- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
aktív tag
válasz Dragon3000 #3970 üzenetére
Amelyiket bepipálom azt engedi módosítani. Gondoltam rá én is.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
válasz Dragon3000 #3968 üzenetére
Ki van.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
VÁMpír
aktív tag
válasz Dragon3000 #3961 üzenetére
És ez inkább kényelmetlenséget okoz annak, aki szeretne vmilyen advanced beállítást vagy konkrétan biztonsági problémát is felvet?
(bocsánat a láma kérdesekért)Chat GPT-t kérdeztem, ezt mondta:
1) te nem tudod ellenőrizni vagy módosítani a kritikus biztonsági beállításokat (pl. távoli hozzáférés, firmware frissítések, UPnP, WPS letiltása).
2) Ha a gyári beállításokban gyenge jelszó vagy elavult titkosítási protokollok vannak (pl. WPA vagy WEP), akkor a hálózatod sebezhetővé válik anélkül, hogy tudnád.
ChatGPT ezt javasolja:
i) Csatlakoztass saját routert az ONT eszközhöz, és az ONT-t állítsd bridge módba, ha a szolgáltató engedélyezi. Így a saját routered védelme erősíti a hálózatot, és te kontrollálhatod a beállításokat.
-->Ezt nem tudom lehet-e ONE-nál?
ii)
Jelszavak kezelése:
Változtasd meg a WiFi és a helyi user fiók jelszavát, amennyiben lehetséges.-->Lehet arra gondolt a szerelő, ha központilag van valami frissítés, akkor visszaáll a default jelszó a Huawei ONT-nél és nekem manuálisan meg kell változtatni minden ilyen alkalommal?
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Dragon3000 #3858 üzenetére
És tényleg... váffánkúló...
A WAN IP: 100.**.**.***, egy külső oldallal meg 94.**.**.**Na jó, megpróbálok holnap intézkedni.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gduck
addikt
válasz Dragon3000 #3835 üzenetére
Kollégám szeretett volna váltani 1000/300-as csomagra (jelenleg exVodás), "természetesen" nem lehetett. Pedig Digi optika ott van, át kellene kötni az egészet optikára. De ez jelenleg még nem működik telefonos ügyinzézéssel, csak személyesen... Legalábbis ezt modták, ott majd látni fogják ezt a lehetőséget. Szerintem meg nem...
Szóval telefonos ügyintézés is kétséges sok esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz Dragon3000 #3831 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de én nem átszerződni szeretnék, hanem új megrendelést.
Jelenleg semmilyen szolgáltatás sincs egyeik cégtől sem.
Lakás vásárlás.
Régen, előző tulajnál digi volt.
Mivel vitte magával így új megrendelés/bekötés lenne.[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dragon3000 #3008 üzenetére
Amikor megtudtad nézni milyen netcsomagokat írt ki a One oldal?
50/5 elvileg vagy dsl vagy koaxos terület lehet, van olyan Vidanet koax terület ahol a Telekom csak a legkisebb csomagot adja. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dragon3000 #3006 üzenetére
Ennyire nem volt rossz a Vodafone címkereső, lehet vario csomagot ír a one oldal amely meghatározott Telekom koax és ftth területeken elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dragon3000 #2980 üzenetére
Lépcsőházban van Vodafone vagy UPC feliratú doboz?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Dragon3000 #2889 üzenetére
Ex digi előfizetést one oldalon nem lehet módosítani, mert a one szolgáltatáskereső csak ex vodafone keresőt tartalmazza, lehet ex vodafone előfizetést enged módosítani.
-
gulyasa
őstag
válasz Dragon3000 #2889 üzenetére
Már többször le lett írva itt a topikban, hogy a volt Digi területek címei még nem kerültek be az oldal adatbázisába - legjobb esetben is nagyon hiányos. A volt Digi-sek átszerződéssel kapcsolatban most még csak telefonon vagy személyesen ügyfélszolgálaton lehet megtudni, hogy ezekre a címekre mit tudnak ajánlani.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Dragon3000 #2218 üzenetére
Igazad van,csak az drágább volt,nekem elég volt akkor az olcsó csomag. 100/100. Késöbb akartam váltani 500-as ra,de akkor már jött az optika,és kivártam azt a pár hónapot.
[ Szerkesztve ]
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Dragon3000 #2212 üzenetére
Nekem meg van mindegyiken 900 felett.
-
zichie
senior tag
válasz Dragon3000 #1943 üzenetére
A passzív seeder csak ipv4-en passzív, ipv6-on lehet aktív, ugyan ez igaz a leecher-re is. Láttam már olyat, hogy minden szál ipv6-on ment, mert mindenki passzív volt (ipv4-en). ExDiginél a NAT mögötti 100-al kezdődő ip címek is elérik egymást, továbbá egy publikus (ipv4) címmel rendelkező exDigis is eléri a NAT mögötti exDigis user 100-al kezdődő címét.
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz Dragon3000 #1943 üzenetére
Oktató anyagoknál ez nem probléma, mindig a frisset szedi le az ember...
-
makoss
veterán
válasz Dragon3000 #620 üzenetére
Jó, csak érted, nem szeretném, hogy bünti legyen a vége
Érdekes, hogy annó a UPC Directnél is volt hasonló, ott szerintem hónapokig a bánatban sem voltam náluk a rendszerbe ha nem szólok nekik, pedig ott még átállás sem voltVagy írjak ezeknek, hogy nyoma legyen?
Van most valami használható mail címük?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Villanyász
tag
válasz Dragon3000 #459 üzenetére
Én családi házban lakom és emelet ajtót kér. Sima házszámot nem fogadja el
-
lócitrom
őstag
válasz Dragon3000 #216 üzenetére
de nem én vagyok az +50 anyám, hogy ezeket itt most elmagyarázd. az meg engem hidegen hagy, hogy máshol mi van, hisz nem ez a lényeg. ahol van/volt digi, ott nem volt gondom vele. a mérési praktikák is tárgytalanok. szimplán szar az egész. ügyfélszolgálati tanácsokra nincs szükségem, nem ezért írtam le a dolgokat
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Hauptmann
addikt
válasz Dragon3000 #216 üzenetére
Nagyon remélem, azon volt digisek ip címei, amelyek nem nat-olva voltak, maradnak ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest