Hirdetés
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudee
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Hát én már bizony kezdek ráúnni a G3-asra. Eljárt felette az idő, megérett a cserére.
Ezer párszáz nit? amikor ma már ezer párszáz plusz pártíz nittel is vannak modellek?
És végre a DCI coverage 97.5%-ról bekúszott 98 fölé, így már van értelme próbálkozni majd a Dűne 2-vel.Meghát hiába a csodabevonat, és ebben ugyan alig-alig tükröződik anyósom fikusza nappal, de ahogy olvasom most már lassan kivehetem a fikusz alól a kerekeket, nem kell arrább gurítgatnom.
A bekapcsolási idő végtelen unalmas 4 másodperce ma már felülről verdesi a 3 másodpercet. Éshát valljuk be itt magunk között, ez a 3mm széles keret ma már elég ciki a 2mm-es mezőny világában.Mondjuk oké, a standby fogyasztás 3W helyett verdesi a 4.5-öt, LG sem lehet tökéletes...de azt gondolom ennyi áldozatot be kell vállalni ezért az ugrásért, és én inkább elültetek egy csomó fát, hogy megnyugtassam a lelkiismeretem, rajtam ne múljon a dolog. És a gyereknek is el tudom majd magyarázni amikor felnő, hogy higgye el én mindent megtettem.
Szóval szép volt jó volt, de elment ez a 4 hónap, megszerettük egymást a G3-mal, de tudni kell továbblépni. És biztos találok jófogáson valakit, akinek ez a minőség még megfelel. Mondjuk sajnálom az ilyet, de megtanultam már, hogy nincs igazság ezen a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Interactive Brokers társalgó
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor