-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocpet
tag
Nekem úgy tűnik, hogy iPhone viszonylatban van probléma egyelőre. Mindenképp AirPlayen keresztül próbálja megoldani. Ez pl, a Max esetében gond nélkül működik, ott meg is jelenik a másik fajta (AirPlay) cast ikon. Viszon Netflixen sem megy maga a lejátszás, mert ezt a műveletet AirPlayen akarja megoldani, ami Max-nál megy, OneTv és pl. Netflix esetében nem.
-
Pocpet
tag
Nem hagyott nyugodni ez a cast dolog. Nekem iPhone-om van, IOS-en ugye nincs ott a cast ikon a one tv app-ban, csak android esetében. Így iPhone-ról nem fog menni a cast Samsung tv-re (az ügyfélszolgálat szerint fejlesztés alatt van). Előástam párom régi androidos telefonját, letöltöttem rá a one tv appot, amiben ugye ott van cast ikon. Nos, ezzel sem ment, nem talált cast eszközt a hálózatban. Bedugtam a tv-be egy google chromecast eszközt, újra próbáltam, és rögtön talált a hálózatban megfelelő eszközt a cast-ra. Normálisan működik is. Tehát, iPhone-ról jelenleg nem megy a cast (google chromecast-re sem), androidról is csak akkor, ha van a tv-re csatlakoztatott chromecast, legalább is Samsung tv esetében. Gyanítom, hogy android alapú tv-nél erre nincs szükség, de ezt nem tudtam tesztelni.
-
Pocpet
tag
válasz
Intruder2k5 #4814 üzenetére
Csatlakozom. Én sem tapasztaltam érdemi változás.
-
Pocpet
tag
Sziasztok!
Azért fejlesztenek. Volt digisként (Bp. FTTH) szombaton délután bementem egy One ügyfélszolgálatra. Elmontam, hogy át szeretnék szerződni a One szolgáltatásra úgy, hogy a volt vonafonos mobil előfizetést is szeretném bevonni a csomagba. Megbeszéltük a csomagokat, monták, hogy nem kell kijönni cserélni semmit, az ont és a két kártyám is marad. Mire hazaértem (kb fél óra) már élt az új mobil csomag és a TV-n is feloldódtak az még kódolt csatornák. Másnap a kódokat is megkaptam. A One applikációban is látszik összes szolgáltatás és eszköz, One Tv is aktív. -
Pocpet
tag
válasz
sirarcheer #2974 üzenetére
#exDigi
Ezek szerint emiatt nem hívnak vissza. Még a második napon telefonon át lett beszélve minden a váltással kapcsolatban, majd a véglegesítésnél mondta, hogy hiba van. Ígérete szerint visszahívnak amint elhárul a probléma. Akkor ez lehet több hét lesz. -
Pocpet
tag
Sziasztok!
exDigi oldalról van már valaki, akinek az átszerződés után már aktiválták az új One tv csomagját és működik is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Jövedelem
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged