- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUP95
csendes tag
Fejlemények:
Újra felhívtam az ügyfélszolgálatot. Kiderült, hogy múlt csütörtökön rosszul rögzítették a rendelésem (annak ellenére, hogy azt mondták nem kell box, a rendszerbe boxot rögzítettek), ennek kijavítása pedig a rendszerben akár 30 nap is lehet.... Addig semmit nem tudnak csinálni, s nem is tudják aktiválni a szolgáltatást sem...
-
4Grider
félisten
-
DEXTERke
tag
Tessek mondani, keziccsokolom kerem alasssssan Intruder2k5 elvtars!
Hogyan lett a DIGI Internet topicbol egy One (Tv, internet, telefon) topic?
Idejovok, hogy az INTERNET temaban olvassak, erre csak a teves picsogast olvasom mar 3 oldal ota.
-
Lackooo84
nagyúr
-
g0dl
addikt
válasz
GEPESZ66 #2480 üzenetére
A műsor rögzítés, ha jól tudom itt nem bárhol felhasználható fájlt jelent. Tehát pl. egy sporteseményt felveszel abból nem tudsz egy jelenetet kivágni, és tetszés szerint szerkeszteni.Ez csak az adott eszközön visszanézést jelent, ha jól tudom, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
MadMancs
veterán
válasz
Adams84 #2490 üzenetére
Csak az ország nagy részében gyakorlatilag nincs konkurencia.
Anno 2 egyetemes Szolgáltató osztotta fel az országot. Matáv és Invitel. Ahol Matáv volt ott van Telekom vezetékes, ahol Invitel ott jelenleg már csak One van. Pl nálunk is. Helyi kis Szolgáltatók általában drágábbak, nem mérvadó. Yettel, szintén jóval drágább más meg elenyéző. Anno édesanyámnak eljátszottam ezt a lemondósdit akkor Digivel fogtam meg őket, azóta is ez a kedvező csomagja van (HD Alap 66 csatornával 2100Ft èrt és Net L 2900Ft ért. Szóval ez a lemondom móka már nem játszik kb sehol. Ahol nincs Telekom ott azért mert nincs más, ahol meg van ott meg ők is tudják hogy jóval drágább.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Lackooo84 #2486 üzenetére
Túl nagy váltás lenne a H265-re átállás. Jellemzően a 10+ éves TV-k nem ismerik, a szolgáltatói hulladékboxok egy részét is cserélni kéne. Bőven elég lenne nagyobb bitrátával adni H264-en.
A nagyobb felbontás fogósabb kérdés, a világban nagyon kevés 4k-s adó van egyáltalán (jellemzően prémium sport TV adók). A 8k meg még fasorban sincs, könnyen lehet hogy ugyanakkora bukta lesz mint a 3D TV, ugyanis az előnye csak valóban óriási képernyőn jön elő, és jellemzően nagyon kevés embernek van 200+ négyzetméteres nappalija, ahova érdemes egyáltalán 85 colnál nagyobb képátlójú TV-t berakni. -
Adams84
aktív tag
válasz
NoOne1976 #2488 üzenetére
Közvetlenül az ügyfélmegtartási (lemondási) csoportot hívtad a 1270-es számon?
Ha csak egy általános ügyintézővel beszéltél ügyfélszolgálati irodában vagy a 1270-en, ők nem tudnak kedvezőbb ajánlatot adni és ha nem muszáj (pl. nem egyértelmű vagy bizonytalan a lemondási szándék), általában nem is kapcsolnak át a kompetens csoporthoz.
A lemondás menüpont pedig eléggé el van dugva a 1270 telefonos menürendszerben (nem véletlenül).
4. menüpont (Készülékbiztosítás és általános ügyintézés) ---> 5. menüpont (Előfizetés lemondása)
Itt már eleve olyan ügyintézőhöz csörögsz be, aki tud speciális ajánlatokat adni, amennyiben egyértelműen jelzed, hogy meg szeretnéd szüntetni az előfizetést (pl. magas ár vagy konkurencia miatt). -
petne
őstag
Eddig a Vodafonnál (előtte UPC-nél) akkor lehetett jó ajánlatott kicsikarni, ha lejárt a hűséged és a lemondás menüpontot választod...
Nem tudom, hogy ez változott-e. Nekem is ilyen csomagjaim vannak. Természetesen kellett 1 év hűséget vállalni, hűség után meg ugyanannyi a havidíj, nem változik, kivéve az infláció.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
sa.attesz #2476 üzenetére
Szerintem H265-el nem lenne több, mint anno az igazi prémium HD adások voltak, kb 10-15Mbps elég lenne. Meg hát ugye rengeteg mux üres, csak a 3-400MHz-es sávok vannak használatban.
Van egy akció kamerám, azzal felvett 2 órás 1080p/60fps felvétel H264-ben 45GB körül van, átkódolom 1440p(a jobb youtube vp9 kodek miatt)/60fps H265-be ~10GB és ugyanúgy vagy még szebben néz ki. -
volán99
csendes újonc
válasz
kabelmania27 #2482 üzenetére
CA modulhoz is van RTL+ streaming?
-
Lackooo84
nagyúr
Az a baj, hogy itt hiába lenne papíron akár 4K a felbontás, a bitráta olyan rossz, hogy nem bírja el a gyors mozgásokat, gyors egymás utánai kameraváltásokat, vagy amikor nagyon sok minden mozog egyszerre a képen pl. az esős jelenet, mert rögtön blokkosodik, akad. Mozi+-on nem ritka hogy átmegy a kép minecraftba.
-
GEPESZ66
veterán
Van értelme Digi-ről One-ra átszerződni?
A Digi-né nincs box, az One-nál állítólag van, amivel lehet műsorokat is rögzíteni. -
Sanya
nagyúr
8K meg 16K tévédhez elég combos proci/gpu kell, hogy lejátszd. No meg tárhely, meg sávszélesség. Összességében meg a 8K tévé képét sem tudod megkülönböztetni 1 méterről egy 4K tévétől sem.
Plusz a legtöbb 4K tévé FullHD-ban jelenít meg mindent, csak akkor lesz 4K, ha 4K képes lejátszóról játszol le tartalmat. -
sa.attesz
tag
A 4K-t szerintem nem kimondottan lineáris tv adáshoz találták ki, márcsak azért sem, mert rendkívül nagy a sávszélesség igénye. Nem véletlenül van ilyen kevés tv csatorna, nem csak itt, hanem bárhol máshol a világban.
Aki 4K-t szeretne, azoknak inkább a streaming felé kell fordulni. -
LouiS22
veterán
válasz
NoOne1976 #2472 üzenetére
Kihagytad az egyenletből a magyar ember legendás lustaságát és kényelmességét - tisztelet a kivételnek. Jó az nekem, nem fogok bemenni, telefonálni. Amivel foglalkozni kell, az a legtöbb honfitársnak büdös, mert majd megoldódik, lesz valahogy. Minden évben cikkek tömege foglalkozik azzal, hogy a lakosság jó része nem megfelelő számlacsomagban van banknál, biztosítónál, stb. Ezért is lehet újra és újra beetetni, "átverni" a népet.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Carline #2466 üzenetére
Ez exVodafone topicban rendszeresen visszatérő téma volt, hogy hívnak telefonon és rosszabb ajánlatot adnak, mint az aktuális (nem vokt évente új csomag, hohy oda szerződj át).
Én arra tudok gondolni, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, mit hogyan emelhet a szolgáltató, és ha úgy tálalták a hosszabbítást, amivel jól jár az illető, így kellő számban belementek és működött a dolog. Én ilyenkor mindig visszakérdeztem, hogy ez nekem miért is előnyös, erre általában a gyors elköszönés lett a reakció.
Most direkt megnéztem, 2020 tavaszán volt utoljára olyan ajánlat, amit elfogadtam. Azóta ha hívtak, akár ha én érdeklődtem, a végeredmény mindig az lett, hogy rosszabbul járnék. Így lassan 5 éve hűség nélkül vagyok. -
Adams84
aktív tag
Technikai értelemben igazad lehet.
Azonban amikor majd olyan ajánlatokkal bombázza az exdigiseket a One az elkövetkező időszakban, hogy a család akár havi több tízezer forinttal kevesebbet fizethet(ne) a One-nál, ha átvisznek (átvinnének) minden mobil előfizetést, akkor a legtöbb ember -szerintem- félreteszi a technológiai elvárásait, sőt, túlnyomó részt nem is fogják érzékelni az esetleges különbséget ezen a téren.
Nem gondolom, hogy ha bárkinek azt mondják, hogy havi 20-30-40 ezerrel kevesebbet fizetne havonta, az a technikai fejlettség feltételezett különbözősége miatt nem fog váltani.
A magyarok nagyon árérzékenyek.
A Yettel árai szerintem elképesztően magasak, nagy ügyfél lemorzsolódás várható, de ez igaz lehet a Telekomra is.
Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő
A 20-30%-os lakossági sávos kedvezmény szerintem nagyon erős ütőkártya a One kezében. -
Bubaaa
aktív tag
Azért az tényleg vicces hogy 2025 ben HD csatornákkal akarnak embereket arra rávenni hogy szerződjenek át. Ha mondjuk ezt 4k csatornákkal tennék,azt mondom huuu megyek átszerződőm. Az összes olyan csatornát kivenném a kínálatból ami SD. Most hogy két szolgáltató maradt,simán rá lehetne kényszeríteni a tv csatorna tulajdonosokat,hogy vagy HD vagy szia. Jó igaz az is hogy rengeteg olyan csatorna van amelyik most is HD,de ismétlik a 30-40 éves fosokat,4:3as képaránnyal.
Mondjuk jó kis természetfilm csatornák,tudományos,sport és mozi ami mehetne 4K ban,de álom álom.. -
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
Lackooo84 #2460 üzenetére
Én nem azt mondom, hogy nem ez volna a normális. Mert szerintem sincs semmi keresnivalója sd csatornának a listában, ha van hd is. (Mondjuk az is sokat elárul egy csatornáról, ha nincs hd változata 2025-ben...)
Én csak azért írtam hogy "jófejségc, mert exVodafone-osként tudom, hogy ilyen nem fog megtörténni. A UPC volt az utolsó, aki még adott ingyen dolgokat, vagy aki engedett az árból, ha azt mondtad, nálad van más szolgáltató,mész oda. Amikor megjelent a Vodafone, ezek nagyjából megszüntek. Nem véletlenül nncs hűségem vagy 4 éve. Nem volt mire kötni, mert drágábban akarták ugyanazt adni.
Az elmúlt 2-3 évben több, mint 50%—al ment feljebb az előfizetésem díja. Közben lépegethetjük át a nem nyíló hd csatikat. Fizetünk 2. és 3. vételi helyért. Szóval hidd el, tudom miről beszélek és vannak sejtéseim merre megyünk... -
pdr755
aktív tag
válasz
Adams84 #2453 üzenetére
Ahhoz a One mobilnak technikailag közelebb kell majd kerülni a Yettelhez, amihez fejlesztésre lesz szükség. Elvileg ők azt ígérik hogy lesz aztán majd kiderül.
Mondjuk hozzá kell tenni hogy amikor a PPF megvette a Yettelt ugyan ez az uszítás ment a topicjában hogy biztos sz*abb lesz csak rosszabb lehet etc etc. Ahhoz képest eléggé gatyába rázták a hálózatot az elmúlt 3-4 évben.
Most a digit félretéve (amihez láthatóan sokan úgy viszonyulnak mint a K-Pop együttesek rajongótábora a kedvencükhöz) a Vodafone nem igazán fejlesztett komolyabban már a felvásárlás előtti években sem, és így is úgy is eladták volna a magyar céget ha nem a mostaniaknak akkor másoknak.
-
Lackooo84
nagyúr
Digin megjelent az apostol tv az 560-as helyen, ha valaki imádkozni akar...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
NoOne1976 #2416 üzenetére
Jófejség? Nem tudom te honnan jöttél, de nekünk digiseknek sok évig tökéletes képminőségünk volt HD 10-13Mbps SD 5-6Mbps bitrátás tűéles képpel, aztán mióta átvették a magyarok levették szó nélkül mindenféle szerződés módosítás nélkül sunyiba 4Mps-re aztán azóta olyan a kép, mint a ... hadd ne írjam le. Na majd ha azt visszaadják, akkor beszélhetünk "jófejségről", addig nem, mert tőlünk csak elvettek, fizetni meg mindig csak többet kellett. Meg olyan hűha nagy csatornákat adtak most ne vicceljünk már, ezeket ezer éve be kellett volna tenni. Viasat3 meg AXN HD verziói digionline-on ezer éve nézhetőek.
-
Adams84
aktív tag
Uhhh, hát ez eléggé lényeges információ (lett volna).
Az eddigi hozzászólásaid azt sugallták, mintha csak exdigi vezetékest váltottál volna át One vezetékesre (minden egyéb szolgáltatás bevonás/összevonás nélkül).
Ebből kifolyólag az általad szolgáltatott infók és árak -valószínűleg nem szándékosan- megtévesztőek voltak/lehettek a fórumtársak részére.Mivel 4 Maxi előfizetést is bevontál, ezért te extra 30% lakossági sávos kedvezményt kaptál (ami 40.000 Ft össz havidíj felett jár), de ez nyilván nem illet meg egy olyan exdigist, aki kizárólag az exdigis vezetékes szolgáltatását viszi át One-ba.
De legalább tisztázódott, hogy te valójában miért részesülhettél ilyen nagyon kedvező vezetékes ajánlatban exdigisként ….
-
Adams84
aktív tag
A kalkulációd valószínűleg nem helyes (lsd. előzményeket).
Vagy esetleg te is vontál be egyéb (pl. mobil vagy más vezetékes) szolgáltatást a One-ba és ezáltal 20% (vagy 30%) kedvezményt kaptál?
Ha nem, akkor szerintem kérdezd meg telefonon, hogy pontosan milyen havidíjat látnak a szerződésednél, nehogy kellemetlen meglepetés érjen -
gduck
addikt
Mint pl. én is írtam #2348, nálam is, még csak most rakták be az új csatikat. Azaz, most teremtődött meg az a lehetőség, hogy exDigi területen Family csomagot adjanak.
Szóval szerintem eddig még nem nagyon kezdhették el a Family csomag aktiválásokat, én szerintem jövő héttől indul a "buli"
-
MUP95
csendes tag
válasz
Adams84 #2418 üzenetére
Beleszámította mindkettőnél a kedvezményt, én úgy kalkuláltam.
9240-6490= 2750 Ft
7490-2000 = 5490 FtÖsszesen: 8240 Ft.
Más: van, akinek exDigisként aktiválták a Family csomagot? Ma megint beszéltem az ügyfélszolgálatosokkal, akik ígérték, hogy mihamarabb intézkednek. Igen, január 2. óta már egy hét is eltelt...
-
Adams84
aktív tag
válasz
petakpa1 #2450 üzenetére
Ezzel részben egyetértek, azonban -a nagyon sok szereplős, “klasszikus” versenytől eltérően- meglehet annak is az előnye, ha csak két olyan nagy szolgáltató van a piacon, akik “országosan”, modern technológiával, minőségi vezetékes ÉS mobil szolgáltatást tudnak nyújtani.
Jelen helyzetben a One célja lehet, hogy a vezetékes-exdigis ügyfelek közül minél többet rávegyenek arra, hogy a Telekom-tól és Yettel-től áthozzák a mobil előfizetéseiket a One-hoz a 20-30%-os sávos kedvezmény miatt. Ez akár a versenyt is növelheti. (Feltételes módban!)
(Szélsőséges esetben néhány év távlatában ez annyira jól is sikerülhet, hogy a One lesz az egyeduralkodó a magyar távközlési piacon.) -
mariana
csendes tag
válasz
arcitec #2384 üzenetére
Pont erről beszélek napok óta, hogy nem kell most nyüzsögni. Akinek jó a mostani szolgáltatása , az várjon, majd amikor tisztább lesz minden, akkor váltson. Előbb-utóbb váltani kell, mert nem lesz olyan, hogy Digi! (de ez évekig is eltarthat) Most nyugi.
Én nem találgatok, tudok tényeket. Olyat nem írok le, hogy "szerintem ez vagy az van".
-
petakpa1
őstag
válasz
Adams84 #2444 üzenetére
Igen igen pont erre számítok én is. Szép módszeresen meg fogják szüntetni, ellehetetleníteni azt, hogy kvázi korlátlanul akárhány vételi helyen nézheted a TV-t amiért előfizetsz.
De ne is csodálkozzunk ezen, számítani lehetett rá, hogy ha 2 érdemi szereplő (T és One) marad a vezetékes piacon, akkor csökkenni fog a verseny, aminek majd mi fogyasztók viseljük a következményét a magasabb árakban.Ugyebár van egy GVH az országban, de funkcióját nem tölti be
.
Egy normális országban simán azt mondta volna a versenyhivatal, hogy ácsi a korábbi 3 szereplős vezetékes piac (T és UPC+Voda és Digi+Invitel)-ból az utóbbi kettő egyesülése csökkenti a versenyt, ami nem jó a fogyasztóknak, ezért nem egyesülhetnek. Csak ebben a banánköztársoságban nem ez volt a N*R érdeke ugyebár...Bezzeg más fontos ügyeket egyből alaposan kivizsgál GVH
.
-
sa.attesz
tag
válasz
petakpa1 #2442 üzenetére
Jelenleg nem hiszem hogy bárki tudna erre határozott választ adni.
Ha abból indulunk ki, hogy legalább 2-300 ezer Digi kábel előfizető leget, akkor szerintem legalább egy-két év még, míg az előfizetők nagy részét sikerül átterelni One csomagra és ilyen sok eszközt kiadni, kihelyezni -
repvez
addikt
válasz
boborján2 #2439 üzenetére
Internet utp kábellal van összekötve a BOx a routerre kötve a TV adáshoz, tehát lényegében IPTV.
Igy az opticai kábel bejön és az szétválasztödik a router/mondemben 4 felé 3 TV és egy internet+telefon.
Egyébként családi ház 10-15m-re van a legközelebbi másik ház ahol van router.Én arra gondoltam, hogy nem a net fogyott el hanem a router /modem lassu ,hogy feldolgozza az összes eszköz igényt.
-
Adams84
aktív tag
válasz
petakpa1 #2442 üzenetére
Állítólag akár évekig is eltarthat, amíg teljesen meg tudják szüntetni az exdigis kódolatlan rendszert (sok százezer érintett előfizetőről van szó).
Ez persze nem zárja ki azt, hogy pl. fokozatosan újabb és újabb csatornákat vegyenek ki a kódolatlan kínálatból, ezzel is váltásra ösztönözve az exdigiseket.
Persze ilyen esetben a szolgáltató egyoldalú szerződésmódosítása miatt általában felmondási jog illeti meg az ügyfelet (tehát átmehet másik szolgáltatóhoz), azonban kérdés, hogy van-e egyéb alternatív lehetőség az adott címen (esetleg a Telekom, de ott is kötelező a mediabox).
Senki sem lát a One fejébe, bármi előfordulhat, de akár az ellenkezője is -
petakpa1
őstag
Arról lehet már tudni valamit, hogy az exDigisek (akinek régi csomagja van, mely mára határozatlan idejűvé vált, pl DigitTV2019 + Diginet 1000FTTH2019 + DigiTel250) meddig nézhetik korlátlan számú DVB-C képes TV-n külön CI+ kártya/Box nélkül a digitális adásokat?
Azaz mikortól lesz majd minden csatorna kódolt, mint az exVodánál, azaz kell majd TV készülékenként külön díjat fizetni, hogy nézhesd amit eddig ingyen nézhettél?Továbbá aki exDigis az tapasztalt már olyat, hogy ami TV adás korábban a csomagban volt kivették, és új csatornát
(i) vagy nem tettek be helyette ezáltal csökkentették a nyújtott szolgáltatást,
(ii) vagy tettek be újat, de csak kódoltan (akár okosban úgy megoldva, hogy az új csatorna immár HD és ezért kódolják be).
Azaz ha ugyanannyi csatornát akarsz nézni mint korábban, akkor szerződj át One-hoz (magasabb díjra) és cserébe nézheted a kivett helyett újként betett csatornát is (akár immár magasabb HD minőségben), de csak CI+kártyával/Boxal és ha több TV készüléked van, akkor fizess darabonként a CI+kártyáért/boxért?Sajnos az a rossz előérzetem, hogy ilyen sunyi megoldások következnek majd középtávon, de ne legyen igazam!
-
sa.attesz
tag
Nem értek igazán hozzá, de szolgáltatótól függetlenül, én azt tapasztaltam ha 2.4 GHz-en van több eszköz csatlakozva wifin, akkor hajlamos lehet a belassulásra. Meg attól is függ, hogy pl. tárasház esetén hány router van a közelben, zavarhatják is egymás az azonos csatornán lévők.
-
pedro7
tag
válasz
kabelmania27 #2371 üzenetére
köszi
-
boborján2
senior tag
-
repvez
addikt
egyébként az érdekelne még, hogy az 1000/300as netnek menyni a felhasználoi korlátja?
Mert karácsonykor amikor itt voltak a rokonok, akkor kb 7-8 mobiltelefon és egy laptop volt a hálozaton meg egy vagy két digis TV box ment, de az is csak SD felbontásban, és ha megnyitottam a laptopon egy YT videot, akkor csak 360p-be adta be a videot, ha feltettem manuálisan FHD-ra akkor már homokorázott és akadozott a lejátszás betöltés,
Azért nem gondolnám, hogy ennek akkora nagy leterhelésnek kellett volna lenni, föleg, hogy a mobilok nem voltak használva csak csatlakozva. max messenger üzi.
Esetleg valamit máshol kell beállitani, hogy több eszköz is tudjon egyszerre csatlakozni ? -
sa.attesz
tag
válasz
Adams84 #2424 üzenetére
Köszi, akkor így már tudom értelmezni a saját szerződést is, az esetemben feldobta a gép a tv medium-ot is, én elfogadtam azt, mert nyáron akció keretében volt RTL+ előfizetésem, de nem igazán volt tartalom rajta ami lekötött volna. Nekünk a tv medium csomag így 3200.-Ft-ra jön ki, 7490.-Ft a net, és 750.-Ft a második box. A tv+net így 10690 és lejön a 20%-os sávos kedvezménnyel 2138.-Ft. És mivel az eddigi vodafone csomagokra is jár így a 20% kedvezmény, összeségében az eddigi vodafone havidíjban 6-7000.-Ft pluszt jelent.
-
zichie
senior tag
410 MHz-en van egy érdekes név nélküli csatorna:
-
boborján2
senior tag
Ez mit jelent ?
-
dombila
őstag
válasz
Adams84 #2425 üzenetére
Igen, igazad lesz. A net-et rosszul számoltak.
A 11490 pedig a sztenderd Home Gigabet 1000 + TV Family csomag ár.
Ettől tartottam, hogy nincs az exDigi-nek sem kedvezmény, mindenki ugyanazt kapja,mindegy melyik előd szolgáltatótól jön.
Csak a 20/30% sávos kedvezménnyel lehet javítani a helyzeten, azaz mobil előfizetést is hozni kell.#2426 sa.attesz
Igen, nekem is van két TV/net + egy maxi mobil így az egész 40e felett van, így kapok 30% kedvezményt. Ezzel már egy TV/net 9000 körül van. -
sa.attesz
tag
válasz
Adams84 #2422 üzenetére
Nekem már volt egyéb szolgáltatásom a vodafone-tól, ezért a váltással már beleestem a sávos kedvezménybe, így azt mondta az ügyintéző, hogy az eddigi vodafone-nak fizetett díjhoz képest plusz kb. 7000 ezer forint körüli összeget jelent, ha átváltom a digi-t one-ra, de a pontos árat nem láttam, hogy mennyi is lesz a tv és a net (ugyanis a azért alacsonyabb a net+tv így, mert az eddigi vodafone szolgáltatásokra is jön rá kedvezmény). Vagyis én is kaptam a dokumentum tárba ilyen szerződést és a tv nekem is érthetetlen.
-
Adams84
aktív tag
válasz
dombila #2423 üzenetére
De ha a netnél beleszámította a 2.000 Ft kedvezményt,
akkor a TV-nél miért nem tette ugyanezt a 6.490 Ft kedvezménnyel is?
Vagy mindkettőt beleszámítja az ember vagy egyiket sem.
Jelen esetben egyiket sem kell …
Tehát -szerintem- a szerződés szerinti havidíja 10.490 Ft (11.490 Ft mínusz 1.000 Ft E-Pack kedvezmény). -
Adams84
aktív tag
válasz
sa.attesz #2421 üzenetére
“Határozott időtartamra tekintettel adott havi díj kedvezmény mértéke”
Ezt a részt nem kell figyelembe venni a havidíj számításánál, mert az csak azt rögzíti, hogy az ÁSZF szerinti listaárhoz mérten mekkora havidíjkedvezményt biztosít(ott) a szolgáltató. Tehát ennek akkor van jelentősége, ha pl. hűségidőn belül felmondaná valaki a szolgáltatást, ugyanis akkor ez lenne a kötbér számítás/követelés számítási alapja… -
dombila
őstag
válasz
sa.attesz #2412 üzenetére
Az internetre is kapott 1000+2000 kedvezményt, így az csak 4490.
Szerk: a következő hsz alapján lehet, hogy megsemr.
-
sa.attesz
tag
válasz
Adams84 #2418 üzenetére
Nekem igazából a tv ami érthetetlen, egyszer írja, hogy 5240.-Ft a kedvezmény, utána pedig a legalsó téglalapban, hogy a határozott időtartamra tekintettel adott havidíj kedvezmény mértéke 6490.-Ft.
Bár ezt a saját szerződésünknél se értettem, de nem kérdeztem még rá. Egyelőre a One felületen csak az internet látszik még mindig. -
Adams84
aktív tag
válasz
sa.attesz #2412 üzenetére
Ezt én sem teljesen értem.
Utólag átnézve az én számításaim szerint 11.490 Ft-ra jön ki a havidíj.
Vagy valamit mi értelmezünk rosszul?
Esetleg az ügyfélszolgálati ügyintéző végül téves ajánlatot rögzített?
Feltételezem, hogy szóban is elhangzott (és a fórumtárs is rákérdezett), hogy mennyi lesz az összes fizetendő havidíj.MUP95 tudnál nekünk segíteni az értelmezésben?
-
-
woodworm
veterán
Évek óta lezárt Tv Prémiumom van. Azóta sem kaptam meg a HD adókat. Minden eddigi csomag lezárt lett, tehát átszerződésig senkinek sem fogják csak úgy odaadni.
Ha véletlenül tömegesen megszüntetnék a lezárt csomagokat, akkor valószínűleg a Familyt kellene adniuk. De ilyenkor szoktak előtte új csatornákat bevezetni új csomagokkal. -
fecke78
senior tag
Megoldodott, bridge módban a 2 ik routerben be volt kapcsolva a játékmód , ami megfogta, kikapcsoltam és az 1000 netemnél 830mb/s et mértem ...
-
Jester01
veterán
válasz
Amazonas #2246 üzenetére
Agyam eldobom, miért kell teljes képernyőre váltani?
Ez volt a trükk, így legalább eljutok a bejelentkezésig.
De most meg azt mondja távolítsak el egy mobil eszközt. Gondolom a sok böngészős próbálkozás összezavarta. Abban a chrome-ban ami nem működik még be tudok jelentkezni de ott nem találok erre lehetőséget. -
Adams84
aktív tag
válasz
dombila #2378 üzenetére
Itt van egy exdigis fórumtárs One-os ajánlata.
[TV ajánlat]
[Net ajánlat]
[Árkülönbözet 1]
[Árkülönbözet 2]Azért az hozzátenném, ez csak egy példa, tehát nem garantált, hogy mindenki ilyen kedvező ajánlatot fog kapni, szerintem nagyban függhet az aktuálisan fizetett havidíjtól (is).
-
rackalew
tag
válasz
Pro Koryak #2396 üzenetére
Attól függ, hogy önállóan kéred (mobilelőfizu nélkül), vagy sem. Ahogy egy előző kommentben mondtam, minden egyben sávos kedvezménnyel és 3000 Ft hűségkedvezménnyel (mivel 2008 óta vagyunk a Diginél) ezer lenne, 33 ezres összárral az én területemen (2 Maxi és egy Midi csomag mobilon és TV Family TV-csomaggal, 3 CI-kártyával), de önállóan is ugyanúgy 10 ezer az egész az ex-Digis létből származó hűségkedvezmény miatt.
Tehát ha nem drága a mobilelőfizud, akkor (legalábbis az én területemen) ez nem oszt, nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged