- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
rackalew #2379 üzenetére
Azért ilyen összegeknél a 30% sávos kedvezmény már sokat nyom a latban
#2365woodworm: sajnos így van, az új csatornákat nem szokták ingyen adni. Persze egy "házasságban" lehetett volna egy ilyen "gesztus", de itt a szolgáltató részéről az a lényeg, hogy egységesedjen a szolgáltatás-paletta.
Azonban én ebben az esetben úgy gondolom, hogy igazodni fognak a régi csomagokhoz, ergo amit eddig SD verzióban kaptál és most raktak be HD verziót, azokat majd elérhetővé teszik. De lehet csak én vagyok túl naív.
-
arcitec
addikt
válasz
Pro Koryak #2396 üzenetére
Köszi a választ. Ahogy olvasgattam drágább lenne. Jómagam ezért nem váltanék az tuti.
Az az SD nem 720p? HD ready? Mert ha így van nálunk nem akkora gáz az.
GT60 full hd plasmán teljesen jó a kép minden csatornán... De persze kinek mi ... -
-
Pro Koryak
addikt
válasz
arcitec #2384 üzenetére
Nem a már kiépített FTTH infrastr. miatt aggódunk, hogy átvariálják és ezt kell leváltani.
A lényeg, hogy a mostani One díjcsomagokban/kiosztásban már több, eddig SD csatorna HD lett, viszont az exDigi kiosztásban ezek (még) kódoltak. Ha HD-ben szeretnéd nézni őket, akkor át kell szerződni Digi-ről One előfizetővé.
Nos ez mekkora felárat jelent a meglévő Digis árakhoz képest?
... vagy nem -
gulyasa
őstag
válasz
Adams84 #2374 üzenetére
#exDigi #csatornalista #DVB-C
Oké, igaz.
Na, most már remélem pontos...
Egyébként azért lett pontatlan elsőre (meg másodikra), mert bár a boxon a csatornákat váltogatva látszik, ha kódolt egy csatorna, de valami miatt a DemonEditor listájában nem mindegyikhez rakja hozzá a lakat ikont, ezért kell manuálisan átnéznem a listát. -
István89
tag
válasz
ggabor02 #2382 üzenetére
Én azt nem értem, hogy DIGI irodákat minek zárták be január 1-én "felújításra" hivatkozva, mivel a DIGI még külön van számlaügyileg, simán elfért volna még 2 üzlet is besegítőként, amíg lecseng ez az őrület. Nekem ma az volt a tapasztalatom, hogy a DIGI-vel nem nagyon tudnak mit kezdeni, nem ismerik még, fogalma se volt a srácnak, hogy mit is kell tenni, inkább felhívott valakit, de az se tudott nagyon mit mondani/segíteni.
-
Lacccca87
addikt
Másnak is szórkaozik a net ( Bp 3 kerület, Digi FTTH) néha teljes külföld le van hallva, de néha még belföld is.
-
arcitec
addikt
válasz
Adams84 #2375 üzenetére
Elmondaná valaki, hogy ha valaki Digis optikán, miért kellene váltania? Mire is?
Hiszen Ő is One-os mostantól, csak épp Digi "régiós". Ma jött egy email, hogy a weboldal
One.hu azon túl minden marad a régiben a csomag, a díj is stb .. Csak némi névváltozást kapnak a csomag nevek.(melyek utalnak a Digi voltára) Szóval aki eddig is Digis volt optikán(mert ezt ismerem) annak nem kell itt nyüzsögve aggódni, mert minek is?
Ja és a csatornák is mint kb 1 éve.Amúgy meg mára már a TV-nek nincs akkor jelentősége mint korábban, sokan már nem is nézik..
-
dombila
őstag
válasz
mariana #2376 üzenetére
Én két perc várakozás után kb 10 perc alatt szerződtem át korábbi exVodafone csomagokról az újra. Közben a másik értékesítő egyedül volt. Dunakeszi Auchan One üzlet.
Kérdeztem is, hogy sokan jönnek-e, azt mondták hogy nem.
Üzletenként eltérő lehet. Érdemes kisebb forgalmú üzletbe menni, nem a belvárosi plazakba. -
ggabor02
aktív tag
válasz
mariana #2376 üzenetére
A munkahelyem mellett van egy bevásárló központ, oda járunk kajálni. Látom, hogy mi van az ottani One irodánál. Ott szerintem minimum fél napot kellene várni.
Február elején lejár a személyim, ma a DÁP alkalmazásban időpontot foglaltam. Február 24 volt a legkorábbi időpont. Távolabbi irodákban volt egy héttel korábbra is.
Mi van ebben az országban?
-
rackalew
tag
válasz
Adams84 #2375 üzenetére
Én elmentem az egyik üzletbe (ami a közelben volt 5 perc sétára), ott pedig azt mondták nekem, hogy ha átszerződök DIGI-s konstrukcióról One-ra és a Yettel mobilelőfizut is átszerződtetem oda, akkor havonta 33 ezret fizetnék, hasonló feltételek mellett. 33 ezer az eddigi 68 ezres DIGI + Yettel kombó helyett, na az azért elgondolkodtatja az embert! Na jó, lehet, hogy a gigabites netnél be kell nyelnem a 300 Mbit/s-os garantált sebességet az eddigi 500 Mbit/s helyett, de ennyit én be tudok vállalni azért, hogy spóroljak.
Bár ez lehet, hogy azért van, mert ahol élek, ott a Telekom qrva drága és itt nagyon versenyképes az árazásuk.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Pro Koryak #2372 üzenetére
Ezek sima SD csatornák, de ezek szerint ezért is plusz díjat fizetni kellene nekik.
Szerintem is a jó .... anjukat! -
mariana
csendes tag
Akinek nem létszükséglet, az ne most menjen el üzletbe váltani, mert 1000%-os az értékesítők foglaltsága.
Várjatok legalább néhány hetet. Sok helyen legalább 1 óra a várakozási idő.
Telefonhívást sem javaslok. Tudok róla, hogy napi min. 4000 hívást nem tudnak fogadni, nem tudnak kedvezményeket intézni stb. -
Adams84
aktív tag
válasz
Pro Koryak #2372 üzenetére
Nem hiszem, hogy dupla árral sokkolnák az exdigiseket, azonban néhány száz forintos (de nagyon max. 1-2 ezer forintos) emelkedést el tudok képzelni, ha valaki mostanában átvált One-ra.
Nyilván a plusz kb. 30 kódolt csatornának van egy különbözeti értéke, aminek az árát elkéri a One… -
Pro Koryak
addikt
válasz
ggabor02 #2367 üzenetére
Így akarnak a régi, még emészthető árú előfizetésről átnyomni a mostani, majd dupla árú - ~12eFt/hó - előfizetésre, ha jobb képminőséget akarsz, fizess!
Hát a jó .... anjukat!
Szóval nálam is marad az exDigi régi kiosztása a régi előfizuval, SD-ben.Ugye milyen jó is, hogy minden szolgáltatás magyar kézbe kerül = választási lehetőség kizárva ...
-
gulyasa
őstag
#exDigi
DVB-C csatornalista - One-ra átszerződés nélkül - 2025.01.08-i állapot.
A felső lista: ABC-sorrendben, SD+HD duplikátumok egy sorszámon szerepelnek (korrigálva).
Az alsó lista: frekvencia szerint csoportosítva a (jelenleg) 162 tétel. -
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Éppen tegnap éjjel szenvedtem az eltűnt csatornák keresésével. Az exDigis előfizetésemen (Budapest) megszűnt a német RTL és a Pro7. Lett viszont ZDF, ORF2. Viszont ez a kettő kódolt. Mi a f@szért kódolt egy külföldi közszolgálati műsor?
Nem találtam sehol semmit a csodás weblapjukon, hogy milyen módon lehetne ezeket nézni.
Tudja valaki? -
garga01
őstag
válasz
dombila #2357 üzenetére
Jobb felső sarok kereső. Usernévre is lehet direktben, meg sok egyébre. Lehet csak képeket tartalmazó hsz-eket is keresni, nagyon hasznos. De adott hsz-nél az időbélyeg melletti pöttyös menüvel is lehet adott topikban keresni egyből az összes hsz-ét.
Van rengeteg jó funkciója a PH fórumnak, csak sokan nem ismerik/használják
Mondjuk a linkelés elég alapvető, és az exDigi fórumban se ment a 90%-nak -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
dombila #2357 üzenetére
Rákerestem a hsz-aidra a régi Vodafone topikban, ha nem változott a hármas osztó bekötése, azaz a -4dB-s kimenetben van a kettes osztó, jól van beállítva a hálózat mert két osztó után is 50 alatt van a feltöltés, a letöltés pedig pozitív. T3 időtúllépést jelent, lehet a fejállomáson vagy a tápfeladónál volt egy pillanatnyi áramszünet, a régi d2-es webstar modemnél általában csatornaváltáskor volt t3, de akkor még négy letöltési csatorna volt.
-
gduck
addikt
válasz
dombila #2353 üzenetére
De ez csak régen volt így, mára már megszűnt!
exDigi esetében pedig be kellett rakni az összes csatornát, ami jelenleg az exVoda, ma már One hálózatban megtalálható. És most inkább ez a duplikálás egy melléktermék. És hiába visszás, de ez jó dolog. Mert ugyanis szerintem ez addig fog maradni, amíg nem kódolják le az összes csatornát. Ez meg reméljük jó sokára következik be.
-
dombila
őstag
válasz
kabelmania27 #2355 üzenetére
Igen. A belépési pont után a fali boxban van egy hármas osztó (a három szobára) és ahol a modem és egy TV van, ott egy kettes osztó. Még az UPCs technikus hozta őket 15+ éve.
A linkelt állapothoz képest csak modem változott Cisco-ról CH7465-re.
A ritka T3 time-out az mi?Te ezt hogy csinálod, hogy korábbi azonos témájú hsz-eimet 2 perc alatt előkapod? Én már nem is emlékeztem rájuk
-
-
dombila
őstag
válasz
fecke78 #2333 üzenetére
Most értem haza, most épp ilyen:
Mindkettő max határ felett.
Ez most épp wifin, kábelen nem is mérem, mert úgyse lesz több.
A feljebb linkelt másik app még többet mért.Kétségtelen hogy nálam a modem értékek évek óta stabilak:
Lefelé: power 6-8 dBmV, SNR 38 dB minden csatornán
Felfelé: power 46 dBmV minden csatornán
A log szerint 2-3 naponta van egy "No ranging response received - T3 time-out hiba de ezt nem érzem. Soha semmi nem szakad meg.
Jelenleg 195 napja online. -
gduck
addikt
Na, ma Salgótarjánban is megjelentek a maradék csatornák a 426 és 434-es frekiken. Az EPG is működik.
A szolgáltató neve Digi-ről ONE-ra változott minden csatornán.
A kódolt csatornák ECM infója:
06B7-Irdeto, 06BB-Irdeto
0B00-Conax, 0BC1-Conax
1806-Nagra
1871-Nagra, 1879-Nagra, 187A-NagraValószínű ezen a héten teljesen OneTV "kompatibilis" lesz az egész Digi hálózat.
-
bagoly71.
tag
Sziasztok.
Van itt olyan aki a régi Digi 2019 nevű (most D FIX 2019) csomagot próbálta pl. költözés miatt másik címre kérni?
Tőlem megtagadták! Simán elhajtottak azzal a szöveggel, hogy "szerződjek újra"!
Mondom miért, talán megszüntetik? Hát nem! Akkor kérdem miért nem lehet másik címre kérni? Csak, mert ez van kiadva! Mondom az szép! És ez hol szerepel? Vállvonás....
Felhívom a 1270-et és elmesélem a sztorit.
Az ügyintéző rendes volt, végig kérdezett ott bent mindenkit, hogy most ilyenkor mi van?!
Volt is vagy egy óra a hívás!
Lényeg az, hogy két esetben nem lehetne ezt megtenni. Egyrészt ha tartozásom van, de nincs, másrészt pedig ha a technikai feltételek nem egyeznek, de ugyan az.
Még egyszer futok egy kört azzal, hogy mit mondtak nekem telefonon talán meggondolják magukat....
Viszont ha tényleg újra kell szerződnöm, akkor lehet inkább ott kéne hagynom ezt a pancser bandát!
-
Lackooo84
nagyúr
-
fecke78
senior tag
válasz
kabelmania27 #2334 üzenetére
Köszi ezt már végigzongoráztuk , nem azzal van a gond . IDÁIG jó volt
-
rackalew
tag
1 hét csúszással, de végre most már az iPhone-os Digi Ügyfélkapu is megkapta a frissítést, amiben az új One back-endet használja!
-
trec12
addikt
válasz
fecke78 #2329 üzenetére
Ezzel az alkalmazással is tegyél próbát, töltsd le.
Én ezt mértem vele az előbb:
Ezzel reálisabb eredményt kapsz mint a speedtesttel. Nálam az pl. kevesebbet mér igaz nem annyit mint nálad... -
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! január 1 óta nem működik a digi app. Tudom megszűnt a digi de böngészővel be tudok lépni az ügyfélkapujukba. ez most már így marad vagy esetleg később a One app-al működik?
-
pedro7
tag
Port nyításhoz a One-nál is kell kérni valamit ?
Jelen van az IPv4 és IPv6 cím is.És nem megy a port nyítás.
Más szolgáltatónál ilyenkor kellett kérni a visszaállítást IPv4-be. -
Fecó88
tag
Szia AnonymusX igen a one tol rendeltem meg a médium műholdas tv csomagot mivel csak a mellé adták a one tv hozzáférést . A upc csak példa kép említettem hogy ott anno mien gyorsak voltak.
-
Pocpet
tag
Sziasztok!
exDigi oldalról van már valaki, akinek az átszerződés után már aktiválták az új One tv csomagját és működik is? -
dombila
őstag
Az LG-nél azzal lehet még trükközni, hogy nem magyarra hanem szlovákra kell állítani csatorna keresés közben az országot. Ekkor megmarad a sorrend változtatás lehetősége.
Csak az EPG-ben ékezethibák lesznek, meg ha jól emlékszem 1 óra elcsúszás, ami az EPG-ben elég kellemetlen...
Azt meg nem próbáltam, hogy a keresés után magyarra állítom. -
Fecó88
tag
Sziasztok valakinek kötöttek már be az idén műholdas tv szolgáltatást? Január 3 rendeltem meg a médium csomagot de még csak egy telefont sem kaptam hogy mikor tudnak jönni kB azért egy ekkora cégtől mint a one kicsit többet vártam. Anno még a upc direct fénykorában igaz ez már vagy 10 éve volt de ott megrendeltem a műholdas tv és igaz becsületesen megkérték a szerelési dijat de 72 órán belül be kötötték a szolgáltatást. Nem tudom nem hinném hogy most ennyire sok megrendelés lenne pont mikor most került át minden a one kezébe inkább arra gyanakszok hogy valami teknikai oka lehet hogy még nem hívtak mondom meg kérdezem hátha valaki hallot valamit vagy már kötöttek neki az bizakodásra adna okot.
-
dombila
őstag
válasz
garga01 #2307 üzenetére
Az ex UPC-s/Vodafone-os Cl+ kártya bizonyos TV-kben letiltja a csatorna sorrend változtatást.
Pl. LG tévéken egyszerűen kiveszi a TV menüjéből ezt a pontot. (Amikor odakapcsolsz, a beállításokban, egy pillanatra még látszik a menüpont, aztán eltűnik...)
Ugyanakkor a Sony TV-m nem veszi figyelembe ezt a tiltást, simán engedi átrendezni a sorrendet.
Szóval bizonyos TV-ken csak a kedvencek lista lesz a megoldás.
Ill az LG-n is megmarad annak a lehetősége, hogy a csatorna listából az üreseket, ill. azokat a csatornákat amikhez nincs hozzáférés ki lehessen venni, így az egyesével lépkedés gond nélkül működik. -
fjudors
aktív tag
válasz
Botivagyok #2309 üzenetére
ráadásul magától se kapcsol ki, képes hetekig menni
-
sa.attesz
tag
válasz
Botivagyok #2309 üzenetére
Sajnos nem került vissza, a karácsony előtti frissítéskor sem
-
Botivagyok
csendes tag
Sziasztok. Én továbbra sem találom a Boxban az időzített kikapcsolás lehetőségét. Én siklok el valami fölött vagy tényleg kihagytak egy ennyire alap dolgot a programozók? Előre is köszönöm a segítséget
-
garga01
őstag
A hszedből nem derült ki h van most box.
Szolga boxon távolról bármikor frissíthetnek, de ha sajátod van azon nem.
Kártyát nem kapsz, csak CI+ modult, amit vagy új tv-ben, vagy _saját_ boxban tudsz használni. Még egyszer a lényeg, saját eszközön úgy rendezed át ahogy akarod a csatorna számokat. Vagy megszokod a One kiosztását... -
repvez
addikt
azt a kedvenceket elöbb be kel állitani, ezt egy nyugdijasnak mutogasd el , hogy melyik menube hova menjen sé ha valami olyat akar nézni ami nincs benne akkor hogy megy vissza a teljes listára?
MEg mind szép és jo , hogy PC meg pendrivval át lehet allakitani a dolgokat, csak azt mutasa meg valaki, hogy CRT TV-re hova dugom be a pendrivot?
Vagy ha a boxon kell ezt megtenni akkor örülnék el leirásnak hozzá. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
egy hét vagy honap mulva egy csatorna frissités alkalmával megint összekavarja az egészet.
Nekem LG tévén be van állítva az első 20-30 helyre, amit nézünk. Az automata csatorna frissítés be van kapcsolva, de a beállított csatornasorrendet nem kavarja össze, a végén jelennek meg az új csatornák. -
Faterkam
addikt
Sziasztok, ma reggelre eltűnt a One alkalmazásból a "jó dolgok" menüpont. Megszűnt kivezették?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged