Hirdetés
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Szép Estét.Nemrég Vettem egy Opel Vectra B Combi-t. 2.0 16V Automata. Az lenne a Kérdésem a Tisztelt egybegyűltektől,h vajon miért lehet,h Amikor hidegen beindítom az autót akkor erős csattogás jön elö a motorból,mintha valmelyik kipufogó csonk kifújna vagy valami szelep gondja lenne,de ez egy 5perc járatás után elmúlik.Nagyon Idegesítő és egyben Aggasztó,Majdnem olyan mintha valami Kopott Diesel lenne
A Másik meg, hogy szerintem egy kicsit nehézkes tekerni a kormányt,és a szervo olajtartája felől furcsa ciripelés halattszik,és ha leveszem az olajsapkát akkor felerősödik.Nem Folyamatos olyan 2-3 Másodpercenként jön elő. Az olaj-szint Tuti. Minden Segítséget nagyon megköszönnék 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Másik meg, hogy szerintem egy kicsit nehézkes tekerni a kormányt,és a szervo olajtartája felől furcsa ciripelés halattszik,és ha leveszem az olajsapkát akkor felerősödik.Nem Folyamatos olyan 2-3 Másodpercenként jön elő. Az olaj-szint Tuti. Minden Segítséget nagyon megköszönnék