Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Na ez is egy rettenetesen érdekes meglátás, amit én is tapasztaltam. Máshogy vannak a képi részletek árnyalva, olyan mintha máshogy kontúrozna, miközben adott esetben ugyan annyi a fekete 0 nit és a csúcs fehér nitje is. Ezért van az hogy tökéletesen 1 alatti delta E-vel kalibrált TV-k teljesen máshogy ábrázolják a képet. Valószínű van abban valami amikor arról marketingelnek, hogy képi tartalom alapú helyi kontraszt megállapítás és fényelés. Bár nem tudom hogy csinálja... Az tutti, hogy ha rettenetesen bámulom akkor néha azon kapom, hogy meggondolja magát ugyan azon a shot-on belül időről időre és hirtelen egy lehelet finom villanással sötétebbre vagy világosabbra állítja a kép egy adott részét. Ezt egyébként a C9 is csinálta. Nem az ABL-ról beszélek, az teljesen nyílvánvaló - én helyi, egy bizonyos képi elemre kiterjedő fényesség és kontúr ábrázolásról beszélek. Szellemek a palacban?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor