Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
will5
tag
Köszi mindenkinek!
Ez a sweet tv szerintem jó lesz, ki is próbáltam. Ami nekem kell csatorna az van, minőségre is jónak tűnik.
Aztán ha mégse olyan tökéletes látom lesz más online alternatíva ami okos tv-n elérhető. -
cigam
titán
válasz
kabelmania27 #3488 üzenetére
Viszont a Telekomnak van internetes csomagja TV SOLO néven, és ugyanaz a kínálatuk mint dvb-c-n.
-
mcll
senior tag
Ha van neted, akkor Sweet.tv Árban is jó (főleg mikor decemberben jönnek az 50%-os engedménnyel, igaz ekkor az egész évet ki kell fizetni). A minőség jó, sok a HD, van TV-re mobilra, stb applikáció. Van 7 napos visszanézés a legtöbb csatornánál, nincs beltéri, nincs hűség, semmi. Igaz a TV2 csoport csatornáin vannak műsorok amiket nem sugározhat, ekkor kék infótábla van). Én használom és szeretem is.
-
-
trec12
addikt
Ha esetleg tud valaki egyéb megoldást azt szívesen veszem. Igazából a műholdas minőségével nincs bajom csak ezzel a beltérivel.
Van próbaidőszak. Egy próbát megér talán...Mostanában 3100 Ft-ért is fel szokta ajánlani a nagy csomagot (L) ami szerintem elgondolkodtató lehet akár....
-
will5
tag
válasz
kabelmania27 #3488 üzenetére
Köszi, és neked is @kovyhun .
Nem tudom, hogy meg akarom-e szokni ezt az EPG-t. Ez így nagyon nagy visszalépés.
Lehet marad a vidanet, de árban meg majdnem duplája... -
kovyhun
tag
-
-
will5
tag
Sziasztok!
Azon szerencsétlenek egyike vagyok akinél megszűnik a Telekom SAT szolgáltatása. Sajnos a telekomnál nincs más lehetőség. Kaposvár kertvárosi rész, csak a Vidanet szolgáltat kábelen. De elavult koax rendszer, a telekom is tőlük bérel, de HD adást felejtsem el. Az internet is szintén innen jön 500-as a leggyorsabb.
Most beköttettem a One-nál ami ugye Digi a műholdas rendszert. Igazából maradt a parabola, pár fokot állítottak rajta.
Viszont beltériből megkaptam ezt a HD-s ZTE játékszert. Hát mit is mondjak....nem nagyon vagyok lenyűgözve tőle. Főleg a telekomhoz képest. Eddig a 2 nap alatt 2-szer fagyott le, eléggé meleg is. Ráadásul a műsorújság egy nagy nulla. Kb az adások 1/3-át mutatja, ékezetes betűket nem szereti. A beállításokban hiába állítok be dolgokat nem működik. Pl be van állítva a magyar nyelv de a csatornán a távirányítóval kell magyarra állítani.
Kérdésem, hogy ez tényleg ilyen szar? Másnál is produkál hasonlókat? Esetleg van megoldás ezekre?
Csak ez az egy fajta beltéri van, vagy van alternatíva?
Mert ha ez ilyen kritikán aluli akkor lehet 14 napon belül visszamondom az egészet.
Csak az a baj, hogy sok lehetőségem már nincs. A yettel 5g alapú tv-je ami még elvileg elérhető illetve a túlárazott vidanet.
Ha esetleg tud valaki egyéb megoldást azt szívesen veszem. Igazából a műholdas minőségével nincs bajom csak ezzel a beltérivel.
Köszi. -
Jarod1
veterán
Sziasztok! Mivel megszűnt a digionline , nézem hogy ONe tv app van alternatívként
mivel lehet ide belépni? Vodás előfizető vagyol mobilon, de digi netcsomag van vezetékesen.. -
Adams84
aktív tag
válasz
boborján2 #3422 üzenetére
Ha a 14.320 Ft-os árat a weboldalon kalkuláltad, akkor az nem mérvadó, mivel a webshop (annak technikai és egyéb korlátai miatt) elsősorban a teljesen új előfizetőknek szól.
Ha csomagot váltanál vagy szerződést hosszabbítanál, akkor a 1270-es számon érdemes egyedi ajánlatot kérni. -
Bubaaa
aktív tag
-
pjen
félisten
Szevasztok. Az utolsó vodás számlám befizetési határideje január 13 volt. Én az érték napon utaltam a pénzt. A számla kivonaton szerepel is. Viszont az ONE appban még ma is befizetetlen számlán van nyilvántartva. Másnak is így működik?
.
-
boborján2
senior tag
Tényleg ennyit dobna az áron az a pár csatorna meg a retek+ premium ?
Jelenleg 9900ft vario csomagokban az 500/22 net és a TV HD családi + 3 mediabox.
Net ugyanaz + Tv Family vario azt írja 14320Ft.
Ha ez valós , akkor kár érte hogy , akaratlanul is belegyúrták az rtl streaminget, mert a HGTV és BBC Earth még megérhetne pár forintot plusszban.
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem nézi a Duna World-ön a női vízilabdát? Mert most valami iszonyat pocsék a képminőség. Még a vizes sportokhoz képest is rettenetes a képminőség.
exDigi. -
tomp
félisten
Napok óta ilyen. Sebességben max 21Mbps van felfelé.
Amúgy ez egy 1000-es net... -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Digis számlát akartam ma befizetni a ONE online felületén de az a weboldal (d-ugyfelkapu.one.hu) ahova átirányít, időtúllépés miatt nem elérhető.
Próbáltam mobilon, asztali gépen de ugyanaz a hiba.Az ügyfélszolgálatot hívtam, szerintük minden rendben van, nincs hiba.
Rá tudna nézni valaki, hogy nála mi a helyzet?Köszönöm.
-
Voice24
őstag
Tegnap már kérdeztem, de hátha valaki tudja: mitől lehet az, hogy a TV Family előfizetésemben a fiókomban nem látom a tv2play és a Da Vinci szolgáltatását, holott a leírás szerint ezek járnak a csomaghoz?
Ha boxban rámegyek a tv2play appra, ott ad egy kódot, de azt hiába írom be a tv2play honlapján a regisztrációnál, azt írja, hogy lejárt kód. -
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #3329 üzenetére
Egy hete próbáltam, talán majd a tavasszal megismétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest