbi szerelő, egyébként is egy ekkora készüléknél ez már elvárható, hogy ne kelljen rohangászni vele. Vagy adjon egy cserekészüléket és viheti. Cserekészüléke nem volt. Leállt vitatkozni, hogy azt úgy nem lehet, meg hát mennyivel több a kiszállási díj is, amit egyébként elszámolhatott a Samsung felé, mivel még mindig garanciás volt a TV. Mondtam neki, hogy TV marad, felhívtam helyben a Samsungot és elmondtam mi a helyzet. Felhívták a szerelőt, letette, majd közölte, hogy ha megjött a panel, hozza és kicseréli. Nos minkét esetben én voltam az ügyfél és volt két merőben más hozzáállású szervizes.
Mindig hozzáállás kérdése. -
Bogyi007
veterán
válasz
ZoltayA #27698 üzenetére
És (#27701) alaves, de miért beszél mindenki erről a szervizről úgy mint A PHILIPS SZERVIZE?!
Csongrád és Bács-Kiskun megyének, sőt a Dél-Alföldi régiónak konkrétan van saját Philips szervize (akik egyébként kiemelt Samsung, LG és pl Beko szerviz is) a Szuper Elszo '57 Kft.
Régóta ismerem is őket, nem is vinném máshová a készülékemet, mind Lg és Samsung fronton is sokat segítettek már nekem. Örülök hogy ők a Philips szerviz a közelemben. -
Alien!
senior tag
válasz
dino_m #27708 üzenetére
pusztán leírtam a tapasztalataimat, nem védem őket. Az elején minden olyan információt megkaptam határidőkkel, ami alapján kivártam az egészet. Astor22 3hét alatt eljutott a csereutalványig, ami valszeg pár nap csak már, szerintem ez teljesen normális. Ha esetleg 5 napot ígértek bevizsgálásra és 3 hét múlva közölték először a cserét az már aggályos. Amúgy személyesen is látom, hogy egy-egy gariztatás mennyi mindenen tud megcsúszni, mert a cégnél nálunk is van szervíz...
-
dino_m
senior tag
válasz
Alien! #27705 üzenetére
Az biztos, hogy sok múlik rajta. Főleg, ha van.
Ez is olyan mint a verekedés. Nem úgy kezdődik, hogy valaki visszaüt.
Saját bevallásod szerint, neked bejárásod van hozzájuk, érthető, hogy védeni próbálod őket.
Éééés nem! A hiba miatt senki se okolta őket. A hiba orvoslását viszont magukra vállalták, ezért ők a garanciális szerviz. Sőt azt se vontam kétségbe, hogy jó szakemberek. De van az úgy, hogy rossz emberre osztják ki az ügyfelekkel való érintkezést. Ha valaki nem tud emberekkel kommunikálni, az rányomja, esetünkben a szervizre a bélyegét. És ilyenkor ez az egy ember alapján ítélik/ítéljük meg az egész szerviz munkáját. -
nézett már valaki ÜZEMÓRÁT AZONNAL új TV vásárlásakor?
mennyi üzemóra a normális? ilyen 5-10 órára azt mondanám oké a tesztelés miatt OK
de ha lesz benne 50-100 óra tuti hogy újracsomagoltat próbálnak nekem eladni újként, márpedig ekkor visszaküldöm
-
Alien!
senior tag
-
dino_m
senior tag
-
Alien!
senior tag
válasz
dino_m #27697 üzenetére
Nekem is volt már rossz tapasztalatom szervízzel, viszont jelen esetben a saját ügymenetembe még akkor sem tudok belekötni, ha a végén nem járt sikerrel (szoftveres javítás). Jöttek érte, amikor mondták, 5 napon belül kaptam tájékoztatást, ahogy mondták, 30 nap volt a szoftverjavításra, a 28. napon érdeklődtem, kaptam választ. Minden emailemre reagáltak max 3 napon belül. Abszolút korrektnek tűnt mindenki személyesen is, pedig az elején nekem is volt egy olyan aspektusa a telefonbeszélgetésnek, hogy ne hivatkozzak ismeretlen forrású fájlok hibás lejátszására (HDR mkv). Minden a kommunikációm múlik szvsz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
ANDROID??? #27699 üzenetére
Igen, kb mindent kapcsolj ki a menübe ami a képet manipulálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest