Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni kicserélném a visszapillantó tükörlapokat, de van egy nagy problémám
ilyet rendeltem jobbost és balost is. ( Opel Astra G 2000 ,Elektromos tükrök )Ki is szedtem, vettem egy újat, mert a másik eléggé gyatra volt. Most épp az a gondom, hogy sehogy sem akar bepattanni a helyere. Ez úgy működik, hogy közepűt van egy nagyobb gomb, ami adja a stabilitást... S oldalt meg fenn van egy-egy kisebb gombcsukló, amit a motor mozgat, s így állítja a tükröt. A gond az, hogy a középső nagy gombcsuklóba bepattan, de a két oldalsóba nem. Egyszerűen betolja a kis gombcsuklókat a tükrön levő kapcsolódó műanyag, nem pattan helyre. A kis gombcsuklókat bárhogyan fogom csavarhúzóval, simán betolja a tükrön levő kapcsolódó rész a motoros gombfejet, olyan mertekben, hogy lehetetlen neki az összekapcsolás. MIT TEHETEK?
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest