- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz kabelmania27 #3584 üzenetére
Oké, leírom még egyszer.
Rendelsz egy online tv csomagot. kapsz netes hozzáférést, és küldenek egy smart kártyát.Nem műholdas tévét rendelsz. Mások hiába írtak arról, ez nem az. Online tv, amihez adnak egy műholdas tévéhez használható bármilyen boxban működő smart kártyát.
Leírtam, addig nézem így, amíg ez így működik, pont azért, mert megvan az a szabadság, hogy saját beltérit használok. A linkeden pont az online tv-ről akarnak visszaváltani a műholdasra, amihez céges a beltéri, de az itt most senkit se érdekel.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veterán
válasz Wasquez #3590 üzenetére
Akkor igen drága lesz a net. Nekem is csak azért van már csak Digi TV mert összességében olcsóbb mintha a net őnmagában lenne.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Adams84
aktív tag
válasz Voice24 #3591 üzenetére
Ahogy korábban is írtuk, valamilyen rendszerhiba lehet, ugyanis több fórumtársnak sem jelenik meg (vagy eltűnt) a TV2 Play Prémium a streaming szolgáltatások közül a One fiókban.
A weblapon minden bizonnyal téves információ szerepel, mivel az "Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételei" szerint a TV Family csomaghoz is jár a TV2 Play Prémium. [kép]Ha nagyon hiányolod, érdemes hivatalos panaszt tenni a 1270-es számon vagy a weboldalon, hátha érdemi választ (és esetleg némi kompenzációt) fogsz kapni.
exVodafone koax (HFC-RFoG, DVB-C) / Interaktív TV médiabox
-
trec12
addikt
válasz Wasquez #3590 üzenetére
Ha Digi2019-es csomagod van semmi értelme lemondani a tévét. Az 1000/300-as net miatt is megéri ebben maradni mert egymagában drágább lenne valószínű mint az egész csomag. Szerintem ne bántsd. Majd a jövő eldönti mi lesz ezzel, szerintem még fél évig biztosan meglesz. Sőt hosszabb távon is akár...
One-ra váltani nem kötelező. A Digi még egy darabig kb. az év közepéig külön cég.[ Szerkesztve ]
-
-
Voice24
őstag
Valamelyik nap írtam, hogy a leírással ellentétben nincs a streaming szolgáltatásaim között a tv2play Prémium, TV Family csomagom van.
Most nézegettem a honlapon, és találtam külön leírást a streaming csatornákhoz, ahol viszont a tv2play Prémium esetében a TV Family nem szerepel, csak a + Filmbox vagy + Max előfizetésekkel együtt. Ez így megint egy katyvasz, mert alapból a TV Family leírásában kerek-perec ott van, hogy jár hozzá. [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
Azért ez már korántsem ennyire szép. Az a 4-5 eszköz valójában már csak 2. A smartkártya amit adnak, már egyrészt nem nagyon adnak, vagy ha mégis sikerülne nagy nehezen beszerezni, akkor sem biztos hogy működni fog. A legtöbb esetben nem működik, vagy jó kis tortúta árán sikerül aktiváltatni. Ha megy is, akkor sem nyit annyi csatornát mint a műholdas előfizetés. Műholdas előfizetésnél már nincs csak kártya, csak box vagy smart modulos verziót adnak.
Sokkal jobb a sweet.tv előfizetés, mint alternatíva."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
arcitec
addikt
válasz Wasquez #3585 üzenetére
A lényeg, hogy a ONE egyesítette a szolgáltatásokat céges szinten, de a technikai összevonás nem történt meg, az majd a jövő titka. Tehát a "volt" DIGIS ügyfelek
maradtak Digisnek ami láthatóan az alkalmazásokban is, elkülönül.
Ahogy itt is olvasgattam, vagy telefonon, vagy személyesen tudod intézni a dolgokat, ráadásul ha csomaggal akarsz variálni, személyesen adhatnak kedvezményt is.
De ez már a TE döntésed lesz...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Wasquez
senior tag
válasz arcitec #3583 üzenetére
Kicsit meg vagyok még zavarodva, volt a telefonon még vodafone app, azt hittem, az one a vodafone és a digi appot is lecserélte és csak ez az egy van, de most nézem, hogy az megmaradt. vodafone előfizetésem már nincs, gondolom akkor az one app sem fog kelleni?
Más kérdés, van most két cam modullal HBO MAX pack, senki nem nézi a TV-t, maximum a HBO GO-t vagy mi a fene lett már ebből is, hogyan lehet leg egyszerűbben lemondani ezt a szolgáltatást, mert látom, online lehetőség erre nincs közvetlenül!? Gondolom, a cam modulokat is le kell majd adni, vagy az kell az alap TV-comaghoz is?
PC
-
arcitec
addikt
válasz Wasquez #3582 üzenetére
Ha "digis" vagy minek? Gondolom a "Digi ügyfélkapu" app működik!
Nálam pont ma frissült és be is tudtam jelentkezni, igaz nem használom.
Az előző bejelentkezési link is Windows PC-re vonatkozott, bár működnie kell telefonos böngészőből is.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Wasquez #3580 üzenetére
Ezen a linken próbáltad? Mert ez működik. A one.hu is külön ki kell választani az átjárót.
Egyébként (bocsi ha tudod) a one.hu-ról közvetlen az átjárót nem dobja fel, ha először a "Korábbi Digi ügyfelet" választod ki. A Bejentkezést kell választani, majd a Digi ügyfelet.
Speciel ezért nem váltanék, ha nem előnyös...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Ma szembesültem vele, hogy a DIGI számláimat nem tudom befizetni az aplikációban, mert nem tudok belépni az új ONE app-ba a régi adataimmal!Mobil, internet, TV szolgáltatásom volt eddig!
Jól értelmeztem azt, hogy be kell mennem egy one boltba és mindenre új szerződést kell kötnöm?Mi most a legjobb opció mobilra otthoni internetre a régi digis csomagok helyett?
Nekem 30GB net-el volt, a családtagoknak 15GB és 200 perc
1000mbps optika internet
Vezetékes telefon, ez ha van hasonló pár száz forintos keretért, akkor maradna.
TV meg ha nem muszáj, nem kellene, ha lehet rajta spórolni, mert már senki nem nézi, csak a csomag optimalizálás miatt volt.[ Szerkesztve ]
PC
-
Rick4
félisten
válasz RoyBatty #3572 üzenetére
Directone a tuti, veszel egy onlinetv csomagot, abból is a plusnow 4090ft havonta, 84 csáti online, azt 4 vagy 5 külön eszközön tudod nézni androidos app, pc böngésző, okostv, amik külön helyen is lehetnek, és ami nagyon nagy buli. kapsz kipostázva egy smart kártyát, amit bedugsz egy normális saját beltéribe, vagy akad dvb-s2- és tuneres tévébe egy cam modullal, feldobsz egy 3000ft- ős parabolatükröt 30 perc alatt, és 119 csatit, abból 21hd-t nézel műholdról. Minden fontos csati fent van, minden magyar sportcsati is, ebből sok hd, abszolút stabil, 20 éve ezt nézem, ezalatt 5x 10 percre volt gond. Az oline bárhol megy Anglia, Svájc, Olaszország, Görögország, Albánia.
A műholdas rész korrekt, szép képet ad, pont most hasonlítottuk össze egy kollégával, a telekomos iptv-te panaszkodott, az egy blokkhibás vacak, csináltam pár csatiról próbafelvetelt, áthúztam a megára, elküldtem neki, azt mondja, ez tömörítési bajoktól mentes, folyamatos, még az SD csatik is teljesen vállalhatók, pedig 100"- os tévén nézem 4m-ről. Nyilván nem tökéletes, mert az MPEG4 multistream bitráta véges, de ügyesen meg van oldva, a klasszikus vízilabda kép picit gyengébb egy egy pillanatban, de az se folytonosan...
Igaz én egy drágább beltérit használok a nagy tévén, de a konyhában egy kis 25 ezer forintos cucc van, teljesen korrekt, amit kapsz ennyiért. Ja, és nem buta beltéri, akár fullos epg, időzített felvétel hálózati vinyóra, merevlemezre, pendrive-ra.
A céges beltéris megoldás itt is limitált, amíg ez így megy saját beltériben, én tuti nem fogom másképp nézni.Erősen javaslom, nézzetek rá. Akár külföldi haverral lehet felezni, ő is egy korrekt tervezési módszerhez jut, neked is meglesz a hibátlan tévé lehetőség, és havi 2000- ért full legál, semmi trükk.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
boborján2
aktív tag
válasz RoyBatty #3576 üzenetére
Telekom tv = android box (hulladék)
Telekom iptv = win ce box (stabil , gyors)
Értelemszerűen , az utóbbit kell rendelni. Amennyire tudom mai napig elérhető , csak nem a weboldalon.@Lackooo84
Disney 1080p H264 5-6 megabit/sec
Lineáris tv adást nincs értelme streaming filmekkel hasonlítani , mert násik kávéház.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dombila #3571 üzenetére
De itt most nem a számokkal dobálózás a lényeg érted, hanem a látható minőségromlás. Xarok én rá mennyi bitráta, de tűéles nézhető, akadozás és blokkosodásmentes legyen a kép, mint régen. Arra fizettem elő azt szeretném.
Hát azok a bitráták tuti H265-el mennek. 4K-ra igen karcsú lenne az a 15-20 H264-el.[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
RoyBatty
aktív tag
válasz boborján2 #3566 üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom, hogy itt ahol lakom nincs valódi választási lehetőségem, van a Telekom a f.shalom IPTV-jével, meg az exDigi (One) a lerontott DVB-C minőségével. Semennyi pénzért sem tudok normális HD sport adásokat nézni 2025-ben, amikor 2021-ben erőlködés nélkül tudtam. Nesze neked verseny meg technikai fejlődés.
-
dombila
őstag
válasz Lackooo84 #3564 üzenetére
Sajnos egyetlen szolgáltató ÁSZF-ében sem szerepel a kábel TV szolgáltatásnál továbbítási bitráta. Míg a vezetékes- és mobil internet esetében mindig vannak minőségi célértékek, es azok között minimum elérendőek is (bár azokat is mindig jó alacsonyra választják), addig a kábeltévére semmi ilyen nincs. (Kiveve a telepítés határidejét...)
Szóval nincs semmilyen tájékoztatási kötelezettségük a - soha nem vállalt - bitráta érték megváltoztatására. Nem lehet adott minőségű TV adásra előfizetni, mert senki nem nyújt ilyet.A streaming szolgáltatók (pl Netflix, Disney+) HD-t 5 MB körül, 4K-t 15-25 körül továbbítják.pl [link]
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
Ezért a hsz-ért én kérek elnézést a nevedben a nőktől!
Nem ,nem fogja többszázezer ember lemondani.
Nyilván van valamennyi lemorzsolódás , de az elenyésző. Aztán jön egy jól sikerült reklám kampány valami csábító akcióval és máris 2x annyian jöttek ,mint amennyien a minőség miatt elmentek.Egyébként ha már a minőséget nézzük, csak nézd meg milyen számokat produkált a digi sat tv , pedig ott aztán volt nagyin komoly mpeg2 minőség lecsavart bitrátával.
-
TIT
veterán
válasz boborján2 #3563 üzenetére
Az durva,a tv adás jobb ott állítólag,amúgy tudom,hogy drága+iptv kéne a francnak.
Hát megtehetjük,hogy nem fizetünk,csak akkor kikötik,de mondjuk ha többszázezer ember tenné akkor lehet,hogy csinálnának valamit.
gduck: Nyugi egy 82cm-es fhd tv-n is látszik mennyire letekerték a bitrátát és van ahol egy nő is látta,úgyhogy még nem is szakavatott. -
gduck
addikt
válasz Pro Koryak #3565 üzenetére
Hát nem tudom, nekem FullHD tv-n semmi gond nincs a HD adásokkal, tökéletes a kép. Lehet 4K-s tv-n máshogy nézne ki a helyzet...
Persze Eurosport HD is szokott tök szar lenni, ha olyan a forrás (sisak kamera, országúti kerékpár, stb.)
-
boborján2
aktív tag
A minőség kérdésén hiába vergődik bárki.
Egyszerűen nincs rá egy egységes szabályozás ,hogy a HD az XY felbontás és nincs megadva azon belül sem semmiféle specifikáció a tömörítésre. Szabadon bárki bárhogyan gányolhat és hazudhat HD minőségmek bármit.
Egyébként a sweet tv is felháborító ,hogy 4K minőséget hirdet, ami egyébként kimerül annyiban hogy van két csatorna a lista végén. Az egyik egy tábotrűz a mésik egy akvárium.
De említhetném a youtube -ot , ahol sok csatorna dolbyvision videót hirdet, holott a platfornom nincs dolbyvision támogatás.
Úgyhogy van baj mindenhol, mégis mindenki azt csinál amit akar.
Mindig azt szoktam mondani (és szerintem nincs más épkézláb megoldás) ,hogy ami nem tetszik ,annak nem fizetünk.
[ Szerkesztve ]
-
-
boborján2
aktív tag
De az telecom,az jobb minőség.
Az az...főleg amikor este multizol és a ping tartós 180ms, meg elfelejtenek oldalak betölteni.
Egyébként nálunk is van helyi dvb-c , igaz kicsit drágábban adnak fele annyi csatornát , durván túlárazott box bérleti lehetőséggel ,mert kártya az csak hirdetve van ,de valójában nincs.. de legalább jó minőségben mennek a csatornák
Ja és a bekötés is horror áron van. Mert hamar akarnak sokat keresni. Természetesen nem kell a kutyának sem, legalábbis egyetlen embert nem ismerek akinek van velük szerődése.Persze szerencsére a döntés nálunk van ,melyiket akarjuk.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
A szülővárosomban egy kisebb HFC szolgáltató van igaz már ők sem olyan picik mint pl. 5-10 éve. Mind a ma napig full bitrátás a DVB-C tévéjük. Látszik is a minőségen. Szóval igen lehet így is szolgáltatni. Sajnos drága is de mi nem az ma már.
Nem nézhetetlen a
DigiOne sem, tízből nyolc-kilenc ember észre sem veszi a csökkentett bitrátát. A prémiumozás nem igazán elegáns valóban. Ezzel a bitráta csökkentéssel viszont semmi olyant nem tesznek ami szabálytalan lenne...Másik szolgáltatót kell választani. Már aki tud...[ Szerkesztve ]
-
xDiESEL92
tag
Reggel Arris modem újraindult magától.
Azóta a gigabites netem 1000/40 helyett 250/15 lett.Tapasztalt más is ilyen jellegű dolgot?
XIV. zugló.
-
TIT
veterán
válasz boborján2 #3558 üzenetére
De az telecom,az jobb minőség.
Nettel nincs gond,de csak azért mert azt nem lehet elszúrni,habár náluk minden lehetséges.
Ha a költséghatékonyság a cél akkor az ne az előfizetők és a minőség rovására menjen már,főleg ha azt hangozatják,hogy premium minőség,mert magukat járatják le,végülis a vhs-hez képest igen.
Jelszavuk:minőséget a felére árat a duplájára,jobb helyeken az ilyeneket a világból kikergetik. -
boborján2
aktív tag
Nálam még nem állt le egyetlen tv adás sem. Telekom koax - vario csomag. Hozzátartozik a net sem esett ki egyszer sem ,csak akkor amikor az oszlopon megkotlott az erősítő.
A box is egészen használható a utolsó update óta.
Közép felső kategóriás 65" minileden használom és egészen élhető a HD adások minősége.Kicsit visszaolvasol ,leírták miért lett visszavéve és mi a végső cél.
[ Szerkesztve ]
-
-
peti85
senior tag
Sziasztok!
Ha új előfizetést szeretnék kötni (HomeNet 500 + TV Family), akkor van értelme felhívni az ügyfélszolgálatot, vagy bemenni üzletbe? Kedvezőbb árat adnak mintha csak megrendelném a fix áron ami a honlapon van?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
garga01
őstag
válasz boborján2 #3550 üzenetére
A Digi kábeltv topiban többször ki lett tárgyalva ez a sávszélesség csökkentés téma.
Nyilván minőségileg szó nincs, mennyivel rosszabb mint volt régen a 10 MB/sec körüli bitrátával.Több gondolat is felmerült, néhányat bemásolok:
A központból a településekre leküldeni kevesebb sávszélességet visz el a tv a a teljes rendelkezésre állóból. ( [link] )
1. Alacsonyabb frekvenciákra költöztetik a digitális csatornákat, mert kevesebb lesz az átviteli hiba a lakásban lévő koaxkábeleken. Ez az analógra is igaz, bár ott max hangyás lesz a kép hiba esetén. Kevesebb bejelentés, kevesebb kiszállás. Költségcsökkentés.
2. Kevesebb MUX. kevesebb multiplexer a fejállomásokon vagy központban. Költségcsökkentés.
3. Egységes kódolás műholdra, kábelre, iptvre fejállomáson vagy központban. Kevesebb MPEG enkóder. Költségcsökkentés.
4. Kevesebb és olcsóbb TV csatornák felvétele a listába. Költségcsökkenntés.
[link]Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
boborján2
aktív tag
Minőségtől függetlenül...
Azt nem árt észben tartani, hogy streamig és dvd/bd esetén, tehát minden ami nem real time megy , egy fotelben hátradőlve a végtelenségig lehet jobbra-balra próbálgatni a beállításokat és optimalizálni a tömörítést.
Itt van egy keret amibe mindennek bele kell férni, az átkódolásra/konverzióra van max 10 másodperc és mindent úgy kell megoldani, hogy soha nem állhat le a stream.
Értem én hogy optikán minden is elfér , de pl. digi dvb-c esetén valahol mégis van egy szűk keresztmetszet amilért visszavettek mindenből. Ugyanezt nem tették meg anno vodafone OTT esetén, ott maradt minden ugyanaz a megszokott használható minőség.
-
sa.attesz
tag
válasz boborján2 #3544 üzenetére
Attól függ mit szeretnél, plusz szolgáltatást megrendelni, akkor sajnos csak a szolgáltatás megrendelése menüpont tud segíteni. Ha meglévő szolgáltatásnál szeretnél esetleg lemondással próbálkozni, akkor először a 4-est kell választani, majd utána 5-ös gomb, szolgáltatás lemondása, itt tudjátok átbeszélni a lehetőségeket. A várakozási idő most itt is hosszú, akár 1 óra is lehet, talán kora reggel és kora délelőtt könnyebb lehet ügyintézőhöz jutni.
-
boborján2
aktív tag
1270 -re létezik olyan menüpont , ahol egyből a jólárasító, alkudozós csoport elérhető?
Lett volna pár kérdésem és a megrendelés menü cirka 45perc zene után közölte hhogy nem tud válaszolni, kapcsol a megfelelő helyre , de készüljék fel , hogy 45-50 perc a várakozás....
-
hhgygy
senior tag
Ezt csak úgy tájékoztatásként: 1 hét késedelemmel fizettem be a számlát, ennek a büntetése 1627 forint, 1000 forint a késedelmi pótlék, 600 forint a felszólítási díj (WTF?) és 27 forint a késedelmi kamat (12,000 forintos tartozásra)
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
sa.attesz
tag
Én nem láttam még az exDigi hálózaton lévő Nicktoons HD-t valódi HD-nak. Márcsak a logón is látszik, hogy életlen, ha a műsor lenne csak felkonvertált, attól a logónak élesnek kellene lennie. De én láttam exVodafone-on is és 90%-ban HD műsort ad, csak a régebbi Spongyabob részek szoktak felkonvertáltak lenni, de azoknál a kép két szélén még kis fekete csík is szokott lenni, mivel 4:3-as forrásról vannak konvertálva és belenagyítva.
-
zichie
senior tag
Én nem szoktam nézni, csak itt a fórumon olvastam az "sd-hd" problémát, így rövid ideig teszteltem ezt a csatornát. Úgy emlékszem, amikor reklámblokk volt, az hd volt. Ami érdekes, hogy a csatorna logo-ja is olyan a hd változaton, mintha fel lenne konvertálva sd-ből.
Ellenpélda a BBC Earth, ahol orbitális a különbség az SD és a HD változat között. Ha a HD változatnak rendes bitrátája lenne, akkor lenne az igazi, de így is sokkal jobb, mint az SD. Ezt a csatornát néha azért szoktam is nézni, nem csak "tesztelem".
[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
válasz levin70 #3527 üzenetére
Igen a kódolt változat a HD. De ő is látja a HD-st és én is. Sok anyag ami megy az valóban SD, azaz fel van csak konvertálva HD-ra. De már több műsort láttam ami valóban HD volt. Annak a képe rendben volt.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
sa.attesz
tag
válasz Pro Koryak #3529 üzenetére
A Discovery HD teljesen más, ott nem SD minőségű a HD csatorna. Ott a csatorna részéről van probléma, hogy egyes műsorok gyenge minőségűek
[ Szerkesztve ]
-
sa.attesz
tag
Nekem kb. 2 hét volt, mire átment a migrálás, az internet az azonnal átfordult a One-ra, amikor a módosítás történt, a tv akadt el náluk valamilyen hibajeggyel, azt két hét után sikerült orvosolniuk, akkor jött sms is, hogy teljesült a megrendelés, akkor már nyíltak a Digi-s box-okon a plusz csatornák. Elméletileg a tv tekintetében a 2 hétre nem is lesz számlázás egyáltalán (a Digi részéről már nem lesz számla január 2. után és a One számlázás csak a teljesítés napjától fog indulni).
-
bozo73
csendes tag
ONE TV - ONE
2025.01.17 pénteken köttöték át a DIGIt----> Home GigaNet 1000 + TV Family+FilmBox Pro
+ 2db Interaktív TV Mediabox + 1db DVB-C Mediacard
Internet azonnal kértem Bridge módba, a régi pppoe felhasználónév és jelszó páros nem változott, új ZTE WIFI6 nem az én világom .. .
Viszont a 2db TV Mediaboxbol csak az egyiket tudták be konfigurálni a négyböl, igen többel boxxal is probálkoztak. A képen látható hibával hagyták itt az eszközt, hogy majd érkezzik rá frissités..
Kaptam hibajegy számot a szerelőktől ( 48-óra) Req00000..., este hivjam a 1270-számot amenyiben nincs változás...hivtam őket több emberrel is beszéltem kapcsoltak ide-oda... vodafone..digi....majd a végén one munkatársak..elégé kaotikus a helyzet
Ma este teszek még egy probát... 2025.01.20...amenyiben nem keresnek.
Streaming szolgáltatások majd akkor küldik a hozzáférést.....amikor minden megfelelöen müködik ...[ Szerkesztve ]
-
airotkiv
csendes tag
Szia! A típusát nem mondom már meg neked, mert elvitték, de még az eredeti, amikor először behúzták a digi optikát, a legelsők között.
Az ONT bridge módban működött, van mögötte egy Archer router, ahhoz nem kellett hozzányúlnunk. Tévesen neveztem modemnek, de persze routerre gondoltam, bocsánat
A régi ZTE ONT dobozzal nekünk sem volt semmi gondunk sok-sok éven át, ritka időközönként (mondjuk kéthetente) azért újraindítottuk, de ennyi.
-
trec12
addikt
Jelenleg ott van kötelező box a Diginél ahol IPTV van. (Ezek jellemzően az xDSL és az xDSL-ről FTTH-ra átépített exInvitel területek). A DVB-C-s rendszerre elvileg lehet CAM modult is kérni. De csak elvileg mert az exDigis területes One-os csomagok még nem ismertek. Az exVodás csomagokban benne van a box alapból. Még nagy káosz náluk érdemes érdeklődni/várni...
[ Szerkesztve ]
-
tng
tag
Sziasztok! 2 évvel ezelőttig DIGI-nk volt, aztán olyan helyre költöztünk, ahol csak Telekom volt az opció. A régi DIGI-t szerettem, nem volt box, stabil volt, a Telekomot utálom. Most megint költözünk, és szívesen visszamennék a Digihez, de ugye közben One lett, és látom, hogy már náluk is boxos a tévé, ami pl a Telekomnál halálra idegesített, mert ha nagyritkán bekapcsoltuk, mindig rohadt lassú volt, fagyott, stb.
Milyen a One összességében? Mennyire jó/rossz a box? Mennyi gond van a szolgáltatással?
Köszi! -
trec12
addikt
Elsősorban saját magaddal szúrtál ki. Várható volt, hogy nem lesz kerek a karika. Írtam korábban lehet elmegy a január mire kikapálják a főbb hibákat. Ha egyáltalán...
Szerintem a Digi->One váltás lehetőségét el kellett volna tolniuk eleve pár hónappal. Így ezt csak szerintem egy éles teszt lett nem több.....[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz masvilagx3 #3519 üzenetére
VPN képest router, ami feljelentkezik magyar szerverre és arra kötni kábellel/Wifin a tv-t.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Atis45
aktív tag
Sziasztok.
Aki váltott Digiről ONE-ra, annak sikerült csont nélkül a váltás történet? Vagy csak engem szivatnak?
-
pjen
félisten
válasz kabelmania27 #3484 üzenetére
Köszi. Már mondják telón, hogy nem kell vele foglalkozni.
-
kovyhun
tag
válasz masvilagx3 #3514 üzenetére
Próbáld vpn-nel magyar ip címről.
-
LouiS22
veterán
válasz masvilagx3 #3514 üzenetére
Geoblokk. Nem fog menni.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Hátha valaki találkozott ilyennel .
Samsung tv , Németország.
A tv magyar régióra beállítva viszont minden mást megtalál csak a one földfelszíni TV App nem.
Esetleg valami másik megoldás, lehetőség miként lehetne rá varázsolni.A lányom Magyarországon él neki rögtön ki is dobta..
Lehet magyar Ip kell a telepítéshez?
Köszönöm szépen
Szép napot -
trec12
addikt
Nem tűnik olcsónak ez a Solo már úgy értve a tányérosnál drágább meg a sweetnél is. Már ha elérhető lenne a fórumtársnál. Nálam is van ViDaNet ugyan úgy a One mellet baromi drága itt is. Kérhető rá Telekomos net a ViDaNet hálózatán itt is amiről a hónap elején eltűnt a 20%-os kedvezmény ha alap telefont tettem mellé. Telekomos tévét nem ajánlott fel soha így szerintem a Solo-t sem lehetne mellé tenni...Aztán ki tudja de nem legolcsóbb.....
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz kabelmania27 #3505 üzenetére
Szia! Köszi a tippet megpróbálom!
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Huawei HG8147X6 ONT-om van, tavaly október elején kötötték be az akkor még Digi-s netet. Ma átrakattam router módba és próbáltam belépni, de a "user / 4iG és az eszköz sorszámának (SN) utolsó 6 karaktere" módszer nem működött. Van valaki, akinek mostanában lett beüzemelve az eszköze és be tud ezzel a párossal lépni? -
sa.attesz
tag
Én tartom továbbra is, hogy exDigi hálózaton a Nicktoons HD nem HD. Bár HD-nak van nevezve, de csak rá kell nézni, hogy ez nem HD, olyan mintha az SD lenne arra is ráillesztve forrásként. Én családon belül rá tudok nézni exVodafone hálózaton is és ott valóban HD, egész más a minősége.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
janaman01
addikt
Sziasztok.
Volt inviteles, majd digis, majd one kábel tv-n nincs most műsorújság. Cisco beltéri...újra kéne hangolni a csatornákat? Mert az átálláskor ez megtörtént mostanáig jó is volt de kb 4 napja semmi infó a müsorújságban..[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
sbai
tag
Sziasztok! Ezek az értékek megfelelők?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- WD RED WD60EFAX 100/100
- Lenovo Thinkpad A485 Ryzen 5 PRO 2500U/8GB RAM/256 SSD/14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Playstation 5 Slim Lemezes +2 játék (1TB) 22,5 hónap Garancia (PS5)
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- Tenda Ac23 2100 wifi gigabit router
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest