- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A Panasonic OLED TV-iről beszéltem.
1: Egyszer már beszéltük itt (is) valakivel, hogy ha az LG OLED TV-i fogadnak 120Hz-et, akár forrás oldalon is lehet olyan BFI-t csinálni, ahogy a Sony és Panasonic is teszi a firmware-ben az LG paneles OLED TV-ikkel. Például itt.
2: Pár napja rászántam magam és kipróbáltam, de csak zavaró vibrálást láttam. Itt.
3: Nemrég megnéztem nyugodt körülmények közt a Panasonic OLED TV-jét, és csodálkoztam, hogy ott miképp működhet zavaró vibrálás nélkül a BFI.
4: Ma itthon leültem, átgondoltam, rájöttem mi a hiba és kijavítottam az AviSynth script-et, hátha még jól jön valakinek (PC-n bárki ki tudja próbálni).
Akár még te is kipróbálhatnád mindkettőt, ha akad a közelben PC, összehasonlíthatnád a Sony beépített BFI-jével.

(Nagyot nevetnék, ha az első hibás script ugyan úgy nézne ki, mint a Sony-é, amire mindenki panaszkodik, hogy vibrál.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Vhiktor