Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Na, annyira felkeltette az érdeklődésemet a dolog, hogy felvettem egy részletet DV anyagnál (hogy legyen fény) gyorsmozgású jelenetnél - 5:5 pulldown helyett a TruMotion, moziszerű opcióját (legkevesebb szappanopera effekt) használva és meglepődtem.
Igaz a telefonom csak 240 fps felvételt képes készíteni, ez ugye 10x lassítás a 24p-s anyagnál, de azért így is látszik, hogy mi történik.
Első ami meglepett az a folyamatos fentről lefelé száguldó fekete roll-shutter szerű effekt. Tehát minden tv képfrissítés egy fekete scanline szerű sávval rohan lefelé, magyarul már nem igaz az amit én hittem: nincs kint állandóan a kép hanem igen is van egy frissítés.
A másik nagyon érdekes dolog az, hogy az LG is számol mini elmozdulást és betoldja a videoanyag frame elé, méghozzá talán kettőt is.
Megpróbálok erről egy videót feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor