Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
[CS]Blade2 #5199 üzenetére
Szerintem kapcsold ki-be a PC t. Telefonon nullázódik.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Adams84 #5198 üzenetére
Szerintem ez az, hogy kellene lennie: A Selfcare alkalmazás az online ügyfélfiókodban
Na mind1.
Az a gáz, hogy úgy romlott el, hogy nem adtam hozzá nem, hogy 5-öt, egyet sem. 2 asztali pc-n használtam otthon, aztán ennyi.Feltettem telekom mobiltelefonre a one app-ot:
5db Browser van a listán. Hát jó sz*rul van megoldva, mert ez biztos, hogy 2db, valamiért gondolom újra és újra bekerült, mondjuk chrome frissítés vagy valami növeli. -
Adams84
aktív tag
válasz
[CS]Blade2 #5197 üzenetére
Ha nincs One mediabox-od, akkor csak a One Hungary mobiltelefonos applikációban tudod törölni az eszközöket vagy a 1270-es számon töröltetheted egy ügyintézővel a megfelelő beazonosítást követően. Webes felületen nincs ilyen lehetőség.
[link] -
[CS]Blade2
addikt
A bejelentkezés sikertelen
Ejha! Úgy tűnik, hogy túl sok mobileszköz van társítva egyidejűleg a fiókodhoz. A folytatáshoz, kérjük, távolíts el egy korábban társított mobileszközt a Selfcare alkalmazáson keresztül. A Selfcare alkalmazás az online ügyfélfiókodban és a médiabox-on is elérhető.Hol a retekbe találom ezt a Selfcare-t? Médiabox nincs, és mobiletelefon sincs. Asztali számítógép van böngészővel.
one.hu
bejelentkezés
one fiók belépés
és a TV szlgáltatás oldalán vagyok
innen merre? -
allfinanz
senior tag
4IG befektetői szemmel: "Remek évet zárt tavaly a 4iG. Javult a telekommunikációs szektorban az egy előfizetőre jutó árbevétel. Az EBITDA-marzs 33% lett." Részvényének értéke emelkedett. Most már csak a szolgáltatás színvonalában is ezt szeretnénk látni.
-
tomee987
tag
Youtube, Google helyreállt úgy néz ki. Viszont ma reggelre megszűnt az EPG minden csatornán (ex.Voda, DVB-C, CI+ card)
-
boborján2
senior tag
Dvb-c jel megy be optikán az ont-be , és ugyanaz a dvb-c jel jön ki ,koaxon...ez kb. a vilag legegyszerűbb dolga.
Amiről te beszélsz ott viszont a dvb-c jelet IP alapú streamre kellene alakítani, az már nem a olyan egyszerű és ezt 100 hogy nem fogja megcsinálni egy hasonló árfekvésű ont.
úgy tűnik, hogy nem érdek, hogy te akarhány tévén tudjál bármit nézni
Lersze hogy nem, és kb egyik nagy szolgáltatónál sem.
Sőt nem lennék meglepve ,ha a tv csatornákkal kötött szerződéseikben ,akár ez is le lenne írva. 1 elöfizetés , max 3 képernyő. -
Adams84
aktív tag
Jelenleg nem ismert, hogy az új One MiniBOX-ot pontosan milyen ügyfélkörnek és melyik technológiára szánják, de minden bizonnyal hamarosan kiderül.
Úgy sejtem, hogy már holnap felkerülhet valami infó a honlapra, ugyanis március 1. lesz, tehát akár friss kampány is jöhet, új akciókkal
Ha exVodafone koax területen is elérhetővé teszik, akkor mindenképp kipróbálnám ezt az új box-ot. Bár ehhez az kellene, hogy OTT-re legyek átsorolva (mivel nincs koax bemenet a One MiniBOX-on) ... -
cocka
veterán
válasz
boborján2 #5184 üzenetére
Tudtommal ex-digi területen van ez, amiről pjen írt.
Az a lényeg, hogy az ONT-router kombó cuccból jön ki a koax kábel és megy tovább a TV-be. Ehhez ugye nem kell box.
De úgy is megoldhatná a szolgáltató, hogy az ONT egyik LAN portját összeköti a saját netes set-top boxa ethernet bemenetével. Mert ugye ott még továbbra se tartanak, hogy az okostévék tudják mindazt, amit egy box nyújt.
Lehet, hogy technikailag már rég megenné az összes szolgaboxot egy okostévé vacsorára, de úgy tűnik, hogy nem érdek, hogy te akarhány tévén tudjál bármit nézni. -
cocka
veterán
Az egy akkora baromság. Nem értem, hogy miért ne lehetne az ONT-ból UTP-n keresztül továbbítani a TV-jelet. Én is láttam ilyet, ahogy ívesen feszül a cuccból kifelé a kábel, mondom ennél kevésbé praktikusabb megoldást keresve sem találnék. Mert mi van, ha az ONT meg a TV-d a lakás két átellenes pontján van? Végighúzzák a koaxot a fél lakáson? Szánalmas.
Amúgy koaxból is létezik kevésbé vastag, flexibilisebb verzió. De ránézésre rokonnál a merevebbet, vastagabbat használták.
-
cocka
veterán
Ki mondta ezt a baromságot?
Nekem a modemtől két saját eszközön is átmegy a jel.
Az, hogy One "szabályzata" ezt tiltja egy másik dolog. De ez meg a kit érdekel kategória, nem vagyok hajlandó furkáltatni UTP-nek lyukakat és kerülgetni sem akarok 10 méter kábelt a lakásban.
Tehát wifin viszem át a jelet és kész. Nem érdekel, hogy a szolgáltatónak ez nem tetszik.Annyi szempont szerint kellett már alkalmazkodni a hülyeségeikhez, hogy az a minimum, hogy ennyi mozgásterem van.
-
Adams84
aktív tag
válasz
boborján2 #5176 üzenetére
A mostani One mediabox (Sagemcom DCI362-UHD) specifikációja sajnos publikusan nem elérhető, azonban találgatások [link] vannak arra vonatkozóan, hogy milyen hardver van benne:
Broadcom BCM7271 Quad-core 1.6 GHz (ARM Cortex-A53)
2GB DDR4
16GB eMMCEhhez képest az új, Androidos One MiniBOX:
Amlogic S905X5M Quad-core 2.5 GHz (ARM Cortex-A55) [link]
2GB DDR4
16GB eMMCTehát a processzort nézve "jelentős" előrelépés történt
ChatGPT szerint: "Az Amlogic S905X5M kb. 70-80%-kal gyorsabb lehet, ha figyelembe vesszük az órajelkülönbséget és az A55 javított hatékonyságát."
-
Adams84
aktív tag
válasz
Adams84 #5173 üzenetére
Ami még érdekes a "One MiniBOX" kapcsán:
Milyen extrákat nyújt a MiniBox?
Wi-Fi
A MiniBox Dual Band (2,4 GHz és 5 GHz) Wi-Fi 6 kapcsolattal rendelkezik, amely vezeték nélküli elérést biztosít a lakás számos pontján.
Bluetooth
A MiniBox Bluetooth kapcsolódási lehetőséget is kínál. Ennek előnye, hogy a Bluetooth képes vezeték nélküli eszközöket is csatlakoztatni, úgymint Bluetooth fej-/fülhallgató vagy hangprojektor.
Vezéreld a hangoddal a MiniBoxot
Vedd át az irányítást a hangoddal a MiniBox felett!
A készülék alkalmas arra, hogy a hangoddal vezéreld.
Ellenőrizd a MiniBox tetején, hogy a Google asszisztens be van-e kapcsolva.Bővebben: [Milyen extrákat nyújt a MiniBox?]
-
Adams84
aktív tag
válasz
kisharo #5171 üzenetére
[Beüzemelés - TV]
Van egy "One MiniBOX" nevű mediabox is, ez valami újdonság (?). Mondjuk koax bemenet nincs rajta ...
[MiniBOX Használati útmutató] -
kisharo
csendes tag
Új beüzemelési útmutatókat raktak ki, elég sok HGW található meg a leírásokban.
[link] -
oszy
veterán
válasz
kabelmania27 #5159 üzenetére
Csak a szolgáltatóét. Még talán UPC-s fehér színű. De ez nem biztos.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
laciba77 #5163 üzenetére
A Gigabites ( 10/100/1000 ) sebességhez 8 db vezeték ( 4 pár csavart ér ) kell.
Ha csak 1 szál vezeték is elszakad vagy érintkezési hibás, akkor visszaáll Fast Ethernet ( 10/100 ) sebességre.Ahogy a többiek is írják :
Cseréld ki a kábelt az ONT és a router között.Mod :
Mire leírtam már meg is oldottad ! -
laciba77
tag
Köszi srácok. A csatlakozókat már ellenőriztem , de a kábelre nem gondoltam hogy rossz lehet, de tényleg ez lett a megoldás. A router és a gép közti kábel lett hibás? Szerencsére volt kábel tartalékba itthon, azzal megy újra normális sebességgel a net.
-
-
laciba77
tag
Sziasztok! A mai nap a digis netem (1000-es) váratlanul beállt 10-es értékre. Router és digis modem újraindítás után 100-as értéket produkál. A helyszín: X. kerület, Újhegyi Ltp. tapasztalt esetleg már más is ilyet, esetleg ezen a helyszínen van gond? Ha maradna a hiba, hová tudook most fordulni? One ügyfélszolgálat?
-
válasz
kabelmania27 #5157 üzenetére
És tényleg. Le a kalappal, ez nagyon jó dolog felhasználói oldalról, pedig biztosan overhead adminisztráció.
-
oszy
veterán
válasz
kabelmania27 #5156 üzenetére
Csak ennyit kell mondani és megoldják?
Köszi!
-
santa clause
aktív tag
Na reggelre minden megy, kopp kopp.
-
Azon kívül, hogy felhívom a szolgáltatót, tévé/internet kimaradást lehet bárhol követni online?
-
válasz
CosworthF1 #5148 üzenetére
De Win7-en van friss böngésző, például Firefox ESR.
-
boborján2
senior tag
válasz
santa clause #5149 üzenetére
Nálam semmi baja. Amikor itt olvastam pár napja róla először, akkor is pöccre ment minden ami google.
Illetve csak a pontosítás kedvéért hbo go ,mint app és mint név is ,már nagyon régóta nem létezik.
-
oszy
veterán
Apósoméknál valami geb@sz lett az internettel. A távoli kamerát és a wifi-s csengőt nem tudja elérni. Utóbbi otthon van. Eddig működött, de egy ideje valami hibát ír ki. Másnál is fordult elő ilyesmi? Mi volt a megoldás?
-
santa clause
aktív tag
Valakinek bármi változás a One vs Google szolgáltatások témában? Nálam már az hbo go, t mobile app se megy...
-
CosworthF1
csendes tag
Miért nem teszel fel rá Linuxot? Ha bizonytalan vagy, akkor nem a W7 helyett, hanem mellett. Ha még valamennyire használható a gép, akkor egy Ubuntu Mate, esetleg Linux Mint még valószínűleg elfutna rajta, és pl. böngészőből is sokkal frissebb lenne fent, mint a Win7-en.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #5146 üzenetére
Koax megy az ONT ból a Tv hez.
-
Igazából még OTT se, mert ha jól tudom az társszolgáltató hálózaton van, de az eredeti kérdés exDIGI FTTH hálózatról szólt, ergo ott DVB-C van elvileg.
-
törölt tag
válasz
MadMancs #4968 üzenetére
one-tv.hu megoldódott: PC-n néztem korábban, kiderült a probléma az volt split screen voltak a Chrome ablakok és úgy keskenyen mobilnak nézte a One honlap, széles ablakban már rendben bejött a belépési felület, működik.
(és még kikapcsoltam az uBlock Origint, szükséges süti elfogadás, UO vissza) -
kezo0
addikt
„Ráadásul az UTP kábel ami a boxokhoz megy az közvetlenül a One-os modemhez kell hogy csatlakozzon, nem lehet switchen keresztül, vagy saját router után kötni!”
Ez konkrétan nem igaz, lehet saját routerhez kötni, akár switch-en keresztül is. Nálam két box is van, egyik sem a szolgáltatói HGW-n lóg.
(Ez nem IPTV, hanem OTT, ahol gyakorlatilag mindegy, honnan és milyen internet megy a boxba, csak internet legyen.) -
válasz
Pro Koryak #5133 üzenetére
Hát második box-ért nem jöttek hétfő óta.
Sebaj előfizettem Max streamelésre, valamint Fashion TV LG WebOS applikációt töltöttem le.Sajnos nincs WebOS-ra az euronews applikáció, de androidra az van, ezt letöltöttem.
Legalább néhány hónapig húzok egy kicsit.
-
-
mark777
csendes tag
Sziasztok
One apn beállításra adna valaki linket? Au sms-hez is kell? Se itt se az oldalukon nem találtam a műszaki leírást.
kösz -
mcll
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5122 üzenetére
Ráadásul az UTP kábel ami a boxokhoz megy az közvetlenül a One-os modemhez kell hogy csatlakozzon, nem lehet switchen keresztül, vagy saját router után kötni!
-
kisapa
senior tag
Nálam voltak de minek. Gyakorlatilag semmit nem csináltak. A modemet nem tudta beüzemelni mert nem engedte a rendszer a kihelyezést. A tv-hez nem hoztak boxot mondván a munkalapon nem szerepel, hiába kértem. Azt mondták, hogy nekem kell jelezni az ügyfélszolgálaton mert csak akkor tudnak hozni legközelebb. Az üsz viszont azt mondta, hogy addig nem tud módosítani a kiíráson amíg az eredeti le nem zárul. Vagyis ha legközelebb jönnek ismét nem hoznak boxot csak modemet és ha azt sikerül végre beüzemelni akkor lezárhatják a munkalapot és csak azután kérhetek még egy boxot. Ez vicc. Kár, hogy nincs kedvem nevetni.
-
Még mindig nem jönnek az One szerelők.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
garga pista #5125 üzenetére
Jogos, One induláskor ez a rész még nem került be.
Jelenlegi ügyfelek egyébként nem kerültek sehova, ők is úgy vannak mint digi kábelesek, digi a szolgáltató. De ezek szerint értékesítik tovább már One szféra alatt.
-
Adams84
aktív tag
válasz
És a 4iG (One) hamarosan bekebelezi a Direct One-t is (korábban: UPC Direct), onnan még lesz kb. 150.000 műholdas ügyfél. Az adásvételi szerződést már tavaly megkötötték, jelenleg GVH jóváhagyás alatt áll a tranzakció, de hamarosan lezárulhat. [link]
Gondolom, hogy az ügylet hivatalos lezárását követően az "exdirectone" ügyfeleket is ebbe a topic-ba fogják átsorolni az illetékesek.
-
woodworm
veterán
válasz
Igazából kettő is van, de egyik sincs még integrálva. A Direct One-hoz viszont jár online szolgáltatás.
-
garga pista
őstag
válasz
Dr Bubo #5114 üzenetére
"A szolgáltatói eszköz bridge módban van."
Akkor sehogy nem fogod megnézni, mert nem érhető el a modem ilyenkor.
Rakd át router módba, húzd le a saját routert és közvetlen az ONTr-e csatlakozva tudod (talán) megnézni, ha be is enged a felületére. De sok jelentősége nincs, optikán nem változik annyira mint koaxon, meg ha megvan a minimum jelszint megy minden. -
-
Kérdezem, mikor érvénybe lép az előfizetési csomagok? Pl. néhány nappal ezelőtt meglett a Filmbox és Cinemaxx csomag, de továbbra is az új One box listán a kosár szűkült kódolt adások vannak, mikortól lesznek elérhetőek?
-
Killing
addikt
Ex-digi kertes házas FTTH övezetben (Szeged) új bekötéshez az ONT-től koax megy a boxokhoz vagy UTP? Még nem aktuális egyelőre csak érdeklődök, mert régen a digi panelban koaxot használt az ONT-től, nekem a ház meg most csak UTP kábelezéssel van, telekommal.
-
Adams84
aktív tag
válasz
MadMancs #5112 üzenetére
Szerintem nem ígértek ilyet, egy telex cikkben szereplő mondat félreértelmezésén (vagy félreérthetőségén) alapul ez a téves infó. [link]
“Fontos különbség még a volt Vodafone-osok és a digisek között, hogy előbbiek számára a One Magyarország, utóbbiaknak továbbra is a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. nyújtja a szolgáltatásokat, de egységesen One márkanév alatt. Különbség az is, hogy a OneTV szolgáltatásai már minden korábbi Vodafone-os ügyfélnél elérhetőek, a digiseknek 2025 áprilisában nyílik meg a lehetőség, de nem automatikusan, hanem választható lehetőségként.”
Szerintem ezt úgy kell értelmezni, hogy áprilisban integrálják úgy a rendszereket (címeket), hogy már a digisek is gördülékenyen (akár online) át tudjanak szerződni One TV-re.
Az semmiképp sem szerepel a cikkben, hogy One TV web vagy mobil applikációhoz hozzáférést adnának áprilisban.
Sőt, ez a “választható lehetőségként” kifejezés szerintem az átszerződésre utal. -
makoss
veterán
Üdv!
Az One honlapján hogyan tudok úgy regisztrálni, hogy tudjak ingyen online tévét nézni?
Úgy tudtam, akinek van műholdas előfizetése, az regisztráció után tud tévét nézni online.
De mindenhon az van, hogy ""megrendelem"" -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
kabelmania27 #5106 üzenetére
exDigi esetén van hasonló lehetőség? Még sosem próbáltam.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5105 üzenetére
Docsis állapot menüpontból az értékeket kellene kivágni egy képfájlba és ezt a következő hsz-ba beilleszteni, hsz írásánál képfeltöltésre kattintva tudod csatolni a képfájlt.
-
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5104 üzenetére
Itt vagyok mit nézzek???
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5101 üzenetére
Állapot és támogatás menüponton belül, állapot majd docsis állapot.
-
Maxtreme
addikt
Itt már a bankos push üzenetek se mennek telón (wifivel. Mobilnettel tökéletes) Itt valami kurva nagy gáz van vodafone (one) téren.
-
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5100 üzenetére
Fejen állok sincs haladó beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest