-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Nagyon jól tudom milyen tévéd volt, amikor még friss voltál itt fórumon olyan szépen kioktattál ezzel kapcsolatban, hogy öröm volt nézni. Többek közt olyan dolgokról, amiről fogalmad nem volt készüléktől független.
DV kezdetek óta benne van a specifikációkban, készülékek megjelenése előtt lehetett már tudni. A Sony decemberre csak részleteket ígért ezzel kapcsolatban, konkrétum nem hangzott el. Most történt meg a hivatalosnak mondható bejelentés gondoltam szólok érdekelhet. Ezt a decembert is tőlem hallhattad korábban, mert nem volt semmi hivatalos sajtója.
Kicsit vicces itt olvasni, olyan dolgokat kezelsz tényként amit mástól hallasz itt fórumon, többször észrevettem esetedben. Csak ha már ezzel példálózol, úgy tennéd ahogy eredetileg elhangzott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Óra topik
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor