Hirdetés
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A felvételnek az az egyik értelme, hogy akkor lehessen megnézni a műsorszámot, amikor nekünk kényelmes, ne akkor, amikor adják. (Számtalan olyan műsor van, amit online nem lehetne végignézni: hajnali háromkor adott művészfilm, 0-24-ben adott sorozatévad, stb.) A másik értelme természetesen a reklámok áttekerése.
(Én személy szerint jól elvoltam egy felvevős tévével, meg a rádugott merevlemezzel egészen 2023. szeptemberéig, amikor is a négyig lerontotta a minőséget (és emiatt lőttek a felvételnek (technikai okok miatt)). Azóta tévé helyett streaming van. A streaming vitathatatlanul kényelmesebb, de drágább, szűkebb a választék, és kevesebb a szinkron.)
Igazából a technikai okokat ki tudtam volna küszöbölni, csak már két éve lebegtetik, hogy mi lesz a sorsa a tévé szolgáltatásnak, és ez most sem lett világosabb, mert továbbra sem tudja senki, hogy a digiseknek mikor jön el a technológia váltás (fél év? két év?), és mit fog (majd) takarni. A jelenleg sejtett korlátok (visszanézés 1 hétig, felvétel 90 napig, plusz a visszajátszás korlátai (áttekerhetőség, stb.)), miatt már most is kérdéses, hogy érdemes-e megtartani a szolgáltatást, főleg, hogy a feltételek bármikor tovább ronthatók a négyig részéről.
Szóval marad a streaming. (Aminek a jövője szintén nem atombiztos, de ez már másik topik témája lehet.)
-
mQWeXgsf
aktív tag
A ONE (digi) vízilabda mérkőzést közvetít, olyan képeket választottam amin látszik, hogy a logóval, feliratokkal nincs probléma, mert azok nem mozognak.....
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
boborján2 #2997 üzenetére
Igen, csak összehasonlíthatóság szempontjából írtam iptv-nek, mert így egyszerűbb megkülönböztetni a kötelezően boxos tv szolgáltatást a dvb-c szolgáltatástól, ex invitel primer körzetben és egybetűs társaságnál iptv van, one-nál ahol koax / RFoG van dvb-c, társszolgáltatói területen ott.
-
boborján2
aktív tag
válasz
kabelmania27 #2996 üzenetére
Inkább OTT mint IPTV.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Jocek1979 #2972 üzenetére
Nálad nincs koaxos tévé szolgáltatás mert a hálózaton nincs tv jel, one tv szolgáltatás bevezetéséhez nem szükséges technológiát váltani mert társszolgáltatói területen jelenleg is iptv üzemmódban működik a box, ettől független előfordult már, hogy iptv-t átváltottak dvb-c szolgáltatásra.
-
Most láttam az új One reklámot, és eszembe jutott egy kérdés. Vagyis több.
Emlékszem, olyan 15+ éve a Microsoftnak meg kellett változtatni a SkyDrive nevet, mert perelni akarták érte,hogy foglalt. Ugyanígy járt a Windows 8 idején a ModernUI-val, mert eredetileg Metro lett volna a neve...
Persze érdekes a Twitter új neve is. De vajon a One nem volt lefoglalva? Vagy megvették? Arról már nem is értekezek, hogy miért pont One lett a neve,mert azt egyébként sem tudhatjuk, nekem tetszik a név, csak annyira magától értetődőnek tűnik,hogy az ilyesmit foglalni szokták. Mert egyszerű.
-
válasz
Jocek1979 #2972 üzenetére
Elméleti akadálya nincs, hiszen a One box-ok LAN-on keresztül is működhetnek(iptv), de ebben a fejetlenségben ki tudja hogyan rögzítik a módosítást, vagy hogy a szerelő mennyire van képben.
Várni kell pár hónapot míg letisztul.Több mint 1 évük volt kigondolni, mi hogyan fog működni!
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
kabelmania27 #2957 üzenetére
Régen a vodafone kereső szerint ebben a lépcsőházban nem volt elérhető a szolgáltatás.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
sirarcheer #2974 üzenetére
Nagyon eröltetik ezt a felvétel,meg visszajátszás opciót. De mi a francot vegyek fel,egy normális műsor sincs,örülök ha egyszer végig tudom nézni.
-
sirarcheer
senior tag
exDigi, FTTH info
Ma beszéltem az ügyfélszolgálattal, és nem tudtak ONE csomagra átszerződtetni, mert a rendszerben van egy hiba, hogy mindenképp új eszközt akar telepítettni, ami sok esetben felesleges. Az ügyintéző úgy mondta " renget..... több volt Digi ügyfélnél" ez a probléma, aminek pár hét a javítása.
FTTH területen maradhat a ZTE modem, és elég a CI+ kártya.
Persze próbálják eladni a boxot, mert az többet tud (felvétel, visszajátszás stb) címszóval. -
trec12
addikt
válasz
MadMancs #2967 üzenetére
Pl. Vas megyei járásban lett pár helyen ahol exInvitel van. De ott a SZIP projekt keretén belül épült ki az optika az MVM Net építette meg a MetalCom gondolom ez utóbbi mint alvállalkozó. Ami érdekesség, hogy mindenhol a Telekom lett az üzemeltető. A konkrét bekötéseket ügyfélhez már ők csinálják. Így ott a Digi max. rájuk épít majd...már ha fognak optikázni egyátalán. Mondjuk a rézhálózattal nem tudom mit kezdenek majd...
-
Jocek1979
csendes tag
válasz
kabelmania27 #2959 üzenetére
szia en exinviteles teruleten lakom igaz akkor kotottek be az optikai netet amikor mar digi volt es egy huawei ont tettek fel amiben van rf kimenet igaz a tv az iptv es inviteles boxokat adtak hozza kerdesem az ha kapom ezt az one boxot akkor ehez is kell koax kabel is vagy eleg a lan kabel ami a mostani inviteles boxokba megy? nem szeretnek meg egy plussz koaxot is kihuzatni mindharom tv melle
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
Cool tv van nálatok? Egy jó ideje csak fekete képernyő van nálunk. Főként Miskolc érdekelne.
-
válasz
kabelmania27 #2969 üzenetére
No, végre sikerült. A tévé által felajánlott szolgáltatók között nem volt megfelelő, csak UPC, Digi és pár hasonló, a Vodafone és a One pedig nem is jelenik meg. Ezért külön rákeresve a Vodafone-ra és azt használva sikerült végül. One egyáltalán nem található.
Az összefoglalóban csak olyat találtam, hogy a box kezelje a tévét, de én fordítva szerettem volna. Bár lehet, hogy elvétettem az összefoglalóban ezt.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Az összefoglalóban leírt módon sem tudod visszaállítani az előző állapotot? -
Sziasztok!
Nem tudom itt vagy egy tévés topikban érdemes-e kérdezni.
Eddig a Voda/UPC beltéri egységre be volt állítva az LG tévém távirányítója univerzális távirányítóként. Most azonban ki kellett húznom a tévéből a kábelt és habár pont ugyanoda dugtam vissza, elveszett ez a képesség és nem is tudom beállítani a tévé távirányítóját, hogy vezérelje a beltérit is. (elég fura, hogy pont ugyanoda visszadugva már tök új eszközként látja)
A váltással most bejött a kötelező főmenü a boxon (ami baromi zavaró és felesleges amúgy), így amikor a setupra kerül sor, eleve jó pár gombnyomás eljutni oda, hogy csatornát váltsak.
Van esetleg erre valami jó megoldás?
-
MadMancs
veterán
válasz
woodworm #2946 üzenetére
Sajnos igaz.
Legtöbb exinviteles területen nincs Telekom. Először azért mert nem lehetett, aztán meg már nem is érdekelte őket. Én Veszprém és fehér megye hararan élek. Fejér megye felé indulok mindenhol V Telekom. Veszprém irányába sehol. Rengeteg települést néztem. Veszprém megyében, kb sehol nincs.
-
kabelmania27
Topikgazda
Társasházban elvileg minden lakást betudnak kötni FTTH-ra, de családi házas légkábeles övezetben vannak települések ahol csak minden második oszlopon van egy négyportos kötődoboz, mert a hálózatot nem 100%-os lefedettségre tervezték, itt szükség lesz a koaxra illetve ahol a koax mellett nincs FTTH ott sincs más lehetőség.
A docsis-t lehet fejleszteni, fővárosban belvárosi kerületekben bevitték az optikát a lépcsőházi szekrényig, oda került a node, még a UPC idejében szegmentálást végeztek, letöltést könnyebb növelni, mert csak ds csatornákat kell felkapcsolni, feltöltés nehezebb mert 25-65Mhz között öt us csatorna van, de vannak területek ahol többet használnak.
trec12 által linkelt interjúban szóba kerül a hfc fejlesztés. -
trec12
addikt
válasz
kabelmania27 #2956 üzenetére
Nálam is előjött. Eddig egyszer tapasztaltam, hogy elment a kép és hang kb. 5 másodperc volt. Központi eredetű lehet, többen beszámoltak róla.
-
Faby
senior tag
válasz
kabelmania27 #2956 üzenetére
Milyen a jelerősség és a minőség?
Este megpróbálom megnézni, eddig nem figyeltem, nem tudom, TV-n meg tudom-e nézni.Milyen osztóval van elosztva a koax kábel?
Egy db kettes osztó van, de fönt a padláson, nem nagyon férek hozzá.Összes frekvencián elmegy a jel?
Sajnos nem tudom, az éppen nézett csatornán kívül nem vizsgáltam. Ott mire váltanék csatornát, vissza jön.#2958Atis45:
A sorrend nálam nem változott, nem kerültek be új csatornák (nem csináltam új keresést), anno ChanSorttal rendeztem, gyomláltam ki a csatornákat. -
válasz
kabelmania27 #2959 üzenetére
Pedig ez remek alkalom lenne áttérni optikára, és elég vicces lenne, ha nem számoltak volna azzal, hogy akár több box-ot is kérnek előfizetők. Pláne annak ismeretében, hogy szopatják a kártyásokat (1 napos EPG, felvételek tiltása, miközben a box-on 7 nap van és legalább van ami visszajátszható)
A docsis korlátai miatt úgyis muszáj lenne lépniük. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
MadMancs #2931 üzenetére
Miután a Digi átvette az Invitelt egy ideig még ex Inviteles ügyintézés 1443-as és 1445-ös számon volt, 2023-tól már csak 1272 marad, jelenleg mindenki a 1270-et hívja, 1272-esnél bemondja az automata, hogy megváltozott a szám és átirányítják az újra. Digi ASZF-ben még mindig szerepelnek a volt Invitel területek. Azért is szoktam jelezni a hsz-ban, hogy ex invitel előfizetés mert ezeken a területeken a dvb-c csatornák nagy része (ex Vodafone területhez hasonlóan) kódolt, míg a többi volt Digi területen csak a film és felvilágosító csatornákhoz kell szolgáltatói eszköz.
-
kabelmania27
Topikgazda
Attól, hogy technikailag meglehetne csinálni egyszerre sok boxot kellene kivinni, illetve plusz kapacitás kellene az iptvboxok miatt, szvsz a dvb-c szolgáltatást nem fogják megszüntetni ahol jelenleg van.
Ex inviteles (ez is ex diginek számít mert a digi megvette az invitelt) primer körzetben van iptv szolgáltatás, ezeken a területeken FTTH-n RF kimenet nélküli ont-t használnak, illetve Ex vodafone társszolgáltatói területen van iptv szolgáltatás, mert a telekom hálózatán keresztül nem adnak dvb-c szolgáltatást. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Dragon3000 #2889 üzenetére
Ex digi előfizetést one oldalon nem lehet módosítani, mert a one szolgáltatáskereső csak ex vodafone keresőt tartalmazza, lehet ex vodafone előfizetést enged módosítani.
-
válasz
kabelmania27 #2951 üzenetére
Pedig az is opció exDigi-s területen, hogy letiltják az RF kimenetet, és a boxokat LAN-on táplálják.
Így könnyen elérhető, hogy az átállás alatt ne legyen kódolva a dvb-c adás, de akik áttértek one-ra azoknak is tudják küldeni a kódolt adásokat/szolgáltatásokat.woodworm
Nagyszerű, nem mindegyiken. Ez azokat nem vigasztalja, akiknél nincs Telekom, vagy más konkurencia. -
kovyhun
tag
Sziasztok!
Váltott már valaki mindigtv-ről one-ra? Mivel a feltöltő kártyás előfizetés lejár, ez az opció van csak.
Érdekelne, hogy maradhat-e a jelenlegi vevőeszköz vagy kényszerítenek az one-s dobozra?
Marad csak a "basic" csomag vagy várható egy nagyobb is?
Írtam nekik, de csak nem akar ideérni a válasz. -
Faby
senior tag
exDigi terület, FTTH.
Tapasztalt más is olyat mostanában, hogy 1-2 másodpercre elmegy a TV jel, fekete képernyő, vagy ritkábban a TV kiírja, hogy nincs jel. Majd mintha mi sem történt volna, megy tovább az adás. Leginkább késő este voltak ilyenek.
A TV (TCL) pedig kiírja a csatorna infókat úgy, mint amikor csatornát váltok. (váltás nélkül)Mi lehet ez? A csatornakiosztás rendszerezése, átvariálása okozhat ilyet?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Nagymelák #2890 üzenetére
A honlapon az eszközöknél szerepel a médiacard, ha ex Vodafone területen lehet kérni akkor ex Digis területen is lehet, nem gondolnám, hogy új one előfizetésnél külön feltételek lennének tv szolgáltatásnál a két területen (főleg ha már a Digi kft beolvadt a One Zrt-be) ha ugyanaz a csatornakiosztás, telefon csomagnál is ugyanazok a lehetőségek, csak az internetnél lehet különbség amely a technológiák közti különbségből adódik.
-
sa.attesz
tag
Nekem felvették hibára, hogy nem akarnak elindulni a kódolt csatornák a két Digi-s box-on. Két technikus is hívott már, a rendszer szerint megfelelőnek kellene lennie a két Digi-s Kaon box-nak, nem értik miért nem kapják meg a jogosultságokat.
Számomra furcsa egyébként, hogy a One fiókban a tv szolgáltatás továbbra sem látszik. Mintha nem is lenne. Gyanús, hogy esetleg nem emiatt nem menne ki tőlük a jogosultság. -
válasz
woodworm #2946 üzenetére
Igaz ez most is. Pl. Egész Veszprémben csak egy lakópark pár házában van csak Telekom, sehol máshol nem lehet előfizetni rá.
Tudom, mert rendszeresen nézem, érdeklődöm. Egyedüli lehetőség, hogy ha már van Internet előfizetésem, akkor előfizethetek a TV csomagjukra és box-on keresztül tudom nézni a műsorokat."Ezen a címen valóban nem érhető el vezetékes szolgáltatásunk. Amennyiben a netet biztostani tudod a címen, akkor az új, Telekom TV SOLO szolgáltatásunkat tudod megrendelni."
-
woodworm
veterán
Ez valamikor igaz volt az adsl időkben, de már a koaxos fejlesztésekkel is mentek egymás területére. Ftth esetén pedig már oda mentek az utóbbi időben, ahol lehetett pályázni, így vágott sok helyen az invitel és a digi alá a telekom. Rengeteg helyen elvitte a fejlesztést tőlük.
-
wolf88
aktív tag
#exDigi
Szintén új elem az ÁSZF-ben, hogy 2025. január 31-ét követően a szolgáltató törli a meglévő Digi Online regisztrációkat, így aki rendelkezik ilyen regisztrációval, 2025. február 1-jétől nem tud majd igénybe venni Digi Online szolgáltatást. -
zichie
senior tag
A felvett anyagnál a szemre összehasonlítás nem működik exDigi és exVoda között, mert exDigiről lehet felvenni gond nélkül saját box-szal TS file-t, ami nincs titkosítva. exVoda esetében ezt csak a közszolgálatikon lehet eljátszani, mert szinte minden más kódolt. Az én box-om tud felvenni kódolt adásról is úgy, hogy a felvétel kódolatlan lesz, ez beállítás kérdése E2 box-ok esetében (ami alapbeállítás), viszont exVoda esetében ez nem tudom, hogy működik-e CI+ -os saját (E2) box esetén.
A legegyszerűbb az összes mux-ról mintát venni (full transport stream dump) PC-n dvb-c tunerrel és azt hasonlítgatni valamilyen TS analyzer-el. Itt látszanak a bitráták függetlenül, hogy kódolt vagy kódolatlan az adás. Kódolt adásoknál vannak járulékos streamek: ecm-ek és emm-ek, de ezek bitrátája elhanyagolható, a titkosítási rendszer működéséhez kellenek.
-
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Jól látom, hogy DNS szervert nem lehet beállítani exVodás CH7465VF modemen?
Modem mód + saját routeremen lehet majd állítani ugye a saját router beállításaiban? -
MadMancs
veterán
válasz
kissvendel #2934 üzenetére
Ha fejállomas közös akkor hogy lehet hogy egyik kódolt a másik nem?
Kiváncsiskodtam, ONT felett van egyik TV, Csatornakereses Digi re állítva pöpec megvan minden, UPC re (Vodával ez működött) 0 találat. Most ha ugyanaz az a fejállomás ugyanaz minden. Ja és Digi_Várpalota ként azonosítja Tv a kábel hálózatot mai napig is.
-
dombila
őstag
Sajnos nem tudom. Ráadásul a TV-k egyedileg kódolják, még egymás felvételeit sem tudják lejátszani.
A kb bitráta ebből is megállapítható (csak figyelembe kell venni a hangsávokat is).
Pedig érdekes lenne pontosabban is látni!
Hátha van valakinek saját boxa exVoda területen. -
nfsu17
veterán
válasz
És akkor hogy oldják meg, hogy mi digisek továbbra is azt kapjuk (azt a jó kis 4,1mbit-et), amit még a 4iG kurtított meg?
Mert a fájlméretekből ítélve az nagyon nem ilyen kis vékonyka bitráta.
Az m4hd annyiban kivétel nálunk is, hogy ott inkább 5,4mbit is előfordul.
Pl. az új HD csatik is olyan 4,1-esek nálunk, mint a huzat.
Most akkor vagy ezt kapják az exVodások is (erre lett volna jó a teszt), vagy ők biza ott is nagyobbat. -
trec12
addikt
válasz
Minden más platformra (xdsl, sat, iptv) is innen megy ki a jel?
-
nfsu17
veterán
válasz
dombila #2924 üzenetére
Ezt a felvételt nem tudod PC-n visszanézni, igaz? Valószínű kódolva veszi fel a tévéd.
Ha valaki exVodás, és érzése szerint nem lett rosszabb a képminőség és tud felvenni is (meg PC-n visszajátszani), akkor beszállnék a játékba exDigi-s felvételekkel, hogy ugyanabban az időben, ugyanazt rögzítjük, majd utólag megnézzük melyik felvétel tűnik jobbnak...akár szemre, akár mediainfo-val. -
MadMancs
veterán
Igazából úgy néz ki a rendszerrel van baj.
Itt ütközik ki hogy Digi nem beolvadt hanem csak átmárkázott cég.Olyan ez mint anno Digi és Invitel.
Hiába volt ugyanaz a kettőnek tulaja. Digi nem tudott mit kezdeni Inviteles ügyekkel (lakásomba jött havonta régi tulaj Inviteles számlája mint élő szolgáltatás, senki nem fizette, szegény akkor már 7 éve halott volt) 1272 lepantittott hogy nem ők a szolgáltató (persze számla azért digis borítékban jött)
-
válasz
N.Holgersson #2926 üzenetére
-
MadMancs
veterán
#exDigi
Kocsit off, de mégse. Boltba menet útba esik egy One üzlet. Bementem kiváncsiskodni ha már üres volt mik a lehetőségeim. 2 asztal van egymás mellett (kis üzlet). Egyiknek lövése sincs mi az az FTTH Optika ilyet náluk nincs. Másik legalább tudta miről beszélek, de olyanra nem tudnak szerződni mint ONE, mert ugyan rendszerben látja hogy nekem mi van, de az ő rendszerünkben a 8nlakásból 5 hiányzik (mindegyik FTTH jelenleg). 1000/40 es netet és TV Family-t tudna ajánlani meg valami 9000Ft körüli csomagot Digimobil Max helyett mert az most akciós vezetékes mellé. Cirka 21ezer a 3 csak.
Mondom hölgyem jelenleg 11ezer a mobil, a net, vezetékes tel és a TV HBO-val. Hol éri ez meg nekem?
Mondja hát de 21ből kapok 20% kedvezményt. Mondom az még mindig 6000el több. Hát de hogy stabilabb az ő netük mind digi volt. Mondom a mesékben ,voltam UPC-s majd vodás.Eszem ágában sem volt váltani csak kíváncsi voltam. Hát nem állnak a helyzet magaslatán az fix.
-
N.Holgersson
újonc
Remélem szívnak egy jó nagyot, ha tényleg idővel mindenkit átakarnak rakni… (Mi DIGI-sek) Nem kell sem set top box, nem kell a +8 csatorna. Viszont, ha közel dupla annyit kell majd kiköhögni ugyanazért, akkor szerintem sok embert nem fogja érdekelni már ha set top box stb( hisz így is úgy is rád erőltetik), hanem a pénztárca, és megy át Telekomhoz (újra..)
-
perempe
veterán
Köszönöm a válaszokat. Szingli DECT telefon már van (Panasonic KX-TG6821PDB vezeték nélküli telefon). Lehet ahhoz kiegészítőt venni, hogy ne kelljen új párt venni?
-
válasz
perempe #2917 üzenetére
Nekem egy ilyen Gigaset A415 Duo páros van már vagy 6-8 éve, ezek tudják egymást hívni. Valami hasonló kell neked is.
-
garga01
őstag
válasz
perempe #2917 üzenetére
Szia, attól függ mit akarsz.
Ha csak az kell, hogy több telefon is csörögjön ha bejövő hívás jön és kifelé is többről lehessen hívást indítani, akkor elég a pjen által is írt RJ11 telefon elosztó. (van ilyenből 2-es és 3-as is) pl. [link]
Viszont ha házon belül szeretnéd hívni egyik vez.telefonról a másikat, ilyen elosztóval nem fog menni. Ahhoz egy "mini" telefonközpont kell, vagy vmilyen hasonló eszköz.
Német Fritzbox routerek tudnak ilyet, nekem így van megoldva több családtagnál is. A routerbe be lehet kötni az analóg vonalat, amit szétoszt 2 analóg mellékre (illetve DECT-en is szórja a jelet dórtnélküli telefonoknak, ISDN telefont is rá lehet kötni).
Ezen a 2 melléket oda-vissza lehet hívni a Fritzboxon keresztül, teljesen ingyen. Persze ugyanezt tudja egy telefonközpont mellékekkel, csak azok drágábbak. Ilyen tudású Fritzboxot 10-20k körül már lehet kapni használtan. -
gulyasa
őstag
válasz
dombila #2910 üzenetére
Nem írtad, milyen eszközzel vetted fel. Ha esetleg saját box-al, amivel lehet kódolatlanul rögzíteni és a kinyert fájlokat más eszközök is tudnák kezelni, akkor Mediainfo programmal pontosabb adatokat lehet kinyerni.
Természetesen ha tévé PVR funkcióról vagy szolgáltatói boxról van szó, akkor a fenti tanács tárgytalan. -
perempe
veterán
Otthoni szolgáltatás esetén mi kell, hogy egyik készülékkel fel tudjam hívni a másik készüléket? Hogy dugjak a modemre két telefont? Kell speciális készülék? Segítsetek, javíthatnánk életminőségünkön.
-
-
Benhill
senior tag
Hali.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy ha a szolgáltatások között amiért fizetek (digi), olyan szerepet az internetnél hogy D FIX NET 1000 FTTH 2023, akkor nem optikának kellene jönni a modembe? Nálam koax jön.
Multkori wifi6 routert amikor hozták, nem említettek semmit, igaz én sem kérdeztem.
-
woodworm
veterán
Ha mással történik, mindig viccesebb.
Egyébként itt is volt akinek pont az üfsz akart ftth helyett rfog csomagot kötni.
Itt is egy elszomorító sztori.
Az üfsz szerint:
"szerelő inkompetens volt. Ugyanis az optikai kábelre kellett volna egy optikai koax átalakítót rakni és arra modemet és viszlát." -
Cane
őstag
válasz
kabelmania27 #2620 üzenetére
Üdv!
optika > modem > UTP kábel > STB > HMDI kábel > okosTV -
dombila
őstag
válasz
Lackooo84 #2900 üzenetére
1 perc felvétel Galaxy HD ill. BBC Earth HD-ről 55MB. (Stereo hangsávokkal)
1 perc M4-ről 78MB (2 db Dolby 5.1 hangsávval)
(1 perc SD tartalom 27MB.)25fps, 1920x1080 felbontás és h264 kódolás mellett ez kb 7-8 Mbit (a stereo hangsávos HD stream)
(Ez alapján)Az M4-ben két Dolby 5.1 hangsáv van, ez már érzékelhetően növeli a file méretét. A videó itt sem lehet több.
-
Adams84
aktív tag
válasz
tPedro_ #2906 üzenetére
Csak a 9.890 Ft 20%-a jön le belőle, tehát 7.912 Ft a sávos kedvezményt is tartalmazó havidíj.
Neki azért ír ki 3.804 Ft-ot, mert a már meglévő szolgáltatásaival együtt írja ki a várható összes kedvezményt.
Kicsit megtévesztő lehet, de így működik a One webshop (és így működött a Vodafone is). -
Johnzy
tag
Elnézést, utána kellett még néznem:
annak ellenére, hogy "mindent látnak", az azért nem jött össze és még le is basztak kb (de tényleg) hogy kapom a hűségkedvezményt, holott már 23.12.31.-e óta nincs hűségem...
hát mondom én erre nem így emlékszem...de akkor most ki tévedett?na?
-
Johnzy
tag
De, látják!
Személyi, lakcímkártya... és mindent látnak. Tőlem is annyit kérdeztek, hogy ugynazon a címen van-e a szolgáltatás mint a lakcímkártyás lakcímen. És már be is voltam azonosítva!
A hölgy is elmondta a bejáratnál, hogy "nincs kikerülés"!Szerk: a Digi-s szerződéseket is látják, mindent látnak...
-
TeeJay
félisten
Korábbi DIGI-seknek
2025.01.21. 00:01 - 06:00 BIX Teljes szolgáltatás kimaradás
Ha jól látom kiírták lesz egy 6órás BIX karbantartás -
Johnzy
tag
válasz
kabelmania27 #2885 üzenetére
Igen, ezt ott is mondták, csak nekem nem kell se TV se mobil, bőven elég volt az optikai net, csak kellett volna egy másik helyre az IoT miatt egy SIM.
Aztán ahogy kijöttem az üzletből és eszembe jutott a Telekom, mondom beugrok hozzájuk. Anyum is 5GB-os Maraton Net csomagot használ, általában 2-3-4 hónapig elég neki egy ilyen "paket", mondom akkor nekem is elég lesz
Szóval köszönjük One, ezt mi most nem kérjük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest