Hirdetés
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsilas
tag
válasz
kabelmania27 #3036 üzenetére
Hello!
Minden is volt már újraindítva. Bridge/modem mód van, fogalmam sincs, hogy ilyenkor hol és hogyan ellenőrizhetném a jelszinteket. Egyébként egy Teleste 3DSS2 splitter van és ennyi, az előbb egy ilyet sikerült mérnem: -
djsilas
tag
Felénk sok helyen lett párhuzamosan koax/fiber az összevonás okán. A Digi sok helyen lecserélte a régi rezet (Invitel DSL) optikára, de továbbra is sok helyen megmaradt az az őskövület... Kíváncsi leszek, hogy ezt miként fogják menedzselni és lesznek-e további fejlesztések.
-
sa.attesz
tag
válasz
sirarcheer #2974 üzenetére
exDigi
Én január másodikán váltottam, az internet szépen átfutott, a tv nem akar. Két Digi-s Kaon box van, elvileg jónak kellene lennie, mégsem aktiválódik a kártya. Egyik ügyintéző azt mondja valami hibajeggyel akadt meg a tv módosítás, a háttércsoportnak kellene majd javítani. Másik ügyintéző hibára vette fel, szerinte minden jó az eszközöknél, lehet technikusnak kell kimenni megnézni (bár ezt nem értettem, mert ha minden rendben a One fiókban miért nem látszik még mindig a tv előfizetés). Hétfőn ígérték délelőttre, hogy hív majd egy technikus, hogy mire jutott, ki akar-e jönni, kedd este van, de nem kerestek egyáltalán.
Őszintén szólva kicsit belefáradtam már, nincs kedvem megint hívni őket, hogy most éppen hol tarthat az ügy. Még az a szerencse, hogy az ex Digi csatornák kódolatlanok, ezért legalább az a kínálat nézhető. De arra kíváncsi leszek most mit fognak számlázni. A Digi ügyfélkapuban január másodikával már le lett zárva minden. A One-nál pedig semmi nem látszik. -
zichie
senior tag
válasz
LouiS22 #3039 üzenetére
Műholdon (úgy általánosságban) szinte minden h264 vagy ritkábban hevc, kábelen (exDigin) mindenhol h264 van két kivétellel, nálam a zdf és a hangulat csatornák még mpeg2-esek. Más országok kábeles adatait is látni az oldalon, ami jó összehasonlítás alap. Pl. a lengyeleknél is olyan alacsony a bitráta, mint a magyar exDigin, de pl. a hollandoknál nem. A külföldi kábeles ca rendszerek is érdekesek összehasonlításképpen. A lengyeleknél és Svájcban is használják kábelen az elavult, feltört titkosítási rendszert, amiről korábban már volt szó.
-
AlexWolf
senior tag
Régi Digi.
Vecsés környékén nincs másnak gond? Tv úgy néz ki megy, de az internet halott pedig routeren meg beltérin minden rendben lévőnek látszik.
-
bignor
tag
Sziasztok!
A Mindigtv prémium csomagjai eltüntek? Én csak a basic csomagot látom, ezenkívül vannnak még egyéb csomagok is a földfelszíni sugárzásban a One kínálatában?
-
zichie
senior tag
válasz
Matrox1995 #3031 üzenetére
Kösz az infót, ezt az oldalt nem ismertem. Eszerint a magyar közszolgálatik is 10 Mbit/s alatt vannak nem sokkal az Eutelsat 9B-n. Én korábban néztem, talán másfél vagy két éve, és úgy emlékszem akkor még 10 Mbit/s körül voltak, igaz ez saját mérés volt és benne voltak az AC3 hangsávok is.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
djsilas #3033 üzenetére
Szia!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. Modem áramtalanítás és visszakapcsolás után sem javul a helyzet? -
djsilas
tag
Szervusztok!
500/20-as koax netünk van. Régen mértem sebességet, de akkor jellemzően mindig 400Mbit felett volt a letöltés. Idén már routert is cseréltem, de kb. sosem megy a sebesség 400Mbit felé. Esetleg más tapasztalt hasonló "visszaesést"? -
pjen
félisten
válasz
Pro Koryak #3026 üzenetére
A vodán se jobb. Most néztem. De nekem nincs igazán bajom vele.
-
-
válasz
Pro Koryak #3026 üzenetére
Az autókereskedők ezen évada SD-ből van felhúzva. Jól látszik a logón, és közben a reklámokon.
Lackooo84
Minek? Hiszen a digis rendszer amúgy is kódolatlan. -
Pro Koryak
addikt
Akinél esetleg jó a Discovery HD, üljön a képátlónak megfelelő nézési távolságra
-
zichie
senior tag
válasz
Matrox1995 #3021 üzenetére
Attól, hogy műholdról van elosztva, attól még nem feltétlen kellene gyengének lennie. Sajnos az Eutelsat 9B-n elég sok "elosztott" csatornát zsúfoltak össze: https://hu.kingofsat.net/tp.php?tp=2224
Erről a műholdról vannak elosztva a magyar közszolgálatik is, ahol jóval 10Mbit/s felett van a bitráta, ami csak a kép része, nincsenek benne az AC3 hangsávok.
Feedeknél én gyakran találkozom olyan műholdas stream-ekkel, ahol 20-40 Mbit/s között van a bitráta, de az egy más kategória.
Tudom, hogy lovas nemzet vagyunk, nem műholdas. -
Lackooo84
nagyúr
Lehet most vajon exdigisként CI+ modult kérni szerződés módosítás nélkül?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Dragon3000 #3008 üzenetére
Amikor megtudtad nézni milyen netcsomagokat írt ki a One oldal?
50/5 elvileg vagy dsl vagy koaxos terület lehet, van olyan Vidanet koax terület ahol a Telekom csak a legkisebb csomagot adja. -
trec12
addikt
válasz
Pro Koryak #3016 üzenetére
A Discovery máshol is rosszabb. Én látok full bitrátás HFC szolgáltatót időnként ott is kissé rosszabb a képe a többitől. Amúgy szerintem az AP HD az még ramatyabb a Digin mint a Discovery.
Szerintem ezeknél a forrás sem az igazi…
-
pjen
félisten
válasz
Nálam sincs semmi baja.
-
válasz
Fura, nálam most reklám megy, de elég éles, nem kockásodik, az apróbetűs részek is jól olvashatóak.
-
-
-
g0dl
addikt
Ugye jól értem, hogy exdigis FTTH ügyfeleknek továbbra is a nixugribugri a javasolt, mert úgysem tudnak érdemben semmit csinálni, másrészt csak drágulást érhetsz el, és csak az biztos, hogy valamikor valami talán változni fog.
Annyival vagyunk fenyegetve, hogy a tv szolgáltatás tartalmában jelentősen korlátozódni fog ( a drágulás mellett) a használható készülékek számában, és a felhasználás módjában pl. pc-n tunerrel nézés elgáncsolása.
-
VGYke
addikt
válasz
kabelmania27 #3004 üzenetére
Választhatsz CA modult, de csak olyat, ami CI+ kártyát fogad! A "sima" CI modulos TV-ket lehet kukázni, vagy STB.
-
geridon81
csendes tag
Sajnos nem lehet rendelni mer nincs település lista
-
Pocpet
tag
válasz
sirarcheer #2974 üzenetére
#exDigi
Ezek szerint emiatt nem hívnak vissza. Még a második napon telefonon át lett beszélve minden a váltással kapcsolatban, majd a véglegesítésnél mondta, hogy hiba van. Ígérete szerint visszahívnak amint elhárul a probléma. Akkor ez lehet több hét lesz. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3007 üzenetére
A telekom 50/5 Mbps netet tud itt, a one kereső jelenleg ezen a címen online rendelés szünetel, múltkor a választható címek esetében mutatott csomagot is. Gondolom idővel rendbe szedik.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Dragon3000 #3006 üzenetére
Ennyire nem volt rossz a Vodafone címkereső, lehet vario csomagot ír a one oldal amely meghatározott Telekom koax és ftth területeken elérhető.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3001 üzenetére
Nem láttam, tavaly is néztem és csak telekom és digi volt elérhető a lépcsőházban, vodafone cím kereső szerint itt egyik lépcsőházban sem volt elérhető a szolgáltatás. Az is lehet, hogy ennyire szar volt a vodafone rendszere.
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
bitpork #3003 üzenetére
Létezik, ha one szolgáltatást kérsz választhatsz ca modult, de jelenleg még ex digis területen nem tudják aktiválni az új kódolt csatornákat.
-
Volt digisként még fttb van. Létezik valamilyen megoldás ftth nál hogy ne kelljen béna box? Már most 3 távigazgatónk van a tökömnek kell még egy, nem is beszélve hogy a tv smart funkcióinak a közelében sincs (tapasztalatom szerint) a szolgáltató által adott doboz. (időzítés, csatornalista szerkesztés, lokál hálós streaming miegymás).
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Dragon3000 #2980 üzenetére
Lépcsőházban van Vodafone vagy UPC feliratú doboz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest