Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz
juhaszmarci #2553 üzenetére
Szia!
Köszi, próbáltam már én is korábba de továbbra is jelentkeztek.
Tettem ismét egy próbát az 1.1.1.1-vel de továbbra is fennáll a probléma sajnos..
High latency, packet loss, temporary disconnect&reconnect, etc.. -
-
Atis45
aktív tag
válasz
Nagymelák #2591 üzenetére
Én hétfőn kötöttem szerződést telefonon, és tegnap jöttek. Routert cseréltek, és hozták a két kártyát a két tv-be. Igaz még nem sikerült aktiválniuk a kártyákat. Digiről váltottam ONE-ra.
De amúgy a ONE fiókom se működik igazán. A szerződésemet látom, de szolgáltatásom nincs semmi a One fiókom szerint. -
hohanyo7
csendes tag
Sziasztok.
Tudja esetleg valaki, hogy a Digtől már áthozott mobil szerződéseket (MobilePlusz csomag) be számítják a 20/30% lakossági sávos kedvezménybe??
Köszi -
4Grider
nagyúr
válasz
gyarmatinic #2587 üzenetére
Kapsz tőle egy ip címet, aminek a gateway oldala az eszköz ip címe. Azon a gateway ip címen böngészőben felkeresed...
-
gyarmatinic
tag
Üdv!
Az alábbi kérdésem lenne:
Vodafone VDF4960 mesh-nek hol lehet a beálltásait megtalálni?Köszönöm a válaszaitokat előre is!
-
válasz
kabelmania27 #2584 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Ghostman78 #2583 üzenetére
Elvileg a modm hátulján van egy reset gomb, a másik lehetőség, hogy felhívod a 1270-est és bentről fogják resetelni.
-
válasz
kabelmania27 #2582 üzenetére
nem....
próbáltam már azt is
resettel még várok, de ha nincs más, akkor meglépem
kérdés, hogy kell resetelni -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Ghostman78 #2572 üzenetére
Modem áramtalanítás és visszakapcsolás után sem tudsz belépni?
-
kispal87
aktív tag
Egy vodafone előfizetést akartam lemondani, már augusztusban is azt mondták, hogy hívjam a 1270-et mert ezt Ők nem tudják elintézni, szóval ezt nem most találták ki.
Más:
Én 10390-et fizettem eddig 1000Net+Tv+"Telefon"-ért + volt egy Voda előfizum 4445-ért.
Most hogy egybegyúrtam lesz 13k+apró.Aki jelenleg 6-7 ezreket fizet annak nem érdemes ugrálni egyelőre szerintem.
-
Cane
őstag
Üdv, pár napja használom exvoda területen a 1gb-os net+tv csomagot. A net hibátlan, hozza a maxot. A tv adás jó minőségű, kb. 2 mp alatt vált csatornát. Szóval eddig 10/10.
A NET4 és aTV2 Play Premium ingyenes(?) elérhetőségéről, használati lehetőségéről nemrég kaptam e-mailt, viszont nem tudom hogy ebben van-e buktató vagy teljesen ingyenes-e, esetleg kell érte fizetni mondjuk 1 hónap ingyenes használat után?
-
-
Onderon
senior tag
Sziasztok,
A OneTV app-ra újra kell regisztrálni? Mert a Vodafone belépésem nem működik ott, ellenben a VodafoneTV-re meg simán belépek még most is és nézem.
-
trec12
addikt
válasz
mariana #2559 üzenetére
Látod csak megy az ájvékolás....mintha sorsok múlnának az egészen.
Oké értem biztos, hogy bosszantó valahol meg van jogos panasz is de akinek az ügyintézés nem halaszthatatlan az tényleg várjon...Viszont ha hetek múlva sem kezd normalizálódni a helyzet na az már más tészta...
-
-
Dr Cook
csendes tag
válasz
dombila #2562 üzenetére
Egyetértek, nonszensz.
Nem vagyok sem pipogya, sem beszari, nem ijedek meg a saját árnyékomtól.
Az ügyfélszolgálatos nagyon értelmes, türelmes, felkészült és flott volt, nem szórakozott velem. Mielőtt odaadtam volna a mobilom, részletesen kiveséztettem vele, erre miért van szükség.
Nos, a lemondás pillanatnyilag így működik. Ő nem tudta a számítógépén leadminisztrálni a szolgáltatások lemondását, feltételezem azért, mert itt több, korábbról átvett szolgáltatásról volt szó.
Fibernet > Invitel > UPC > Vodafone > One
És nem belsős számot hívott, hanem nyilvánosat, rákérdeztem. Most így működik a rendszer. Remélhetőleg csak az átmeneti időszakban, rövid ideig.
-
Trailbreaker
tag
válasz
Dr Cook #2558 üzenetére
Rendben, mondja az ügyintéző. Pötyög valamit a gépen, majd azt kéri, adjam oda a saját mobiltelefonomat, mert neki azon kell felhívnia az ügyfélszolgálati központot, hogy a szolgáltatásokat le tudja mondani.
Lemondáskor az ügyfél megtartó csoportot hívja fel az ügyintéző, persze ezt a saját telefonján kellene megtennie.
-
dombila
őstag
válasz
Dr Cook #2558 üzenetére
Egyetértek, hogy ez vérlázító!
Szerintem vagy szórakoztak veled vagy hülye volt az ügyfélszolgálatos. Én 20+ éve intéztek ügyeket UPC/Vodafone Ügyfélszolgálaton, de hogy az én telefonomat kérje el, ilyen soha nem volt.
Az már előfordult, hogy beszélnie kellett a központi kollégával, de ezt mindig a saját telefonjáról intézte. És ugye nem a 1270-et hívja hanem egy belső számot.
Tőlem kérte volna, vagy otthagyom és lemondom telefonon, vagy kérem, hogy a főnökével beszélhessek és nagyon kiakadok.
Ez egyszerűen nonszensz.Nem volt a hátán, hogy "tanuló" , és segítséget akart kérni, de nem volt céges telefonja? De ez is abszurd lenne.
Vagy exDigis kolléga volt, aki még nem ismeri a folyamatot. De ez a saját telefon akkor is nagyon erős... -
sa.attesz
tag
Már többször volt szó róla itt, hogy a 3000 ft a telefonra az önálló ár, egyéb szolgáltatás megléte mellett kb. 500 ft körül van a díja.
Önállóan lehet valamivel drágábbak a szolgáltatások, de ha összevonod őket valószínűleg jogosult leszel a sávos kedvezményre, akkor pedig már 20% lejön az árból.
Nekem is most önnállóan valamivel drágább a One tv+net a digi helyett, de mivel volt egyéb vodafone szolgáltatás, így a kedvezmény sávval összességében már kevesebbet fizetek, mint a vodafone+digi-ért -
Dr Cook
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid élménybeszámolót osztanék meg veletek, ami egy One ügyfélszolgálati irodában történő ügyintézéséről szól. Az élmény sajnos negatív.
Időpont: 2025. január első napjaiban
Helyszín: Westend, 05. számú One ügyfélszolgálati irodaIntézendő: televízió csomag komplett lemondása, 2 db Vodafone adat-társkártya
lemondásaÜgyintézési idő: 1 óra 48 perc
Történet:
Érkezés a célhoz (Westend, One ügyfélszolgálat), majd kb. 4-5 perces sorban állás azért, hogy sorszámot tudjunk húzni. Ezt követően kb. 50 perc várakozás az ügyintézőhöz történő szólításig.
Csiling, sorszám stimmel, sorra kerülünk.
Felvázoljuk az ügyintézőnek, hogy szeretnénk lemondani a meglévő televízió szolgáltatást, valamint 2 db adat SIM előfizetést.
Rendben, mondja az ügyintéző. Pötyög valamit a gépen, majd azt kéri, adjam oda a saját mobiltelefonomat, mert neki azon kell felhívnia az ügyfélszolgálati központot, hogy a szolgáltatásokat le tudja mondani.
Tehát: a One ügyintéző elkéri az ügyfél mobilját, hogy azon hívja fel a saját cége nyilvános(!) ügyfélszolgálati telefonszámát - amit egyébként most már minden Digi, Vodafone, Invitech.. ügyfél is hívogat - hogy ilyen módon adminisztrálja le a szolgáltatások lemondását. Nyilván, neki sem vették fel, csak sokadjára. Ezzel elment további 6-8 perc.
Végre felveszik a telefont, bejelentkezik a Westendes ügyintéző, hogy a távoli kolléga tisztában legyen azzal, egy másik One ügyintézővel beszél (kollégával), nem pedig egy ügyféllel. Kb. 15 percig egyeztetnek, mi lenne a teendő. Oké, úgy tűnik, sikerült.
Visszaadja a telefont, de közli, hogy a központi ügyintézővel nekem is kell beszélnem, hogy mit szeretnék elintézni, tehát újra el kellett mondani, mit szeretnék elintézni. Ez újabb 15-18 percig tartott, mivel közben pötyögött a gépen.
Ezután visszakérte a helyi One ügyintézőt, aki további percekig beszélt vele, mire majdnem sikerült elintézni a dolgunkat, de ekkor jött a feketeleves: észrevették, aznap éjfélig még él a szolgáltatás, ezért 30 000 Forint kötbért fizessünk ki az idő előtti felmondásért.
Nagyon csúnyán nézek, felháborodok, nagy csend. Valamit mond a helyi ügyintéző a telefon másik végén várakozó kollégájának (nem értettem, mi volt az), ezt követően leteszi a telefont és közli, készen vagyunk. Kérdezem tőle: mi lett a kötbérrel? Válasz: a kolléganővel sikerült egyéb módon megoldaniuk.
Summázás
Elképesztőnek, vérlázítónak, bicskanyitogatónak és egyben elszomorítónak is tartom, hogy a szerencsétlen ügyfélszolgálatosokat ilyen helyzetbe hozzák, ilyen "futurisztikus", "élvonalbeli", "minőségi" rendszeren keresztül tudnak - akár végtelenül egyszerű dolgokat is - adminisztrálni.
Egyértelmű volt, hogy nem az Üfsz hibájából működik így az adminisztráció, hanem a "fejétől bűzlik a hal" esete áll fenn.
Az, hogy 2025-ben egy ügyfélszolgálati irodában elkérik az ügyfél mobilját, hogy az ügyfélszolgálatos arról kezdeményezzen hívást a saját cége nyilvános ügyfélszolgálati telefonszámára, majd telefonon keresztül egyeztessen és adminisztráljon egy másik, távoli kollégájával, na ez aztán a 4ig Zrt. minőség.
-
MUP95
csendes tag
válasz
Zorro(hun) #2547 üzenetére
Exdigis.
Ügyfélszolgálaton kötött szerződéskor írták ezeket le. -
nyuszó
tag
Sziasztok! Még mindig hiányzik a távirányítóról a vissza gombbal való váltogatás a két legutóbb nézett csatornák között? Vagy csak én nem találom? Nekem nagyon hiányzik.
-
BÉCSÉ
csendes tag
Ja, csak már legalább egy év óta erre készülnek...ehhez mérten elég gyenge szint ez.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Zorro(hun) #2547 üzenetére
Ehhez az árhoz kell havi néhány 10e Ft-nyi mobilszámla is...
-
bounty123
őstag
válasz
Pro Koryak #2539 üzenetére
Nem annyira jó analógia, mert az autógyártók ténylegesen lekorlátozhatnák és még értelme is lenne, mert tényszerűen tilos annál gyorsabban menni. Ellentétben a nettel.
-
LouiS22
veterán
A felsorolt dolgokat az átlag userek (99 százalék) nem használják. Sose magadból indulj ki, a tömegre gondolj.
És nem, nem gondolom én sem, hogy 2025-ben az 5 mb az üdvós. De elgondolkodtam (meg nem néztem), hogy a tóbbinél mi az a minimális, amit minden körülmény között vállalnak is. Van egy gyanúm, hogy egy hasonlóan alacsony szám lesz.
Befejeztem az offolást, nem e topic tárgya.
-
BÉCSÉ
csendes tag
válasz
levin70 #2522 üzenetére
Voltam ma bent az Etele plázás ex-Voda One Ügyfélszolgálaton. A tapasztalatok:
- Persze az üzlet még fullra Vodás kintről, meg bentről is inkább: kipakolva a mobilok meg a tabletek
- A 7 db ügyintézői asztal közül 4-nél volt ügyfélszolgálatos, abból 1-nél fél óráig semmit nem haladtak
- Volt egy csávó aki járkált körbe, gondolom ő supportálta az ügyintézőket, ha elakadtak volna valamiben
- A 3 db sorszámkijelző panel közül 2 nem volt bekapcsolva
- Kb. 20 percet kellett várakozni
- A tapasztalat az volt, hogy kvázi lebeszélt a váltásról ex-Digiről (1000 FTTH net, DigiTV, Digitel 250, DIGIMOBIL MAX NET, DIGIMOBIL PLUSZ NET, meg egy másik szerződés mobiltarifa nélkül), mindjárt a box-szal indított majd a kezembenyomta azt a prospektust, amit feltettél ide: #2522
- A vezetékes telefonra havi 3000-et mondott...ami havi 320-ról már önmagában is egy vicc, de kb minden drágábbra jött volna ki. Most fizetek valami 16k + 10k-t a két szerződésre, úgy hogy az egyikben 2 db 3k-s mobiltarifa is ott csücsül
- Viszont az ügyintéző szerint az lesz a cél, hogy mindenkit a One-ba tereljenek, időpontot persze nem akart mondani -
Faby
senior tag
válasz
LouiS22 #2538 üzenetére
Otthoni szerver elérése
Akár Plex, akár adatmozgatás, szinkronizáció
Net megosztása Hotspottal
VPNVagy akár a weboldalak elérése is lehet lassú, hiszen ez a max sebesség, ennél csak kevesebb lehet.
De ok, legyen, tfh elég mindenre.
A Yettel pl a legkisebb csomagjában is 100 MBit/s-t ad, szóval ahhoz képest ez lóf@sz esti fénnyel. -
VGYke
addikt
válasz
kabelmania27 #2514 üzenetére
Geth, Poccc97, fil, gduck, razorka777, kabelmania27 köszönöm! Akkor kezdődik az, ami a Vodánál volt, miután átvették, zavar a térben....
-
szaboi6512
őstag
Csak beigazolódik hogy amire a NER ráteszi a kezét, az előfizetőknek deficit lesz... Semmi nem elég....
-
Adams84
aktív tag
Nem.
Mobilinternet esetén csak a lenti csomagokra érvényesíthető a sávos kedvezmény."A Lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok mobil szolgáltatás esetén (elektronikus hírközlési és egyéb szolgáltatás):
.............
2. Mobilinternet díjcsomagok: MobilNet Start+, MobilNet Medium+, HomeNet+, MobilNet 150 GB, Mobilnet XXL" -
batagy
őstag
Ha a TV + internet mellé MobilNet 5GB csomagot teszek (1990 Ft-os, nem a MobilNet XXL-t), az beleszámítódik a sávos kezdvezmény alapjába, hogy növeljem az alapot, hogy elérje a 14500 Ft-ot?
-
válasz
Adams84 #2527 üzenetére
Hát igen, apósom esetében, neki tv és telefon van, ez azt jelenti, hogy a duplájára emelkedik a havi előfizetése. Valami ezeréves exDIGI tv csomagban van, szerintem összesen fizet 3-4 ezer forintot a kettőre. És a lépcsőházában csupa hasonló nyugdíjas él. Ők az ár és a box miatt mentek annó át a UPC-től a DIGI-hez.
-
milan26
senior tag
Milyen media boxot adnak?
Androidos? Lehet rá Plexet telepíteni?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
levin70 #2522 üzenetére
Big middle finger.... ilyen árakat... meg mik ezek a 3GB-s csomagok 2025-ben lol?? Ezek már tényleg nem normálisak, nem tudják hogy nyúzzák le rólunk az utolsó bőrt is. Azt hiszik nem tudjuk mi folyik nyugaton, (és keleten), és ott mi mennyibe kerül?? Egyértelműen látszik, hogy a kartellezés miatt és kényszerhelyzet nélkül eszük ágában sincs nyugati áron és színvonalon adni a szolgáltatásokat.
-
Adams84
aktív tag
Itt vannak a One vezetékes telefon ajánlatok:
Kicsit részletesebben:
[Telefon S]
[Telefon L]Nyilván ezek a havidíjak (listaárak) csomagkedvezményekkel, sávos vagy egyéb speciális kedvezménnyel akár jelentősen is csökkenthetők.
Érdemes egyedi ajánlatot kérni tőlük, hátha mondanak valami jó árat.
Viszont a mostani digis 320 Ft-nál szerintem szinte biztos, hogy jóval magasabb havidíjra kell számítani. -
TBMC
addikt
Sziasztok!
Más is tapasztal folyamatos packet lossokat, high latencyt a bejövő jelen? - Digi
Többszöri jelzésre cseréltek modemet. Picit mérsékeltebben de továbbra is jelentkeznek a hibát modem csere óta.
Logból egy snippet:
-
levin70
tag
-
Amazonas
senior tag
-
A One vezetékes szolgáltatásáról lehet tudni valamit, mert a honlapon semmi sincs fennt, milyen csomagok vannak? A hálózaton belüli hívás ingyenes?
Azért kérdezem, mert nekünk azért van vezetékes telefonunk, hogy az idős családtagok, akik szintén exDigisek, fel tudjanak minket hívni.Mondjuk erről jut eszembe, nem lennék az üzletkötők helyében, amikor a 80+ éves TV előfizetőket át akarják majd téríteni a boxos megoldásra. Nem egyről tudok, akik azért mentek annó a Digihez, mert nem tudták megszokni a boxot, és azóta már eltert néhány év.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Volt Digisek közül kapott már számlát valaki? Vagy innentől úgy lesz, mint a Vodásoknál régebben, hogy egy fél évig semmi, aztán egyszerre százezrek, másnapi fizetési határidővel?
-
válasz
4Grider #2499 üzenetére
Ez sajnos igaz, már egy hete olvasgatom a siránkozást, hogy mi van a fizetős agymosással, nekem csak net előfizetésem van és leszarom, ha valaki nem tudja nézni 100000K-ban a trash realityt kódolatlanul. Mondjuk a logika alapján igazán behozhatták volna ide a mobilos témát is, az is telefon és internetről szól.
-
liberacse
lelkes újonc
500-as net, wifi-n merve. Volt Digi, BP X. ker., optika
En elegedett vagyok idaig -
xcsabo
senior tag
Sziasztok. Hol lehet a bejelentkezett eszközöket most eltávoltítani, ha elérte az ember a maximumot? Nem találom, pedig régebben megvolt. Csak PC-n lehet látni ezt az opciót? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest