-
2100 - 2001
18609 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-07-17 19:22 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
Topikgazda
Ok, de úgy tudom, hogy ilyenkor pl. oscam-ot nem lehet használni. Nekem műholdas tapasztalatom van, igaz nem digi és nem voda. Ha ott a saját boxom kártyaolvasójában használtam a kártyát, akkor láttam mindent, az ecm-eket, a kártya frissítés csomagokat (emm), caid-eket és egyéb technikai infókat, de ha modulban volt, akkor semmit, csak annyit, hogy nyitja az érintett csatornákat vagy sem. Gondolom mediacard esetében sem látszanak ilyen infók, ebből a szempontból egy fekete doboz.
Jól sejted, az oscamnak nincs rálátása a CI modulra.
CIplushelper plugin kell, ami valamennyire kezeli a CI+ modult, de vki itt a topikban is írta, hogy többé-kevésbé jó. Rálátás semmi nincs, hogy mi történik, nem úgy mint az oscam kártyaolvasók esetében. Arra megy itt ki a játék, hogy vagy párosított modul+kártyát adnak, vagy egyből cardless modult, így ha saját eszközben használod is, de meg osztani nem tudod.
Azt remélem csak, hogy nem fogják bekorlátozni, egy CI modul mennyi adatfolyamot nyithat ki, mert akkor akár dupla tuneres box/tv-vel tudod azt, hogy egy adást nézel, másikat felveszel. -
MUP95
csendes tag
Elhiszem, hogy Neked ezt mondták.
Nekem pedig azt, hogy nem kell boxcsere. (Digi TV HUMAX DIGI+C HD4) -
czanga
őstag
Sziasztok.
Jól érzem így utólag, hogy DIGI előfizetőként kellett volna pl novemberben vagy decemberben hűséges szerződést kötni, hogy legalább X időre ne változhassanak a dolgok? Mert ha igen akkor ezt megszívtam.Pont a minőség-ár páros miatt voltunk eddig is a DIGI-nél, annak ellenére, hogy jöttek a folyamatos emelések. A háztartásban van jelenleg 5db TV amin gond nélkül van adás egy ONT-ből tovább futó koax hálózat révén. Jól
sejtem, hogy jöhet a settop boxok/kártyák miatt az, hogy ők is max 3 eszközt fognak kb supportálni?Egyet mondjon még meg nekem valaki, had egyem a kefét:
Azt nem tudom volt a hűség még a DIGI szerződésemen, vagy sem, de bármelyik esetben tudtam volna pl 2024 novemberben "újra" szerződni velük úgy, hogy legyen fixen 1-2 év hűségidőm?
Mert akkor még annyi ideig védve lennék a One és dolgai ellen, ha jól sejtem. -
dombila
őstag
#exVoda, #exDigi
exVoda esetében csak névváltoztatás volt. Az új csomag megjelenése szokásos esemény, ezt félévente, évente el szokták játszani. Tehát itt szerintem nem történik semmi izgalmas.
exDigi esetében már annál inkább, hiszen kezdik "exVodásítani" a DVB-C csatornakínálatot. Itt ugye sok csatorna kódolatlan, az újak kódoltak, majd csak új előfizetéssel lehet nézni. Meg itt ugye még játszik az "ezer éves kódolás", amit már egyszer levettek, de utána megint visszatettek...

Itt váltás után ha a user nem csinál semmit, akkor nem változik semmi. Ha vált One-ra, akkor megkapja a OneTV boxot (kártyáról még nincs hír, de szerintem miért ne) és ugyanúgy nézi majd mint az exVodás, annyi eltéréssel hogy itt még sok csatorna kódolatlan, így továbbra is tudja ezeket a csatornákat másik eszközön is nézni. A pikantéria az, hogy pl. nálam még sok csatorna hiányzik. Tehát január 1-tő lehet váltani, de még a csatornákat csak most pakolgatják a fejállomásokon ...#exDigi, #exVodafone
A héten két exVoda TV előfizetést új csomagra váltottam. Megkérdeztem az exDigis váltást is. Megerősítették, hogy One box vagy Cl+ kártya. Hogy a jelenlegi exDigis HBO-hoz kapott kártya megfelel-e erre, azt nem tudták.
-
gduck
addikt
OK, köszönöm, akkor ez az "Ott is vannak új név nélküli vagy számozott csatornák?" kérdésre választ is ad. Gondolom az exVodásokra annyira nem jellemző, hogy PC-n dvb-c tunert használnának vagy enigma2-es saját boxokat. Én jópár éve átmentem a szomszédba laptoppal és dvb-c tunerrel, ahol Voda kábel volt (most exVoda van). Akkor emlékeim szerint csak egy vagy két caid volt, de azok nagra3-asok voltak. ExDigin kánaán van ehhez képest, mert most, van két conax, egy irdeto, 3 vagy 4 nagra. A conax-ok csak az régi csatornákon (hbo-k, filmbox-ok, S.O.) vannak, az újakon már nincsenek, bár rövid ideig ott is voltak. A két conax caid közül a 0B00 -on jön folyamatosan kártyafrissítés a több, mint 10 éve nem használt párosítatlan Fibernet chipkártyámra, ami persze nem nyit semmit, de folyamatosan frissül. Ez még a Fibernet hagyatéka lehet, bár nálunk a Fibernetet a UPC váltotta annak idején, de nem adtam vissza a box-ot és a kártyát.
#exVoda, #exDigi
exVoda esetében csak névváltoztatás volt. Az új csomag megjelenése szokásos esemény, ezt félévente, évente el szokták játszani. Tehát itt szerintem nem történik semmi izgalmas.
exDigi esetében már annál inkább, hiszen kezdik "exVodásítani" a DVB-C csatornakínálatot. Itt ugye sok csatorna kódolatlan, az újak kódoltak, majd csak új előfizetéssel lehet nézni. Meg itt ugye még játszik az "ezer éves kódolás", amit már egyszer levettek, de utána megint visszatettek...

Itt váltás után ha a user nem csinál semmit, akkor nem változik semmi. Ha vált One-ra, akkor megkapja a OneTV boxot (kártyáról még nincs hír, de szerintem miért ne) és ugyanúgy nézi majd mint az exVodás, annyi eltéréssel hogy itt még sok csatorna kódolatlan, így továbbra is tudja ezeket a csatornákat másik eszközön is nézni. A pikantéria az, hogy pl. nálam még sok csatorna hiányzik. Tehát január 1-tő lehet váltani, de még a csatornákat csak most pakolgatják a fejállomásokon ... -
Adams84
aktív tag
Az exVodáraól is van ilyen részletes lista csak kíváncsiságképpen? Ott is vannak új név nélküli vagy számozott csatornák. Ott mik vannak nyitva és mik zárva? A zártaknál milyen caid-ek vannak? Érdekes, hogy ilyen infók itt csak az exDigiről vannak, exVodáról elég nagy a csend, pedig közös (összevont) téma.
exVodafone területen eléggé egyszerű a válasz a nyitott (kódolatlan) és zárt (kódolt) csatornákra vonatkozóan: minden kódolt, kivéve a közszolgálati csatornák, a helyi TV csatorna és a rádió adók.
exVodafone hálózaton már minden új csatorna fogható, természetesen a megfelelő csomag (TV Family) és mediabox/kártya kell hozzá.
kezo fórumtárs itt felsorolta, hogy mik az új csatornák az exVodások számára: [link]Exdigisek esetében úgy tűnik, hogy szakaszosan zajlik az új csatornák műszaki beállítása az érintett fejállomásokon, reméljük, hogy hamarosan végeznek vele
-
zichie
senior tag
Ex Vodafone területen médiacard (CA modul) saját tulajdonú boxban használata előfordul.
Ok, de úgy tudom, hogy ilyenkor pl. oscam-ot nem lehet használni. Nekem műholdas tapasztalatom van, igaz nem digi és nem voda. Ha ott a saját boxom kártyaolvasójában használtam a kártyát, akkor láttam mindent, az ecm-eket, a kártya frissítés csomagokat (emm), caid-eket és egyéb technikai infókat, de ha modulban volt, akkor semmit, csak annyit, hogy nyitja az érintett csatornákat vagy sem. Gondolom mediacard esetében sem látszanak ilyen infók, ebből a szempontból egy fekete doboz.
-
nfsu17
veterán
Amióta átálltak a havi elszámolásra, más is a fizetési határidő előtt 1-2 nappal kapja meg a csekket?
Milyen csekk?
Dec. 5 óta nem kaptam semmit -
dombila
őstag
Az exVodáraól is van ilyen részletes lista csak kíváncsiságképpen? Ott is vannak új név nélküli vagy számozott csatornák. Ott mik vannak nyitva és mik zárva? A zártaknál milyen caid-ek vannak? Érdekes, hogy ilyen infók itt csak az exDigiről vannak, exVodáról elég nagy a csend, pedig közös (összevont) téma.
Az exVodafone-nál simán megjelentek névvel az új csatornák (legalábbis a Cl+ kártyás tévéken, de gondolom a boxokon is).
Kiválasztva őket azt mondja, hogy nincs hozzá jogosultságod. Az összes ezt mondja, nem csak néhány, tehát ellentétben az exDigi területtel itt egyik sem elérhető. Csak akkor férsz hozzá, ha átszerződsz az új TV csomagokra.exVodafone területen a csatorna lista karbantartás tökéletesen működik, csak exDigi területen küzd vele a One, gondolom a korábbi nem kódoltság miatt. Nehéz lehet ott most belőni, hogy melyik új csatorna hogy jelenjen meg.
exVodafone-nál a korábbi (még UPCs) gyakorlatnak megfelelően egyetlen új csatorna sem kerül be a korábbi TV csomagok kínálatába (mégha az csak egy SD-HD váltás sem), neked kell csomagot váltani, hogy megkapd őket.
-
kabelmania27
Topikgazda
OK, köszönöm, akkor ez az "Ott is vannak új név nélküli vagy számozott csatornák?" kérdésre választ is ad. Gondolom az exVodásokra annyira nem jellemző, hogy PC-n dvb-c tunert használnának vagy enigma2-es saját boxokat. Én jópár éve átmentem a szomszédba laptoppal és dvb-c tunerrel, ahol Voda kábel volt (most exVoda van). Akkor emlékeim szerint csak egy vagy két caid volt, de azok nagra3-asok voltak. ExDigin kánaán van ehhez képest, mert most, van két conax, egy irdeto, 3 vagy 4 nagra. A conax-ok csak az régi csatornákon (hbo-k, filmbox-ok, S.O.) vannak, az újakon már nincsenek, bár rövid ideig ott is voltak. A két conax caid közül a 0B00 -on jön folyamatosan kártyafrissítés a több, mint 10 éve nem használt párosítatlan Fibernet chipkártyámra, ami persze nem nyit semmit, de folyamatosan frissül. Ez még a Fibernet hagyatéka lehet, bár nálunk a Fibernetet a UPC váltotta annak idején, de nem adtam vissza a box-ot és a kártyát.
Ex Vodafone területen médiacard (CA modul) saját tulajdonú boxban használata előfordul.
-
N.Holgersson
újonc
Kenjék a hajukra 2025-ben. Csoda, hogy HBO/Cinemax csomagot fizetnek még emberek…

SD adók kipucolására, csatornalista normális tematikus sorrendbe helyezésére nem elég 1 munkanap?!

A reklámadókat info csatorna 1-2, (minek 2?!) meg VOD promo majdnem berakják első 10-be…
-
dombila
őstag
-
zichie
senior tag
-
pjen
félisten
#exVoda, #exDigi
"Emiatt pedig nincsen sok kérdésre így válasz"
Topic összefoglalót olvastad már???? Vagy bárki más aki beesik ide a kérdésével és szokásos módon olvasás helyett egyből kérdez?!Amúgy már tényleg jó lenne ezt a nyavalygást abbahagynotok, mert ezen kívűl semmi baj nincs az összevonással!

Neked, de nem mindenki Te vagy.
-
trec12
addikt
Akkor terültenként külön-külön megy a frissítés ezek szerint. Eltelik még pár nap, sőt a január is biztosan mire kezd kitisztulni minden....
-
sa.attesz
tag
Érden tegnap már minden csatornának megvolt a rendes neve és EPG is volt feltöltve. De sajnos az utóbbi 1-2 évben bevezetett lassú frissítési idővel.
A csomagváltás viszont nem futott át még mindig január 2. óta, így nálunk a Digi-s box viszont továbbra sem nyitja a kódoltak -
trec12
addikt
-
kezo0
addikt
Az ex-Vodások számára újonnan megjelent, de csak csomag-upgrade-del nézhető csatornákat itt soroltam fel: [link]
-
Raga
senior tag
Csináltam csatornafrissítést (Békéscsaba, exDigi optika). Vicc, hogy megint ott tartunk, hogy elkezdik berakni az “új” adókat SD meg HD, ami persze kódolt is…
Miért nem lehet elhagyni végre ezeket a dupla csatornákat?! ( Amiket a románok ügyesen meg is tettek. Eddig tartott…)
Moziverzum SD nézhető, Moziverzum HD kódolt.
Ez valami vicc? -
sa.attesz
tag
#exVoda, #exDigi
Topic összefoglalót olvastad már???? Vagy bárki más aki beesik ide a kérdésével és szokásos módon olvasás helyett egyből kérdez?!Amúgy már tényleg jó lenne ezt a nyavalygást abbahagynotok, mert ezen kívűl semmi baj nincs az összevonással!

Megnéztem igen, általános leírások vannak, konkrét tapasztalatok, problémák, átszerződésről szó sincs benne. Márpedig január 1 óta leginkább erről szól a beszélgetés, de mivel kétféle módon zajlanak az átszerződések (nem azonosak a technikai feltételek, eszközök, van ami itt kódolt, van ami ott), így teljesen összefolyik az egész fórum.
-
trec12
addikt
"Miért nem lehet elhagyni végre ezeket a dupla csatornákat?! ( Amiket a románok ügyesen meg is tettek."
Mármint a 4iG szüntette meg az SD/HD duplikálódásokat 2024-ben, az exDigi hálózatán, és nem a románok. Most az átállás miatt még nem tisztult le a végleges csatorna átalakítás/frissítés ... türelem.Így van még mindig nincsen mindegyik csatornának kiírva a neve ill EPG tévéken. Ma már valamit csinálnak mert pár hiányzó csatornának már van....
Mondjuk nem értem miért tart hosszú napokig ez mert régebben pikk-pakk benne volt egy nap alatt mindenhol minden..... -
so_ha
senior tag
Csináltam csatornafrissítést (Békéscsaba, exDigi optika). Vicc, hogy megint ott tartunk, hogy elkezdik berakni az “új” adókat SD meg HD, ami persze kódolt is…
Miért nem lehet elhagyni végre ezeket a dupla csatornákat?! ( Amiket a románok ügyesen meg is tettek. Eddig tartott…)
"Miért nem lehet elhagyni végre ezeket a dupla csatornákat?! ( Amiket a románok ügyesen meg is tettek."
Mármint a 4iG szüntette meg az SD/HD duplikálódásokat 2024-ben, az exDigi hálózatán, és nem a románok. Most az átállás miatt még nem tisztult le a végleges csatorna átalakítás/frissítés ... türelem. -
Pro Koryak
addikt
Amióta átálltak a havi elszámolásra, más is a fizetési határidő előtt 1-2 nappal kapja meg a csekket?
-
trec12
addikt
Fejlemények:
- Most újra felhívtam őket, hogy múlt hét csütörtök (január 2.) semmi nem történt.
Kiderült, mégsem kell kijönni telepítésre, a kolléga tegnapelőtt (január 6.) téves információt mondott telefonon.
S mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb aktiválják a szolgáltatásokat.Ki érti ezt?
Én értem. Túl korán mentél hozzájuk átszerződni....
Még csak most keveredtek bele igazán.....
-
gduck
addikt
Én is azzal értek, hogy korai volt az összevonás, legalább egy-két hónapot lehetett volna várni, mert hiába egy cég lesz, jelenleg teljesen más mechanizmusok vannak egy exVodafone és egy exDigi csomagváltó ügyfél részére. Emiatt pedig nincsen sok kérdésre így válasz, és sokszor átláthatatlanná válik melyik hozzászólás melyik platformra is vonatkozik.
#exVoda, #exDigi

-
N.Holgersson
újonc
-
zichie
senior tag
-
MUP95
csendes tag
Fejlemények:
- Most újra felhívtam őket, hogy múlt hét csütörtök (január 2.) semmi nem történt.
Kiderült, mégsem kell kijönni telepítésre, a kolléga tegnapelőtt (január 6.) téves információt mondott telefonon.
S mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb aktiválják a szolgáltatásokat.Ki érti ezt?
-
sa.attesz
tag
Engedd el kérlek, hidd el, hogy a moderátorok részéről ez egy jól átgondolt döntés volt és ha még most a kezdéskor soknak is tűnik, szépen el fog ez simulni. El kell fogadnod neked is és mindenkinek ezt a döntést, jó lenne, ha legalább ezzel nem terhelnétek a szerintetek amúgy is átláthatatlan topikot. Ha további gondotok van vele, írhattok a Modkerbe

Én is azzal értek, hogy korai volt az összevonás, legalább egy-két hónapot lehetett volna várni, mert hiába egy cég lesz, jelenleg teljesen más mechanizmusok vannak egy exVodafone és egy exDigi csomagváltó ügyfél részére. Emiatt pedig nincsen sok kérdésre így válasz, és sokszor átláthatatlanná válik melyik hozzászólás melyik platformra is vonatkozik.
-
Gyurka6
őstag
Engedd el kérlek, hidd el, hogy a moderátorok részéről ez egy jól átgondolt döntés volt és ha még most a kezdéskor soknak is tűnik, szépen el fog ez simulni. El kell fogadnod neked is és mindenkinek ezt a döntést, jó lenne, ha legalább ezzel nem terhelnétek a szerintetek amúgy is átláthatatlan topikot. Ha további gondotok van vele, írhattok a Modkerbe

Szerintem sem volt jó döntés, amikor a 4ig majd tényleg összevonja, itt is akkor kellett volna. Vagy nem zárni még a régi topikokat esetleg..
-
Robitrix
őstag
Beszélgessünk akkor a lényegről. Ok nem Voda nem digi, hanem ONE és mennyiben fáj ez többe nekem?????? és mennyivel fog többe fájni évente...
-
LouiS22
veterán
Azoknak, akik már váltottak: megkaptátok az RTL+ Premium aktivációs kódot?
-
pjen
félisten
Nem erről beszéltem . Egy szép és egy szak irodalom értelmezése két dolog. Lehet Neked nem ,nekem igen. Ha egy szám tech problémára keresel választ itt, akkor esetleg vissza olvasol, szakirodalmat keresel, kérdéseket teszel fel. Eger váráról eloívasod, hogy 6 méter vastag volt, köből és földből. Viszont ezt simán csak elfogadod, nem fogod vizsgálni a kötő anyagot ami összetartja, vagy a korabeli puskapor összetételét. Elfogadod.
-
rszp
aktív tag

ne engedje el, mert ez így tényleg nem jó
-
l.skywalker
titán
Eleve nem szabadott volna ennyi technológiát egy fórum alá begyúrni, Már a Digi és az Invitel összegyúrása is problémát tudott okozni, de most ezt sikerült tovább fokozni.
Ráadásul van az IPTV és a DVB-C szolgáltatás, azt se volt indokolt összegyúrni, vagy a koax kábeles netet az optikaival.Engedd el kérlek, hidd el, hogy a moderátorok részéről ez egy jól átgondolt döntés volt és ha még most a kezdéskor soknak is tűnik, szépen el fog ez simulni. El kell fogadnod neked is és mindenkinek ezt a döntést, jó lenne, ha legalább ezzel nem terhelnétek a szerintetek amúgy is átláthatatlan topikot. Ha további gondotok van vele, írhattok a Modkerbe

-
vlesi69
őstag
#exVoda, #exDigi
Ha valaki esetleg volt bent ügyfélszolgálaton 6880 Ft-os exDigi havidíjjal, kíváncsi lennék mit tudtak ajánlani átszerződésre, megírnátok majd? Köszi!
Nekem 7130 ft a Digim havi díja most még hűséggel, de mint írtam nem tudtak semmi konkrétumot mondani, csak annyit ha átkerül a Onehoz akkor nem biztos ennyi lesz mert most kb 12000 ft onnét meg felfele. A Vodánál van jó pár flottás mobil előfizetésünk, xxl net és párom Voda otthoni tévé-net, a flotta nem tartozik bele a kedvezménybe csak a xxl és az otthoni csomag így van 20 százalék kedvezmény. Az otthoni csomag most majd 10000 ft a kedvezménnyl de hogy ha a Digi is átkerül még nem tudni hogy lesz és mennyi.
-
kidnou
őstag
Nálam és sokaknál müködik de sokan panaszkodnak, hogy náluk nem megy. Gyanitom az átállás nem sikerült tökéletesen
One weblapján le van irva, hogy átszerződsz hozzájuk csak akkor lesz one regisztrációd. hiába egy cég lett, valóságban mégsem az, külön kezelik az ügyfeleket. Panaszok alapján az ügyfélszolgálatosok sincsenek teljesen képben, ide-oda kapcsolgatják az ügyfelet mire valamit sikerül elintézni -
zsolt501
nagyúr
Eleve nem szabadott volna ennyi technológiát egy fórum alá begyúrni, Már a Digi és az Invitel összegyúrása is problémát tudott okozni, de most ezt sikerült tovább fokozni.
Ráadásul van az IPTV és a DVB-C szolgáltatás, azt se volt indokolt összegyúrni, vagy a koax kábeles netet az optikaival. -
vlesi69
őstag
Én is csak az appon keresztül tudtam belépni hogy megnézzem van e Digitől már számla. De ez változhat még hogy később be lehet e, mikor jelenik meg a One oldalán. Voltunk bent egy One üzletben ott sem tudtak még konkrét infót mondani hogy később mi és hogyan lesz.
-
Handball94
senior tag
#exVoda, #exDigi
Ha valaki esetleg volt bent ügyfélszolgálaton 6880 Ft-os exDigi havidíjjal, kíváncsi lennék mit tudtak ajánlani átszerződésre, megírnátok majd? Köszi!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Per Me
tag
-
l.skywalker
titán
-
Boonen007
őstag
-
sa.attesz
tag
Én a mobil app-os Digi ügyfélkaput használtam, az működik, nekem még most is. Át csak akkor kerül a One felületre, ha csomagmódosítás történik valamelyik One csomagra
-
gduck
addikt
Én feltettem 1-2 kérdést exvodásként január 1 óta, szerencsére megtaláltam máshol a választ, mert kb. 1 perc alatt pörgött hátra a következő oldalra, válasz sosem jött
Megértem viszont a traumát, amit a többiek átélnek - lássuk be, nekünk nagy változás nincs - kivárom azt a pár hónapot, amig lecseng az átállás és akkor újra ugyanarról lehet beszélni (bár lehet sosem lesz ilyen, ha mindenki más technológiai platformon van, mert más lesz a problémájuk). Emiatt én is külön tartottam volna a társaságot, egyszerűen a márkanéven kivül jelenleg szinte semmi sem közös.#exVoda, #exDigi
"Emiatt én is külön tartottam volna a társaságot, egyszerűen a márkanéven kivül jelenleg szinte semmi sem közös."
Ha figyelted volna a fórumon megjelenő információkat (ja tudom, sokat kell olvasni
), akkor tudnád hogy ez nem igaz! Pl. a Digis DVB-C hálózat csatornáit most bővítik, hogy ott is teljesen azonos feltételekkel működhessen a OneTV box. Annyi lesz az eltérés, hogy ott még egy ideig (reméljük sokáig) sok csatorna kódolatlan marad!A januári kérdésed (
VodaTVOneTV box IP alapon), már ne is haragudj, de egy általános "vágyálom" itt a fórumon már nagyon nagyon régóta. EZERSZER ki lett már tárgyalva. Attól, hogy a Vodafone-t (amit megvettek) ÁTNEVEZTÉK(!) One-ra, ez nem változott!
Jó lenne, ha mindenki azzal kezdené, hogy átnézné a téma összefoglaját és átvészelné ezt az 1-2 hónapot, amíg nem csillapodnak a kedélyek!

Téma összevonás ügyében pedig: ONE = 1!

-
Boonen007
őstag
Digi ugyfelkapu alkalmazasba mas sem tud belepni? Hogy lehet atvinni One alkalmazasba a regisztraciot?
-
hhgygy
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
teljesen értelmetlen volt egyesíteni a topikokat, főleg mivel még a maga a szolgáltató is teljesen külön kezeli a digis és vodafone-os ügyfeleket. Ez egy hobbifórum nem valami hivatalos szolgáltatói felület, csak bonyolítja az olvashatóságot és igazából semmi pozitívumot nem adott a diszkurzushoz.
Teljesen egyetértek veled, ez a fórum összevonás egy át nem gondolt valami lett.
-
pjen
félisten
Nem, nem csak ez az 1 topic, eleve One ból van kettő. Tőbbi nem pörög annyira amit követek. Nem vitatkozni szeretnék, valóban más és más mindenki. Lehet csak nekem vannak különleges képességeim . Tény hogy az én gyermekkoromban könyv volt a menő számomra és nem a TV , kütyü meg nem is volt. Szóval faltam a könyveket. Csak egy példa, egri csillagokat másfél nap alatt kiolvastam, pedig abban nem 300hsz van. Könyv mánia megvan mai napig. Én is néztem. Az összes tegnap este 10 óta keletkezett hsz + ez a komment 11perc
Azért a kettő nem ugyanaz. Egy regényt nem kell értelmezned, nem olvasol vissza, ha valamit nem értesz. Elolvasod és passz. Főleg egy Egri csillagokat.
-
Sword
őstag
Én feltettem 1-2 kérdést exvodásként január 1 óta, szerencsére megtaláltam máshol a választ, mert kb. 1 perc alatt pörgött hátra a következő oldalra, válasz sosem jött
Megértem viszont a traumát, amit a többiek átélnek - lássuk be, nekünk nagy változás nincs - kivárom azt a pár hónapot, amig lecseng az átállás és akkor újra ugyanarról lehet beszélni (bár lehet sosem lesz ilyen, ha mindenki más technológiai platformon van, mert más lesz a problémájuk). Emiatt én is külön tartottam volna a társaságot, egyszerűen a márkanéven kivül jelenleg szinte semmi sem közös. -
sa.attesz
tag
Nem tartom logikusnak, hogy a nemtom hány új HD-sített csatorna közül mindössze 2-ről nem szedték le a kódolást, amik igazából semmi extrák, és az sd változat elérhető. Mert amúgy egyik másik csatorna HD változata sem kódolt, aminek az sd változata elérhető. Nem mellesleg a filmbox-ot is szó nélkül elvették (ami most filmbox stars lett és kódolt).
exVodafone hálózaton már jó ideje van Filmbox csatorna, még a UPC idejében került be, talán a tv premium csomagba. A Filmbox-nak kódolatlan időszaka volt most december elejétől január 6-ig, ennek keretében az alapcsatornáról is le volt véve a kódolás, így bármilyen csomaggal ment az is.
A Filmbox Stars 2020. május óta létező csatorna, korábbi elnevezése Filmbox Plus volt és mindig a Filmbox Pak, illetve Filmbox Pro csomag része volt. A Filmbox promóciós időszaka alatt szokott csak mindenki számára megnyílni, ezek általában év végén, illetve húsvét környékén szoktak lenni. -
dombila
őstag
Őszintén szólva: én csak saccoltam. Amikor tényleg mindet végigolvasod az annyi. De ha 200 van, az tuti nem 15 perc, hanem minimum 1 óra és valamelyik nap úgy indult, hogy az utolsó látogatástól számítva 364 hsz. volt "friss".
És persze, értem én, hogy lehet ennyi egy fórumtopic-ban, de ha összesen van ennyi még azzal is hamarabb végzel, mintha naponta tódul ennyi az arcodba.
Szerencsére csökken a hozzászólások száma. Nyilván annyi sosem lesz, mint amikor külön-külön topikokban voltak a még külön szolgáltatók, mert most több érintett fórumozó lett. Idővel kevesebb "szerződés/átszerződés/mi legyen most/akkor most kötelező váltani" kérdés lesz és maradnak az inkább szakmai kérdések. Abból meg kevesebb lesz. Legalábbis remélem. (Ez a hsz sem az de talán most mégis van létjogosultsága).

-
MadMancs
veterán
Ja, hogy téged csak ez az egy topic és fórum érdekel? Irigyellek. A realitás inkább a 30-50 perc, ha van 200 darab hsz. és némelyikre még válaszolni is szeretnél.
Az exvodásban volt kb. napi 50 hsz. azt végig lehetett olvasni 15 perc alatt, további 10 perc volt válaszolni.De lehet csak én működök emberi sebességen, mindenki más meg siet, rohan stb... A kérdés már csak az: miért is?

Nem, nem csak ez az 1 topic, eleve One ból van kettő. Tőbbi nem pörög annyira amit követek. Nem vitatkozni szeretnék, valóban más és más mindenki. Lehet csak nekem vannak különleges képességeim . Tény hogy az én gyermekkoromban könyv volt a menő számomra és nem a TV , kütyü meg nem is volt. Szóval faltam a könyveket. Csak egy példa, egri csillagokat másfél nap alatt kiolvastam, pedig abban nem 300hsz van. Könyv mánia megvan mai napig. Én is néztem. Az összes tegnap este 10 óta keletkezett hsz + ez a komment 11perc
-
fenky
tag
teljesen értelmetlen volt egyesíteni a topikokat, főleg mivel még a maga a szolgáltató is teljesen külön kezeli a digis és vodafone-os ügyfeleket. Ez egy hobbifórum nem valami hivatalos szolgáltatói felület, csak bonyolítja az olvashatóságot és igazából semmi pozitívumot nem adott a diszkurzushoz.
Engem nem is a szolgátatók, hanem inkább a tv és internet szolgáltatás összevonása zavar, az sokkal kezelhetőbb volt külön.
-
milan26
senior tag
Sziasztok.
Jól érzem így utólag, hogy DIGI előfizetőként kellett volna pl novemberben vagy decemberben hűséges szerződést kötni, hogy legalább X időre ne változhassanak a dolgok? Mert ha igen akkor ezt megszívtam.Pont a minőség-ár páros miatt voltunk eddig is a DIGI-nél, annak ellenére, hogy jöttek a folyamatos emelések. A háztartásban van jelenleg 5db TV amin gond nélkül van adás egy ONT-ből tovább futó koax hálózat révén. Jól
sejtem, hogy jöhet a settop boxok/kártyák miatt az, hogy ők is max 3 eszközt fognak kb supportálni?Szia!
Valószínűleg így lesz sajnos, én is mérgelődtem rajta. Online felületen tudsz majd még plusz kettőt használni, bár egyelőre okos TV app sincs, csak telefonra és tabletre.
-
Mr K
őstag
A One honlapon a TV csatorna listájában jelölve van, hogy melyik adók felvehetőek.
90 óra anyagot lehet rögzíteni
Felhőben tárolja, így bárhol vissza lehet nézni (box, app, böngésző)
Általában az RTL csoport csatornáiban nem lehet előre felé tekerni, még a felvételeken sem.
90 napig tárolható egy felvétel (ezt valaki erősítse meg
)+gduck Kösz. (Akkor ez még egy érv amellett, hogy átszerződéskor mondjam le a tévét...)
BTW, nálam mintha megnőttek volna a ping-ek. (De igazából már hónapok óta nem néztem, szóval nem feltétlen pont most.)
-
cocka
veterán
Egyetértve az előttem szóló cocka fórumtárssal: most mértem meg direkt, és kb. negyedóra kellett kb. 50 hsz elolvasásához (és nem vagyok diszlexiás), szóval enyhe túlzás, hogy napi 200+ hsz-t 10 perc alatt végig lehetne olvasni. És igen, ha némelyikre még reagálni is szeretnél, az további idő az életedből – de igaz, az legalább a te döntésed, ha válaszolsz valakinek, mint én most neked...
Amúgy meg magánügy, hogy kinek mennyi ideje van naponta fórumozni. Akinek csak 5 perc, annak is lehet akár csak 1 db olyan hozzászólása, ami fontosabb, értelmesebb és értékesebb, mint amiket sokan ideszakértenek a fórumozással töltött napi x órájuk alatt. Ezért szerintem nem kéne senkit megbélyegezni, akinek most nehezen követhetővé vált ez a topik, mert nincs annyi ideje, hogy végigolvassa az egy nap alatt születő kommentáradatot.Őszintén szólva: én csak saccoltam. Amikor tényleg mindet végigolvasod az annyi. De ha 200 van, az tuti nem 15 perc, hanem minimum 1 óra és valamelyik nap úgy indult, hogy az utolsó látogatástól számítva 364 hsz. volt "friss".
És persze, értem én, hogy lehet ennyi egy fórumtopic-ban, de ha összesen van ennyi még azzal is hamarabb végzel, mintha naponta tódul ennyi az arcodba.
-
kezo0
addikt
Dehogynem. Mint exDigis nem követtem voda topicot mert minek. Itt legalább Tudom követni a lépéseket, tapasztalatokat mi történik , mi hogyan történik, stb. Tudom, napi 100-200 komment. Elolvasni maximum 10 perc, de inkabb 5. Akinek nincs ennyi ideje fórumozni naponta (akar útközben) az minek fórumozik?
Egyetértve az előttem szóló cocka fórumtárssal: most mértem meg direkt, és kb. negyedóra kellett kb. 50 hsz elolvasásához (és nem vagyok diszlexiás), szóval enyhe túlzás, hogy napi 200+ hsz-t 10 perc alatt végig lehetne olvasni. És igen, ha némelyikre még reagálni is szeretnél, az további idő az életedből – de igaz, az legalább a te döntésed, ha válaszolsz valakinek, mint én most neked...
Amúgy meg magánügy, hogy kinek mennyi ideje van naponta fórumozni. Akinek csak 5 perc, annak is lehet akár csak 1 db olyan hozzászólása, ami fontosabb, értelmesebb és értékesebb, mint amiket sokan ideszakértenek a fórumozással töltött napi x órájuk alatt. Ezért szerintem nem kéne senkit megbélyegezni, akinek most nehezen követhetővé vált ez a topik, mert nincs annyi ideje, hogy végigolvassa az egy nap alatt születő kommentáradatot. -
cocka
veterán
Dehogynem. Mint exDigis nem követtem voda topicot mert minek. Itt legalább Tudom követni a lépéseket, tapasztalatokat mi történik , mi hogyan történik, stb. Tudom, napi 100-200 komment. Elolvasni maximum 10 perc, de inkabb 5. Akinek nincs ennyi ideje fórumozni naponta (akar útközben) az minek fórumozik?
Ja, hogy téged csak ez az egy topic és fórum érdekel? Irigyellek. A realitás inkább a 30-50 perc, ha van 200 darab hsz. és némelyikre még válaszolni is szeretnél.
Az exvodásban volt kb. napi 50 hsz. azt végig lehetett olvasni 15 perc alatt, további 10 perc volt válaszolni.De lehet csak én működök emberi sebességen, mindenki más meg siet, rohan stb... A kérdés már csak az: miért is?

-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Sőt! Nekem úgy tűnik, hogy az exvodásokat inkább elüldözte!
-
czanga
őstag
Sziasztok.
sejtem, hogy jöhet a settop boxok/kártyák miatt az, hogy ők is max 3 eszközt fognak kb supportálni? -
Dragon3000
nagyúr
Román Digi éra: 2022 nyaráig, közel 6évig 5750Ft-ot fizettem max csomagra tv+net 1000mbit, hűségidő nélkül, ahol 10-12mbit volt a hd adások bitrátája. 4K oled tévén nem ritkán
volt a képminőség!!!!!4iG éra: 2022 nyara 1év hűséget kellett kötnöm, hogy 6000Ft legyen a havidíj, utána 6880Ft a havidíj, a hd adások 3-4mbit max, akadások, blokkosodás, adáskimaradás, szaggat a hang, 2-3havonta új csatornakiosztás ...stb.
Ennek kellene tapsolni?
Amúgy igen, sz.r lett minden, ami eddig jó volt.

... és ahogy írod ez mind igaz:
"- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
- Megölték a szent Digit, szemetek!
- Ezek bármire képesek "Nem véletlen a ONE név alatt már közel 12e Ft a fullos havidíj, ami a "sz.rt aranyáron" tipikus esete!
A tv szarabb lett, a net jobb, jobb ontokat kezdtek használni, nem a legolcsóbb szart, jobb lett a külföldi elérés, mások sebességben tapasztalták, többen, meg multis játékokban, amiknek nincs magyar szervere, hogy jobbak a pingek... a mobil lefedettség is sokkal jobb lett. Azért mindenre azt mondani, hogy szarabb lett, mert a tv-n rontottak és drágult, az inflációs emelést meg kár firtatni, mert minden cégnél jelen van.
-
dombila
őstag
Román Digi éra: 2022 nyaráig, közel 6évig 5750Ft-ot fizettem max csomagra tv+net 1000mbit, hűségidő nélkül, ahol 10-12mbit volt a hd adások bitrátája. 4K oled tévén nem ritkán
volt a képminőség!!!!!4iG éra: 2022 nyara 1év hűséget kellett kötnöm, hogy 6000Ft legyen a havidíj, utána 6880Ft a havidíj, a hd adások 3-4mbit max, akadások, blokkosodás, adáskimaradás, szaggat a hang, 2-3havonta új csatornakiosztás ...stb.
Ennek kellene tapsolni?

"- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
- Ezek bármire képesek "Nem véletlen a ONE név alatt már közel 12e Ft a fullos havidíj, ami a "sz.rt aranyáron" tipikus esete!

A 2022-2023-as infláció fényében a 6000-> 6880 Ft emelés (15%) nem is volt kiemelkedően magas. Ez nem annyira a 4iG haszna volt, mint inkább az infláció hatása. Ennyit vagy akár többet minden szolgáltató emelt.
-
Joe123
senior tag
Ennek kellene tapsolni?

"- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
Plusz akinek nem volt mindhárom szolgáltatás, hanem csak net, annak bő három év alatt duplázták az árat. Ok, volt infla, de azért nem ennyi.
-
boborján2
őstag
Semmi nem indokolja, hogy 100 megabit fölé kell menni , ezért csak ennyi.
-
dombila
őstag
Én is így tudom. Mielőtt bejött ez a szabályozás talán úgy volt, hogy ennyi az akciós csomag, aminek a hűség után úgy emelték az árát ahogy akarták. Most már viszont úgy kell, hogy van egy viszonylag magas listaár, amiből adnak egy nagy kedvezményt, ha hűséget kötsz. De a hűség végétől a listaár az érvényes. Na ezért lesz cumi az exDigiseknek ha kényszer lesz az átszerződésre, mert most náluk a listaár is alacsony, amit csak (a többé-kevésbé lefelé kamuzott) inflával lehet emelni.
Jövő ilyenkor meglátjuk. Beírtam a naptáramba, hogy tájékoztassam a topikok a határozott idő lejárta utáni havidíjamról.
De ahogy fentebb írtam, az elmúlt években minden TV csomagom díja a kedvezményes díj maradt a határozott idő letelte után.
10+ évvel ezelőtt, az ős UPC időkben fordult elő az hogy utána emelkedett, de akkor meg ha új hűséget kötöttem újra kb annyi lett és általában kaptam pár új csatornát is. A UPC folyamatosan ezzel terelt az új csomagokra. A Voda ezt nem annyira csinálja, különben már senki nem lenne Prémium csomagban. -
kispal87
senior tag
Sziasztok!
A topik nevében említett szolgáltató optikai netével rendelkezem, anno gigabites digis csomag volt.
Kb. 1-2 éve mértem utoljára sebességet, akkor még megvolt a 960mbit/s letöltés, nem volt vele gond.
Mostanában sajnos ilyen 366mbit letöltés, 304 feltöltés körülieket mérek, ennél többet soha, különböző sebességmérő oldalakon is próbáltam.A helyi hálózatot természetesen ellenőriztem, ott megvan a gigabit, nemrég a routert is kicseréltem egy Mikrotik-re, nem változott semmi, az imént kicseréltem a router és az ONT közti LAN kábelt is, szintén egy CAT5E kábelre, szintén nem változott semmi.
Van esetleg ötlet, tapasztalat vagy én maradtam le valamiről?
A városban más simán mér 750 megákat, ha még nem is gigabit de barátok közt is a duplája.Routerben a QOS nincs bekapcsolva véletlenül?
-
Pro Koryak
addikt
Kezdem azt hinni hogy az ide író felhasználók többségének vagy egy adott narratíva számít vagy kb egy mosógép szerű beállított program szerint irogatnak:
- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
- Ezek bármire képesekJó mondjuk mire számítok ha egy elvileg informatikai fórumon (tehát nem a blikk komment szekciójában) olyan figurák vannak akik szerint a digitális állampolgárság applikáció megfigyelési célokat szolgál.....
Ennek kellene tapsolni?

"- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
-
wolf88
aktív tag
-
Palmafaa
csendes újonc
Simán lehet h csak fast ethernetet tud a box. A legtöbb okos tv-ben is 100 Mbit/s vezérlő van. Elég a streaminghez ennyi is.
Köszönöm
-
pjen
félisten
Kezdem azt hinni hogy az ide író felhasználók többségének vagy egy adott narratíva számít vagy kb egy mosógép szerű beállított program szerint irogatnak:
- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
- Ezek bármire képesekJó mondjuk mire számítok ha egy elvileg informatikai fórumon (tehát nem a blikk komment szekciójában) olyan figurák vannak akik szerint a digitális állampolgárság applikáció megfigyelési célokat szolgál.....
Melyik állítást tudnád tételesen cáfolni?
-
pdr755
aktív tag
Abba lehetne hagyni mások minősítését!
Semmi rosszindulat nincs a hozzászólásaimban. A felvásárlás után egyértelműen megváltozott a számlázás jellege. Előtte a kialkudott összeg szerepelt konkrétan a számlán. A felvásárlás után pedig a teljes összeg a kedvezmények feltüntetésével. Nem fogom áttúrni az előzmény topikot, de emlékszem, hogy volt panasz a szerződés lejárta után, hogy a kedvezményt elvették.Nem említettem konkrét embereket (mert akkor engem moderálnak ki) rád meg konkrétan nem gondoltam!
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
A topik nevében említett szolgáltató optikai netével rendelkezem, anno gigabites digis csomag volt.
Kb. 1-2 éve mértem utoljára sebességet, akkor még megvolt a 960mbit/s letöltés, nem volt vele gond.
Mostanában sajnos ilyen 366mbit letöltés, 304 feltöltés körülieket mérek, ennél többet soha, különböző sebességmérő oldalakon is próbáltam.A helyi hálózatot természetesen ellenőriztem, ott megvan a gigabit, nemrég a routert is kicseréltem egy Mikrotik-re, nem változott semmi, az imént kicseréltem a router és az ONT közti LAN kábelt is, szintén egy CAT5E kábelre, szintén nem változott semmi.
Van esetleg ötlet, tapasztalat vagy én maradtam le valamiről?
A városban más simán mér 750 megákat, ha még nem is gigabit de barátok közt is a duplája.Valaki járt már így esetleg?
Úgy látom izzik rendesen a topik.
-
garga pista
Topikgazda
Simán lehet h csak fast ethernetet tud a box. A legtöbb okos tv-ben is 100 Mbit/s vezérlő van. Elég a streaminghez ennyi is.
-
Palmafaa
csendes újonc
Biztos hülye kérdés de most tűnt fel, hogy a one tv box lan kábele a routerben narancssárgán villog szóval 10/100as netet tud/kap. Ez a maximuma a boxnak? Vagy rossz a kábel és lehet ezért vált lassan csatornát és tölt be csigán?
-
gduck
addikt
-
woodworm
veterán
- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
Abba lehetne hagyni mások minősítését!
Semmi rosszindulat nincs a hozzászólásaimban. A felvásárlás után egyértelműen megváltozott a számlázás jellege. Előtte a kialkudott összeg szerepelt konkrétan a számlán. A felvásárlás után pedig a teljes összeg a kedvezmények feltüntetésével. Nem fogom áttúrni az előzmény topikot, de emlékszem, hogy volt panasz a szerződés lejárta után, hogy a kedvezményt elvették. -
Adams84
aktív tag
Lehet, hogy az a hamarosan érkező Canal+ (HD) helye. Ez csak egy tipp.
Bár a 2025.01.01-től hatályos, a One ÁSZF mellékletét képező csatornakiosztásban szerepel a Canal+, a valóságban még semmi infó nincs az indulásról
Ha minden igaz, a TV Medium és TV Family csomag fogja tartalmazni, tehát várhatóan az exdigisek részére kódolt lesz. -
Joe123
senior tag
Én is így tudom. Mielőtt bejött ez a szabályozás talán úgy volt, hogy ennyi az akciós csomag, aminek a hűség után úgy emelték az árát ahogy akarták. Most már viszont úgy kell, hogy van egy viszonylag magas listaár, amiből adnak egy nagy kedvezményt, ha hűséget kötsz. De a hűség végétől a listaár az érvényes. Na ezért lesz cumi az exDigiseknek ha kényszer lesz az átszerződésre, mert most náluk a listaár is alacsony, amit csak (a többé-kevésbé lefelé kamuzott) inflával lehet emelni.
-
Jocek1979
tag
Sziasztok szep estet . Na nalam is atreendeztek a csatornalistat iptv n viszont par ujj hd adast beraktak viszont a galaxy 4csatorna is hd lettviszont azt lekodoltak igy azzal a csatornaval kevesebb lett pedig azt igertek hogy a csatorna kinalat az ex digiseknek uagyanaz marad edesanyam hianyolja ezt a csatornat
-
pdr755
aktív tag
- Sz*r lesz
- Úgyis rosszabb lesz
- Biztos át fognak verni
-
mariana
csendes tag
#exDigi
Egészen pontosan jelenleg úgy néz ki, hogy az új csatornák közül (legyen az SD vagy HD), amelyik a One-ban a TV Basic csomagba esne, az kódolatlanul jön az nem átszerződött esetben is.
Az új csatornák közül azok, amelyek csak a TV Family-ban érhetőek el, azok az exDigin kódoltan jönnek.
Megerősítem, ez pontos információ.
-
mariana
csendes tag
Szerintem ami kódolt, az már az is marad az exdigisek részére mindaddig, amíg át nem váltanak One-ra (TV Family csomag).
A fórumtárs lenti magyarázata logikus és egyetértek vele.
[#1964]
Persze jelenleg még sok a bizonytalanság, hivatalos kommunikáció pedig szinte nulla a One részéről …
Ezt veheted biztosra.
-
mariana
csendes tag
Jelen állás szerint erről még nem döntöttek az illetékesek, de bármi lehetséges (meg az ellenkezője is). Várni kell ez ügyben és az átszerződéssel is türelmesen (én kb. fél évre saccolom).
Nem érdemes megrohanni az üzleteket, de még az ügyfélszolgálatot sem, mert 1000%-ban leterheltek. -
levin70
tag
-
Lackooo84
nagyúr
-
levin70
tag
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
levin70
tag
Nem tartom logikusnak, hogy a nemtom hány új HD-sített csatorna közül mindössze 2-ről nem szedték le a kódolást, amik igazából semmi extrák, és az sd változat elérhető. Mert amúgy egyik másik csatorna HD változata sem kódolt, aminek az sd változata elérhető. Nem mellesleg a filmbox-ot is szó nélkül elvették (ami most filmbox stars lett és kódolt).
Filmbox HD 77-es helyen van, filmbox stars 124-es helyen mindig kódolt volt.
-
dombila
őstag
Csak (az elmúlt napok itteni hozzászólásiból kiindulva) nem mindegy, hogy melyik ügyintézővel beszélsz, mert ahány van, annyifélét mond.
Egyszerűbbnek tűnik kivárni.Arról van valami összefoglaló, hogy a óneos csoda boxon mik a felvételkészítés korlátai? (Mit lehet felvenni, mit nem, mennyit, meddig marad meg, milyen a minőség, vannak-e tényleges korlátok a visszajátszásnál, stb.) Én egyelőre nem tervezek váltani, csak érdekel.
A One honlapon a TV csatorna listájában jelölve van, hogy melyik adók felvehetőek.
90 óra anyagot lehet rögzíteni
Felhőben tárolja, így bárhol vissza lehet nézni (box, app, böngésző)
Általában az RTL csoport csatornáiban nem lehet előre felé tekerni, még a felvételeken sem.
90 napig tárolható egy felvétel (ezt valaki erősítse meg
) -
kabelmania27
Topikgazda
-
Rolee87
tag
Halihó!
Tegnap sikeresen váltottam mobil díjcsomagot,de akkor nem kértem készüléket,viszont ma nézelődtem és lehet kérnék.Ezt hogy tudom megvalósítani újabb váltás nélkül? -
levin70
tag
Nem tudom beírta e már valaki, de nálam megjelentek a csatornanevek, az EPG az új HD csatiknál a régiek meg meguktól eltűntek. Már digi módban keresve is ott vannak és nézhetőek. Jött még a Comedy Central HD, Galaxy HD, de Moziverzum HD, BBC Earth HD, Viasat Explorer HD, MTV Live HD maradt kódolt egyelőre (fene se érti ezt). 126 helyett 156 csati van.
-
gduck
addikt
Csak (az elmúlt napok itteni hozzászólásiból kiindulva) nem mindegy, hogy melyik ügyintézővel beszélsz, mert ahány van, annyifélét mond.
Egyszerűbbnek tűnik kivárni.Arról van valami összefoglaló, hogy a óneos csoda boxon mik a felvételkészítés korlátai? (Mit lehet felvenni, mit nem, mennyit, meddig marad meg, milyen a minőség, vannak-e tényleges korlátok a visszajátszásnál, stb.) Én egyelőre nem tervezek váltani, csak érdekel.
#exVoda, #exDigi
EPG alapú "felvétel" van. Ami nagyjából annyit tesz, hogy a szerven a profilodhoz készül egy lista, mik azok a műsorok, amiket "felvettél". Felvenni csak azt lehet, amit engednek. Vannak csatornák, amiről egyáltalán nem lehet felvenni. Tehát pl. az M4 sport eseményeit nem veheted fel és nem nézheted vissza. Annak a csatornának, aminek van streaming szolgáltatása is, pl TV2, ott is korlátozva van a felvétel, mivel a streaming platformnak kell a user!
A visszanézés jó dolog, de az se működik mindenhol. Sok csatorna csak "elkéstem" üzemmódban működik, azaz még tart a műsor addig az elejéről tudod kezdeni, de ha már vége van, akkor nem tudod visszanézni.Mivel így felvenni, párhuzamosan akár X csatornáról is lehet, tök jó lenne, a "jövő szolgáltatása", HA NEM LENNÉNEK EZEK A HÜLYE KORLÁTOZÁSOK!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
18609 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPhone 13 Pro Max 256 GB Sierra Blue! Független! Mint egy új!100%-os akku!
- ÚJ Bontatlan Dobozos Apple Watch 11 42mm ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- iPhone 17 Air 256GB Karcmentes, 100% akkuval!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s

Még csak most keveredtek bele igazán.....

Gubek-Einste