Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5099 üzenetére
Haladó beállítások, utána hálózat állapota majd letöltési és feltöltési füleken láthatóak az értékek, Mhz és SNR értékeket fogsz látni.
-
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5098 üzenetére
Hol keressem a jelszintet? Sehol nem találom.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5097 üzenetére
Az első cím modem üzemmódban működik a második cím router üzemmódban.
Érdemes kizárni a jelszint problémát, általában rendben szoktak lenni az értékek. -
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5094 üzenetére
Azzal az ég világon semmi gond nincs, de ha hazaérek akkor meglesem neked. A 2. ip a jó amúgy.
-
kisapa
senior tag
Holnap jönnek kicserélni az eszközöket az átszerződés miatt. Tudja valaki milyen eszközöket hoznak? Régi invitel koaxos területről van szó. Én mondjuk örülnék ha olyan modemet hoznának mint a régi Cisco.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5093 üzenetére
Ha betudsz lépni a modem oldalára a 192.168.100.1 vagy 192.168.0.1 címen meg kellene nézni, hogy milyenek a docsis letöltési és feltöltési értékek.
-
santa clause
aktív tag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5091 üzenetére
Ha ezres csomagban vagy akkor Arris, 500Mbit vagy kisebb csomag esetén Compal modem van nálad ami más néven Connect Box.
-
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5089 üzenetére
Az az új van aminek nem szabad az alját leszedni mert az is antenna, tudja a cerkám mi a neve fekete elől 5 leddel.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5076 üzenetére
Következő telefonáláskor ne hivatkozz a google-ra, hanem csak kérd meg, hogy az ipv6-ot kapcsolják ki. Milyen tipusú a modem van nálad? Ettől független lehet, hogy ipv6-tól független probléma van google irányba.
-
Maxtreme
addikt
válasz
tomee987 #5084 üzenetére
itt még a playstore is használhatatlan. 119kb-os frissítési file nem jön le 10 perce,
Mindeközben desktopon és tv-n a youtube, nestaudio youtube music stream tökéletes. Sőt telefonról is ha kiküldöm bárhova.
Ezen kívül 1 valami katasztrofális, ha YT musicról akarom letölteni a zenéket az offline hallgatáshoz. 1.5 óra alatt jött le 2 zeneszám (7mb össz)
Hogy ebben semmi logika nincs az is biztos. -
vilmose33
őstag
válasz
santa clause #5082 üzenetére
Nálam is probléma tegnap óta, azt mondták,hogy központi hiba és küldenek sms-t ha megjavul. Várok egy pár napot,ha nem javul kipróbálom én is az ipv6-ot.
-
woodworm
veterán
válasz
santa clause #5080 üzenetére
-
woodworm
veterán
válasz
Te vagy ma a második, ez lassan már trend.
-
MadMancs
veterán
válasz
És Google cuccai tudják hogy csak akkor kell rosszalkodni mikor exvodás ügyféllel lép kapcsolatba?
Nem kell nekik elmondani miért kéred.
Kapcsolják ki és csók. -
santa clause
aktív tag
Na hát felhívtam a 1270-et ahogy írtátok, kedves normális úr elmagyarázta hogy nem kapcsolja ki az ipv6-ot mert nem az a baj. Állítólag tudnak a hibárol hogy a Google cuccai valami miatt nem mennek, és full random van akinél igen van akinél nem.
Hogy ez marketing shit hogy lenyugodjak nem tudom, de már rajta vannak a dolgon... -
makoss
veterán
Üdv!
Akinek van digi/one műholdas szolgáltatása, az hol tudja beállítani, hogy mobilon, laptopon is tudjon tévét nézni?
-
4Grider
félisten
válasz
Littoral #5067 üzenetére
Kábeles netnél nem kőbe vésettek a kábelmodemen meglévő le- és feltöltési értékek, így idővel elmehetnek kutyába. Ezért nézhetőek meg könnyen a kábelmodemen és ha nem felelnek meg az ajánlott értékeknek, akkor simán hívható a szerelő, aki belövi őket. Ezért is olcsóbb a modern optikai hálózatok fenntartása...
Szerk.:
A lényeg a topik összefoglalóból:
Meg-megszakadó netkapcsolat, gyakran újrainduló modem / HGW esetén érdemes ránézni a jelszintekre amik modem esetén a 192.168.100.1, HGW esetén router módban a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 IP címen, bridge módban a 192.168.100.1 címen érhetőek el, belépés Ubee modemnél admin/admin párossal, CISCO EPC3925 esetén mindkét mező üres marad, és így tudsz belépni, Compal modem esetén az eszköz alján található jelszóval tudsz belépni, CBV382E1 tipusú kábelmodem esetében így lehet belépni. ED3 eszköz esetén lefelé irányban/Downstream Channels szekcióban -6 és 12dBmV között megfelelő. Az SNR/Jel-zaj viszony minél magasabb annál jobb, 30-32dB felett már rendben van. Felfelé irányban/Upstream Channels esetén 50-52dBmV felett már nem lesz 4 us csatorna használat, ami okozhat problémát, tehát 50 alatti érték megfelelő. Fontos, hogy ezek az értékek tájékoztató jellegűek, eszközönként is lehetnek eltérőek a tűréshatárok, így előfordulhat, hogy valakinél az itt megadott tartományokon kívüli értékek esetén is rendben működik a szolgáltatás. -
Littoral
aktív tag
Éppen szerződés hosszabbítás (vagy nem) előtt állok, éppen jókor jött az alábbi jelenség. Az utóbbi egy-két hónapban arra figyeltem fel, hogy a kábeles internet sebessége meg-meginog, valahogy nem a régi. Napközben többször megszakad néhány másodpercre, délben és éjfél körül üzembiztosan megszakad.
Az előfizetésem szerint 1000 Mbit/s, rendes körülmények között elérhető: 700 Mbit/s. Eddig nem méricskéltem, de az utóbbi két-három hétben megfigyelt akadozások miatt elkezdtem. A letöltési sebesség 280-330-480 Mbps körül alakultak, ettől soha nem több. Hardverkörnyezet változás nem volt, sem minőségben sem darabszámban, a modem TG3442DE. Most, ahogy a hozzászólást írom, 330 Mbps. Ez normális jelenség? Mit jelent egyébként a "rendes körülmények"? Érdemes fenntartani egy 1000 Mbps-es előfizetést, ha ilyen gyatrán jön a net? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tomee987 #5064 üzenetére
Nézd meg a letöltési értékeknél, hogy milyenek a hibás csomagok számai.
Lehet 10 feletti letöltési értékek miatt küldött az ügyintéző technikust, aki vagy cseréli a hármas csillapítót hatosra vagy betesz egy 10-est amivel nyáron 50-es lesz a feltöltés.
Egyforma csillapítású a hármas vagy egyik kimenet alacsonyabb csillapítású? -
törölt tag
válasz
MadMancs #5057 üzenetére
Nem opció sajnos a Yettel TV, az új portfólióból hiányzó csatornák (Ozone TV, Apostol TV, Moziverzum, TLC, és sorolhatnám..) hiánytalanul abban sem találhatók meg. a OneTV esetén annyit találtam, hogy exvoda hálón az apostol pl elérhető helyi csatornaként valahol Bp-n, de mindigTV és DIGITV esetén országosan elérhető(volt) , ezért ha váltanék csak olyanra váltanék amiben mindegyik szerepel.
-
tomee987
tag
válasz
kabelmania27 #5059 üzenetére
Felhívtam de nem állította át.
Technikus jön szombat reggel. Azt mondta lát időként jelszint problémát. Érdekes, mikor reggel rossz volt a YouTube akkor a modem ezeket a jelszinteket produkálta, a Speedtest meg hozta a 252 / 20 Mbit/s 19ms PING-el.
(3-as osztóm van, a bejövő ágon van egy -3dB -s csillapító)
[kép] [kép] -
mlinus
őstag
válasz
kabelmania27 #5042 üzenetére
Egy normálisan konfigurált dual stacknál nincs semmilyen stabilitási probléma. KB minden más szolgáltónál normálisan megy az ipv4 és ipv6 együtt, csak ennek a up/vodafone/one bandának (kivéve exdigi) nem sikerül már lassan egy évtizede normálisan megcsinálni.
-
boborján2
senior tag
válasz
Nagyon kellemetlen már ez az ipv6 bug. Nem gondolkodik a kedves szolgáltató ,hogy el kellene kezdeni rendbe szedni?
-
4Grider
félisten
válasz
A szolgáltatói gateway-eken nem lehet?
-
MadMancs
veterán
válasz
Adams84 #5052 üzenetére
Ezt már most elkezdték. Ahol van vezetékes hálózat (exVoda, exdigi, exinvitel), ott nem lehet muholdra előfizetni. Sőt mintha valahol olvastam hogy ott ahol műhold van, de elérhető vezetékes át kell szerződni (ez utóbbi nem fix csak mintha valahol olvastam volna). Telekom tökönlőtte magát, rengeteg előfizetőt vesztett, hisz Telekomnak eléggé karcsu a vezetékes lefedettsége One-Digi pároshoz képest. Viszont rengeteg települesen van már lakott külterület/állandóan lakott kiskertek ahol egy vezetékes szolgtató sincs jelen, ők mind átnyargtak Digihez. Másik lehetőségük Yettel lenne, de műholdas elérés azért olcsóbb.
-
-
tomee987
tag
válasz
santa clause #5024 üzenetére
Nálam ex. Vodafone hálózaton borzasztó a YouTube pár napja. Vezetékes és WiFi kapcsolaton is. Akár böngészős, akár Android appos, akár webOS appos. A videók lassan töltenek be, sokszor lejátszás közben is pufferel. Ahogy átállítom ugyanazt az eszközt One mobilnetre, nincs semmi probléma vele. Helyileg Miskolc.
-
woodworm
veterán
A one.hu-n van valahol táblázat a tervezett karbantartásokról? Nincs internet otthon, a modemig viszont rendben van.
-
boborján2
senior tag
Nem kompatibilis cpu-ra Rufus megoldja a telepítő pendrive-ot. Biztonsági update ugyanúgy megérkezik. A nagyfrissítések meg manualban pendriveról.
Nem mondom hogy ez a jó megoldás , de így el lehet lenni w11-el is olcsóbb gépen. Viszont ram az nem árt ha van legalább 8gb ,ha böngészni is akar valaki.
Egy w11 használt kulcs meg pár ezer huf , a használtkulcsos oldalakon.
-
vlevi
nagyúr
"de Win7 desktop számítógépen"
Valószínűleg nem a W7 a szűk keresztmetszet, hanem az, hogy az a gép már nagyon elavult.
Én, amikor a Win7-et telepítettem, akkor, emlékeim szerint egy Core2Duo processzorra, talán 2Giga memóriával telepítettem. 2008-9 környékén?
Elvileg még a mai napig használható gép lenne, sőt, akár W10-re is tudtam volna frissíteni.nem fontos vadiúj gépet venni, itt a hardveraprón is találni nagyon sok használt gépet, amit cégek lecserélnek, de teljesen jól használhatóak.
-
4Grider
félisten
válasz
santa clause #5045 üzenetére
A kábelmodem ip címén böngészővel bejelentkezés nélkül.
-
pjen
félisten
válasz
4Grider #5043 üzenetére
Tényleg szomorú, de ez van. Akár itt a fórumon is érdemes kicsit olvasgatni. A tűzhely, mosógép létszükséglet, a PC nem.
Tudom nem pol topik, de pont tegnap volt egy KSH cikk címe: Nagyon kevesen keresnek nagyon sokat és nagyon sokan nagyon keveset. Ebből számolják az átlagot.
-
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5042 üzenetére
Hol tudom ezeket a jelszinteket meglesni???
-
MadMancs
veterán
válasz
Szia.
Nálam hibátlan YouTube és YouTube music is (Telefon, Tablet, TV, Óra) Vezetékes net Digi, mobilnet Yettel.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
santa clause #5041 üzenetére
Igen, a dual stack miatt, kikapcsolt ipv6-al stabilabb lesz az oldalak betöltése.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod. -
santa clause
aktív tag
válasz
kabelmania27 #5040 üzenetére
Igen olyan az előfizu, hmmm ez érdekes az tenne be neki???
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Szia!
Amennyiben ex vodafone előfizetésed van, 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot. -
4Grider
félisten
Mi ezeket a Windows 11 Pro-val előtelepített mini pc-ket használjuk áruházainkban az ügyviteli rendszerünk klienseinek kiszolgálásához. Nem gondolom, hogy nem egész 100000 Ft az nagyon drága lenne. Tény, hogy nem egy erőgépek, de hosszú évekre ki fognak bennünket szolgálni.
-
santa clause
aktív tag
Pontosan azért írtam ide mert tudom hogy itt nem volt pincérnők ülnek, köszi a tippeket tényleg hálás vagyok és respekt én nem elégedetlenkedni akartam tényleg!!!
Otthon átírom a DNS-t és remélem h okés lesz a dolog, köszi még egyszer mindenkinek! -
4Grider
félisten
válasz
santa clause #5028 üzenetére
Jó DNS kiszolgálót sok évre választasz. Nyilván a szolgáltatói is jó az esetek 99.9%-ában, csak amikor szarakszik, akkor épp nem jó.
Ha reméled, hogy javítva lesz, akkor ne itt vesd fel a problémádat, hanem a szolgáltatónál. Ott legalább szépen le tudnak rázni, mert olyan tippeket tuti nem fognak adni, amilyeneket itt kapsz. -
boborján2
senior tag
válasz
santa clause #5028 üzenetére
A dns átírás segíthet (kb 1perc) , főleg ha a google felé épp köhög ami van. Jellemzően a szolgáltatós dns-eknek szokott időnként bajuk lenni.
Illetve attól ,hogy eddig jó volt , nem biztos hogy adott pillanatban is jó.
-
MaCsaba
csendes tag
Nálam is akadozik a Youtube (Szécsény) körülbelül 02-21 óta,és több Google szolgáltatás akadozik.Jeleztem a One szolgáltatónak hogy elcsesztek valamit .Remélem javítják
-
santa clause
aktív tag
válasz
boborján2 #5027 üzenetére
Telefonon reklámblokkoló eleve nincs, de a cégnél akkor miért tökéletes minden?
Nálam is prémium van, és nem egyedi eset a dolog a város másik végében is hasonlóak a gondok....
A dns meg ilyen olyan beállításokkal nem szeretnék babrálni mivel eddig is ment akkor innentől miért kéne mást beállítani??? Remélem javítva lesz mert így használhatatlan az egész. -
boborján2
senior tag
válasz
Reklámblokkoló ?
Nálam yt családi prémium van. Senkinek semmi gondja vele.
-
hhgygy
senior tag
válasz
Lehet, hogy a YouTube maga szarakodik, mert nálam is így van. A mobilon akad, a desktopon meg csak másodikra indul egy pár napja.
-
4Grider
félisten
válasz
Gondolom nem saját routert használsz, hanem szolgáltatóit. Amennyiben lehet, játssz a dns és ipv6 beállításaival. Ajánlott dns youtube esetén a 8.8.8.8.
-
santa clause
aktív tag
Sziasztok!!
Egy olyan problémánk lenne (Nagykanizsa) hogy a Youtube egyszerűen nem hajlandó működni, és nem egyedi eset többen is vagyunk már. Elindítod a videót és csak áll a kép, van mikor elindul de az is fél perc után, okostelefonon és tv-n is fent áll az anomália!!
Minden más videós platform tökéletes, egyedül ez nem megy. Próbáltam már router restartot, app frissítést de semmi. Cégnél tökéletesen megy, szal itt valami szolgáltatói problem lesz!Köszönöm!
-
MadMancs
veterán
válasz
#65445906 #5021 üzenetére
Értem mire gondolsz. Az hogy diginek és mindigtv nek szerződése van a csatornával, az nem jelenti azt hogy One nak is.
Ha a mostani portfólióban nincs benne az szimplán annyit jelent hogy One (exvoda) nak nincs az adott csatornával szerződése. Majd ha teljesen egyesülnek a cégek sehol nem lesz elérhető, regieknek se.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Tudtok arról valamit, hogyha új Földfelszíni TV Basic csomagot rendelünk, akkor azzal nézhető-e minden korábbi mindigTV Prémium Alap csatorna? Másik címre is szeretnénk specifikus csatorna miatt mindigTV-t, mivel az új OneTV kiosztásában nem szerepel a csati, de a korábbi DIGI kínálatában (így a prémium mindigtv-ben is) elérhető volt és élő szerződéssel jelenleg is fogható. Természetesen azért kérdezem, mert a földfelszíni aktuális kínálatában szintén nincs benne ez a csati, de mint írtam korábbi szerződéssel fogható.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Esetleg van itt valaki aki átszerződött Kecskemét invitel koaxos területről? Mi a tapasztalat? Mennyi idő alatt kötik át és mennyire stabil?
-
boborján2
senior tag
-
cocka
veterán
válasz
4Grider #5002 üzenetére
Mondjuk ha jönnek a box-okkal, akkor inkább veszek magamnak az összes tv-re sajátot, amivel megoldom alternatív streaming szolgáltatóval a tv-zést
Hát azért ezzel én vigyáznék... saját set-top boxnál a technológia dönt... annyi biztos, hogy a One-nál (vagy legalábbis az ex-vodánál) csak DVB-C van meg OTT.
Előbbi működik szolgáltatói box nélkül, de csak kb. 8 csatorna jön be kódolatlanul.
Az OTT pedig elvileg csak szolgáltatói boxszal megy.A nagy kérdés, hogy az alternatív streaming szolgáltató biztosít-e programot a saját set-top boxodhoz.
Serviio-val megoldottam anno ügyeletes "kiszórjuk a TV adók streamjeit publikusba" weboldal linkjei segítségével, hogy DLNA-n keresztül megnyissa a netes adókat, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy melyiket tudtam folyamatosan... értsd: leállás nélkül nézni. Mivel ominózus weboldal kvázi el lett lehetetlenítve, így gyakorlatilag már mindegy.
Sweet TV és társai működnek pl. androidos boxokon?
-
Nagymelák
senior tag
Én nem teljesen értem hogy te mit és hogyan intézel. Bementem az One-hoz átszerződni, elmondtam hogy van 2db digis kártyám és továbbra is csak kártyát szeretnék. Jött a szerelő hozott 2 űj kártyát, beszerelte a tv-be, puszi, pacsi. Távozott és minden maradt a régiben. Nem volt digi kártya temetés.
-
taki01
őstag
Ma felhívtam a One-t, hogy rendeljek exDigi-s területen (korábban Inviteles volt, de beoptikázta a Digi nagyjából az egész falut.) netet. Nem sikerült, mert nincs a rendszerükbe cím és még nem migrálták, valamint ők nem végeznek műszaki felmérést.
Itt már szakadtam a röhögéstől. Van ismerősöm a cégnél holnap intézi a műszaki felmérést. Ez a hozzá állás nagyon gáz az ügyfélszolgálat és a cég részéről. Nekem nem fontos, mert csak backup-nak kell, mert ott a Telekomos net, de településen nincs mindenhol Telekom.
-
4Grider
félisten
válasz
boborján2 #5005 üzenetére
Nyilván nem vagyunk egyformák. Nálunk pl. 3 generáció él együtt egy nagy családi házban ennek megfelelő tv mennyiséggel. Eleve a 3 db tv már necces, kódolatlanság esetén a tv-k számában nem kell gondolkozni. Egy csomó 15 évnél fiatalabb tv-n fut egy pár streamig szolgáltató natív appja, szóval nem is kell mindenhova saját box az alternatív tv-zéshez. Nálunk így talán 2 db tv-t érint a dolog, nekem meg annyit megér, eleve van már itthon néhány CC.
-
boborján2
senior tag
válasz
4Grider #5002 üzenetére
Nem mindenki lesz ezzel így, sőt nagyon nem.
Csak ha azt nézem ,hogy az élelmiszer árak milyen meredeken megugrottak, akkor nem hiszem ,hogy tömegével mennek majd az emberek 3tv-hez , 3 boxoz venni. Egy értelmezhető box , netflix cert -el és L1 -el ellátva legalább 25000ft . Az már 3 tv-re 75e.
Ratyi kínait cert nélkül ,meg semmi értelme megvenni.Az árérzékeny magyar , csak azt fogja nézni ,hogy olcsóbb és azt a megoldást választja. Több tízezret egyben az emberek nem fognak kiadni. Főleg nem azok akik ezt abszolút meg sem tehetik.
Nekem pl semmi bajom a szolgaboxxal ,amíg az jól működik. Jelenleg a one mediabox vállalható a 3-4 naponta gyors (kb.20sec) UI újraindítással együtt is.
-
mcll
senior tag
Elvileg az exVodáé lesz. Ezért is van most az hogy pár új csatorna került fel nemrég exDigi hálózatra (azok amik itt nem voltak HD-ban elérhetőek), de ezek már az új rendszerrel vannak kódolva, tehát ezekhez már box vagy modul kell mindenképp. Később meg mikor már át lehet pattintani a rendszert akkor csak egy kapcsolót átbillentenek és akkor lesz egyforma minden a két volt platformon.
-
4Grider
félisten
Mondjuk ha jönnek a box-okkal, akkor inkább veszek magamnak az összes tv-re sajátot, amivel megoldom alternatív streaming szolgáltatóval a tv-zést, így egy előfizetővel biztosan kevesebb fog náluk maradni. És nem hiszem, hogy csak én gondolkodom így, hiszen sok éve csökken a lineáris tv-zés aránya a streaming szolgáltatásokhoz képest. Ebben nyakig benne vannak az elosztók is a hülye boxaikkal meg persze a műsorszolgáltatók is az igénytelen kínálattal és a rengeteg reklámmal.
-
jovás
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest