Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Vacillálok két TV között:
Philips 65OLED807/12 vs LG OLED65G23LA.
3,5 éve hajtok egy LG B9 -et. Nagyon szeretem. Az op. rendszer, a magic remote, mintha nekem találták volna ki. Magától értetődő lenne, hogy LG, de az Ambilight mozgatja a fantáziám. Sajnos ideális körülmények között soha nem sikerült tesztelnem az Ambilight -ot, így nem is tudok róla releváns véleményt alkotni, hogy megéri -e ez miatt elpártolni az LG -től.
Az Android böki a csőröm, finoman szólva sem vagyunk jóban, de azt talán meg lehet szokni.
Felhasználási szokások: 85% netflix (vagy más platform), 10% TV adás (kizárólag sport), 5% PS5 (gyerek mellett ennyi százaléknyi idő maradt a konzolra).
Ha valaki tud okosat mondani, azért hálás lennék.

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
elbandi2
üzenetére
A samsung harsány színe csak beállítás függő úgy mint a többi márka esetében is. Hdr esetében a színeket pontosabban adja vissza mint a G2, pontosabban fogalmazva a színek fényereje jóval nagyobb ez szükséges a hdr-hez. Illetve jóval nagyobb a színtér lefedettsége is.
Mindkettő nagyon jó tv.
-
dropi
senior tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Na köszi szépen, így már minden világos. Akkor így persze kizarom az A2-t.
A megunas meg egyszerű, nem a kepet, magát a tévét, az távirányítót (jó, ha LG lesz azonnal a dobozban is hagyom, és veszek egy normálisat), a rendszert, magát a készüléket. A programokat, ilyesmi
Jó ez az én dilim, tudom. Telót is parhavonta legyalulom teljesen, hogy újnak tűnjön 
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Nappaliba készülök egy 5-6 éves 55ös Samsung 6-os szériás QLED tv-t cserélni egy 65-ös OLED-re. Két kiszemeltem az LG G2, és a Samsung S95B lenne. A hely ahova tenném nem túl világos, nem direkt benapozott. A felhasználás egy harmadban HD tv adás, többi az streaming SDR-HDR, és Youtube vegyesen, gaming ezen szerintem nem lesz. Napok óta olvasok, és nézem a teszteket, alapból a G2 felé húznék, nekem az S95B képe kicsit harsánynak tűnik. De mivel régóta Samsungot használok annak a kezelése, távirányítója esne nekem jobban kézre. Van itthon egy 48-as C1 a pc mellé monitornak, amivel képi szempontból nagyon elégedett vagyok, más nem megy rajt, azon próbálgattam a kezelést, de a táv nekem nagyon fura.. Szokni kéne, illetve Vodafone box irányítása simán menne-e? Design szempontból is a G2 jön be jobban.
A kérdésem lényege, ha a természetesebb, pontosabb színvisszaadás lenne a legfontosabb szempont, melyikkel járnék jobban?
-
kolosszus87
senior tag
LG A2 gyengesége: alig 500 nit feletti csúcsfényerő, azért ez még az átlag oled 6-700 nitjét sem éri el, ez tényleg a minimum szint, hogy hozza a HDR hatást. Ezenkívül nagyon fontos különbség, hogy csak 60hz-es panellal rendelkezik, 120 helyett (te meg sok meccset is nézel, ott nem mindegy)...ez sem mindegy mozgásmegjelenítésnél, játéknál. Gyengébb videprocesszor mint egy középkategóriás C2-nél, ebből fakadóan gyengébb interpoláció (te pedig mint irtad allergiás vagy erre és használod az interpolációt), felskálázás, stb. Szóval tényleg egy minimum szintű belépő oled, ennél a volt oled tv-id magasabb kategóriát képviseltek és többet tudtak. A tv megunás kérdéséhez én nem tudok mit hozzá tenni, minden oled panelt az LG gyártott idáig (tavalyi évtől bejött a Samu QD-oled), szóval olyan orbitális különbségek nincsenek köztük...mit unsz meg rajta, a képét? Az újabb hasonló kategóriásnak se lesz jobb, egy A2-nek meg még rosszab, az op.rendszer pedig szintén nem fejlődik annyit, h érdemleges változás legyen benne évről évre. Szóval én nem tudom ezt értelmezni, de mindegy. Ha már tényleg nagyon unja az ember akkor meg arra kell törekedni, hogy feljebb váltson az ember, nagyobb képméretre, jobb képminőségre. Nekem így logikus.

-
dropi
senior tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
A legalapvetőbb oka a cserének az, hogy megunom.
Telefonnal is így vagyok sajnos
Bár ott ez az egy év ez kiemelkedőnek számít. Költözni is viszonylag sűrűn szoktam
Meg egyébként én azt gondolom, hogy a tárgyak vannak értünk, és nem mi a tárgyakért. Persze, nem dobálom a telefont nyilván, vigyázok rá, ha úgy van, de nincs érzelmi kötődésem a tárgyakhoz. Szóval nem is rakok rá fóliát meg tokot, mert elcsúnyítja. Tévénél is azért nézem így, mert nekem egyszerűen így tetszik a képe. Nem hergelésből mondom, vagy hogy csak itt jaszkarizzak ezzel.
Beégés témához: Alapvetően évek óta nézegetem, néha kommentelek ebben a topicban, de még itt se lűtta olyat, hogy egy utóbbi pár évben készült tévé bárkinél beégett volna, és akkor módosítom is a vélményem, annyira kicsi a valószínűsége, hogy én az ilyesmit már kiveszem a lehetséges veszélyek közül
A2, oké ezt elfogadom, nem ismerem annyira, de amennyire utánaolvastam, nem hordják le, nincs akadás, fényerő is kb annyi, mint egy átlag OLED, szal akkor tulajdonképpen mi a gyengesége? Én a tesztekből, amit olvastam azt vettem le, hogy kb annyi h nincs HDMI 2.1 VRR meg ALLM? Ezek pl nem szempontok nekem. De ebben pl jól jön a segítség, mert az LG tévéket szinte egyáltalán nem ismerem.Vhiktor: Köszi szépen!
-
kolosszus87
senior tag
Ebben az esetben valóban az Samut kell megvenni, QD-oled, erőteljesebb színek HDR-ben, 1000nit feletti csúcsfényerő. A beégés kérdésében viszont nem értek veled egyet, valóban van már sok védelem és páran túllihegik, de azért nálad ez extrém felhasználás. SDR tartalmat nyél fényerőn nézni, ráadásul Vivid módban az a leginkább veszélyes kombó, adsz egy jó nagy löketet a beégésveszélynek. Az, hogy évente tv-t cserélsz a te dolgod,ha neked ez a hepped... én biztos nem cserélgetném, csak ha nem vagyok megelégedve.
Egyébként az A2 nem is értem miért jön nálad számításba? Felsoroltál pár oled modellt amid már volt, az A2 mindegyiknél gyengébb mint amit eddig használtál, vagy minek akkor a tv csere évente ha nem a magasabb minőség a cél? -
Vhiktor
Topikgazda
Fényerőben az A2 kevés lesz szerintem Neked.
Én az S95B-re szavaznék vagy ha olcsóbb kell akkor meg a C2 és persze 55" mindegyikből. Ilyen flehasználás mellett nem bizots, hogy megéri a G2 a felárat a C2-vel szemben, bár lehet az kevsébé fog beégni.Ha nem számít az összeg, akkor S95b és G2 közül választanék.
-
dropi
senior tag
Köszi a segítséget srácok. Az lenne akkor az újabb kérdésem, hogy minden egyéb szempontot figyelmen kívülhagytok, csak az számít, hogy az érte kért pénzt melyik éri meg a legjobban, akkor melyikre szavaznátok? Pl oke, hogy belépő az A2, de 13 ezerért havonta az is eléggé jó vétel, ahhoz képest, hogy oled pl. Vagy hogy oké, hogy 21500, de a Samsung S95B, ahhoz képest nagyon is sokat tud. Szal ilyen szemmel nézzetek rá légyszi.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ha a fényerő a legfontosabb, akkor S95B első körben, aztán a G2.
De ilyen használat mellett olednél benne van a pakliban a beégés veszélye. Inkább vennék miniledet.
A beégés nem kamu, jó pár újjabb oledet is láttam már beégve (CX-el bezárólag) ilyen felhasználás mellet, bár a tulajoknak fel sem tünt, azt sem értették miről beszélek, szóval ha nem vezsed észre akkor nem is fog zavarni

-
dropi
senior tag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Köszi, volt már három oledem, egyet sem égettem be, a szervízháttér nem döntő tényező számomra. Ez a beégés egy begyöpösödött, tíz évvel ezelőttről ittmaradt probléma, mai oled tévét sztem max szándékosan tudsz beégetni, annyi védelem van bennük. Nem vagyok a tévékhez hülye, de ritkán is tartok meg egy tévét egy évnél tovább. Most szeretnék egyet venni ismét, de nem 4-5-6 évre kell, ahogy magamat ismerem.
A Samsung felé hajlok az ár-érték arány miatt, hiszen itt az elmúlt hónapokban mindenki nagyon dicsérte, és nekem akkor úgy tűnt, hogy az jobb tévé, mint a C2, mégis hasonló árért adják most. Ezért írtam az elején, hogy nekem ez a legfontosabb tényező. -
wallace 234
őstag
Erre a felhasználói szokásra valóban egy lcd lenne jó hosszabb távon! QN90B annak elég jó a fényereje és VA panelt kapott. Oledek közül akkor inkább a C2-öt érdemes. Ha netán probléma lenne. Jelenleg az Lg elég rugalmasan cseréli a panelokat. Ki tudja mikor unják meg. De addig is LG!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
kolosszus87
üzenetére
+1
-
-
dropi
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
A TCL oké lenne, de csak szolgáltatós ajánlat jöhet szóba, ott megbsauna az nincs
Én úgy látom h a Samsung a legjobb ajánlat ezek közül, de tévedek?Balika911: Köszi, de csak oledet szeretnék, eddig is csak az volt, volt LG BX, Hisense A9G, Philips 806, nekem ezek is bejöttek, de most szeretnék egy újat.
-
-
dropi
senior tag
Na srácok, akkor ebben kérném a tanacsotokat. LG-ert nem ugralok, Samsungban nincs DV-ami rohadtul bosszant, de azért csak beletettem, mert amúgy ezt elég jó árérték aranyunak nézem. Meg sztem az A2 LG is is elég jo aron van ennyiert. De mivel ti vagytok a szakik, érdekelne, hogy szerintetek, melyik a legjobb ÁR-ÉRTÉK arányú vétel. Ami nekem kell, azt bármelyik tudja sztem, de van pár súlyozó tényező.
- Szinte csak sportot nézek a teveben, szal nem örülök ha szaggat, viszont a Smooth Motiont mindig maxon járatom, így ha az megoldja, engem nem érdekel, ha a szélein kicsit elmosodik a kép.
- Nem vagyok vajtszemu, azt szeretem, ha a fényerő meg a színek lerobbantják a fejem, sosem nézem a filmmaker módot, sokkal inkább a Vivid beállítás a baratom és a korábbi oledek, mind 100as OLED fenyen mentek SDRben meg HDRben is.
- Lesz Series X is, de az imput lag sem érdekel.
- Oprendszer szerint leginkább a Philipset vennem, de az a gyanúm, annál van itt jobb vétel.
Köszi a segítséget előre is. -
máyköl
veterán
Sziasztok,
Van valaki esetleg, akinek sikerült összehangolni az Lg távirányítót (gyári magic remote) a Telekom sep-top Box -al? Sehogy nem akar sikerülni.
Egy B9 -em van (legfrissebb szoftverrel -05.30.40)
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
ok, köszönöm, gariztatás lesz (Plazma TV-n már volt ilyen tapasztalatom, amit a Samuval írtál, ezt a TV-t azért is nem töröltem még semmivel)
Majd beszámolok róla, mit mondtak az alza-nál (július 2. fele lesz, mert most elmegyünk nyaralni, addig meg nem akarok már tovább idegeskedni ezen
)
Kezelési elég általános ezen a tére:
Köszönöm mindenkinek a tanácsát és véleményét

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Ha rám hallgatsz semmilyen tisztítószerrel nem mész neki.
Ha mikroszálas törlőkendővel meg maximum desztillált vízzel nem jön le akkor (nyilván nem fog), akkor egyből jelentsd be garanciába.
Egyértelműen le van írva (samsungnál), hogy csak puha mikroszálas kendővel lehet tisztítani. Esetleg maximum desztilált vízel nedvesíteni a kendőt ha nagyon makacs.
Nekem jött már le régi Samsung QLED TV n tükröződéscsökkentő felület ablaktisztító miatt.
(Frankó kék foltos lett utána)Ha leírod nekik, hogy mindenféle vegyszerrel nekimentél lehet élőből elutasítják.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Azokon a képeken ahol valamilyen tartalom van rajta semmi nem látszik belőle. Minden esetre fura, nem láttam még ilyet. Egyszerűen túl nagy felületű, szabálytalan és kusza a formája ahhoz h "természetes" hibajelenség legyen. Tényleg firkálásnak tűnik, bár mint mondtad nem kicsi gyerekeid vannak már, úgyhogy talán kizárható h ők csinálták. Ez egy rejtély
-
válasz
blakey
üzenetére
Nekem is ilyen érzésem van, de nem ismerem az OLED felépítését. Megmasszírozom majd nagyon óvatosan

Még 1-2 kép:
Apple TV Monoscope (ATV 2022 oppo UDP 203-on keresztül) szemből (remélem nem látszom rajta, Nintendo topikban már örültek egy alsógatyás kapitány képemnek):
Apple TV Monoscope (ATV 2022 oppo UDP 203-on keresztül), abból a szögből ahonnan a kukac látható:
Apple TV YT Black screen (ATV 2022 oppo UDP 203-on keresztül), abból a szögből ahonnan a kukac látható:
Mekanik 10 HDR test (bocs, lehet rosszul emlékszem a nevére) USB HDD-ről oppo UDP 203-on keresztül: OLED-full-black-screen-check.mp4
Mekanik 10 HDR test USB HDD-ről oppo UDP 203-on keresztül:
-
-
válasz
KRoy19
üzenetére
Amíg lehet, szoktam fóliát fent hagyni a kütyükön, de itt a feleségem határozottan levetette a fóliát, talán még bent is van a TV dobozában.
Szakértő (tényleg) barátom szerint monitor tisztító spray-vel és mikroszálas törlővel próbáljam meg, milyet ajánlotok? (személyesen látta)
Köszönöm. -
válasz
Vhiktor
üzenetére
Sajnos van itt is, nem vagyok biztos, hogy látszani fog (ugyanaz a TV, mint a korábbi képeken)

Alatta egy Xiaomi okos éjjeli lámpa van, gyerekek használják néha "ambilight"-ként.
Őszintén szólva még soha nem takarítottam a TV képernyőjét korábban, sokat ment egy légtisztító (Xiaomi), ami tisztán tartotta a levegőt - 2-3 m-re van a TV-től.
Megyek, üvöltözök tovább a családdal, hogy vallják be az igazat

-
Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólását. Természetesen próbáltam letörölni a képernyőt most, eredménytelenül, mert... rakok még 2 képet, talán ezen lehet érzékelni, hogy nem a felszínen vannak a kukacok, hanem alatta és nem minden szögből láthatóak (volt panel maintenance futtatás is, de az eredeti kukacok ugyanúgy látszanak, ha bizonyos szögből fotózom őket).
Túlkorosak a gyerekeim (11, 14 és 17) és kínosan vigyázásra vannak nevelve amúgyis. Buli nem volt, amikor TV-t nézhetnek, felnőtt is van ott (Waldorf iskolába járnak, aki ismeri az ott uralkodó elveket, tudja, hogy nincsenek TV közelbe engedve nagyon hosszú ideig. És nem, nem annyira kreatívak, hogy nagy fekete táblára rajzolgatnának itthon).
Szóval a gyerekrajz kizárható, azt még a korábbi plazma TV 10 éve alatt sem merték volna, dehát az ráadásul "Viera Tough Plasma" volt
Fizikális behatás nem érte, nyilván tudomásom szerint, de szóltak volna, ők is tudják, hogy könnyebb lenne nekik, mint ami idegbajt most előadok itthon.
A képek:
-
-
Sziasztok,
Panasonic GZ950, majdnem 3 éves, kikapcsolt állapotban vették észre a gyerekek az alábbi jelenséget:
Bekapcsolva is látszik (YT, dark screen HD):

Ez lenne az inking jelenség? Vagy hiba? (5 éves, alza garis . lehet el kell indítani inkább)
Van valami javaslatotok, ami megoldaná ezt?
(Amúgy filmnézés, játék közben 2-3m-ről gyakorlatilag nem látható, a képek is csak bizonyos szögből mutatják.) -
morfondőr
addikt
válasz
togaba
üzenetére
CX-en: Beállítások/Kapcsolat/Eszközkapcsolat beállításai Szerintem C2-n sem lehet nagyon máshol.
Sajnos nekem sem működik úgy ahogy kellene, ha aktív az automatikus eszközfelismerés, akkor magát állítja és legtöbbször nem működik a hangerő állítás, ha manuálisan állítom be, akkor meg nem mindig kapcsolódik. A 7 éves Samsungomon pöccre működött minden. (AVR, Shield TV Pro és Telekom Box van a rendszerben) -
susa03
csendes tag
Sziasztok, használ-e valaki LG 42C2-höz monitortartó állványt, és ha igen akkor milyen típusút? Asztalhoz szeretném rögzíteni karos megoldással.
Köszönöm!
-
togaba
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki írni, hogyan lehet megoldani azt, hogy a Sony X700 BD játszóm vezérelje egy LG C2 hangerejét? A korábbi tévémmel működött a funkció, de az OLED még csak 2 napja van meg.
Köszi. -
Enrange
csendes tag
válasz
blakey
üzenetére
Ez a tv (Sony RX-65A95K) kiváló hangrendszerrel rendelkezik. Erről van egy csomó videó. Azt mondják jobb mint bármelyik hangrúd. De nekem nagyon gyengének tűnik a mély. Ezért rátettem a hangrudat. De kapcsolgatnom kell a tv hangszóróra ha tv-t nézek és vissza a soundbárra ha filmet (a mély miatt) Ha van lehetőség ötvözni a kettőt az ultimate megoldás lenne.
-
monster95
tag
2év garanciát kaptam rá,és ugyan ott fogom érvényesíteni ha esetleg gond lenne mivel felvidéken élek.
-
monster95
tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy LG 65OLEDB23LA tv-t leárazva 400k forint értékben.Szlovákiában vettem ott ugye 1100 euro volt.Bontatlan készülék.
Mennyire volt ez jó ár érte? -
Enrange
csendes tag
Az lett a megoldás hogy a szolgáltató kicserélte a CI modult. Szolgáltató magyarázata: Az újabb SONY TV-k már nem kezelik a régi kártyákat ezért új dekóder kártyára van szükség, ahhoz meg új CI modulra” A probléma megoldódott. Másik kérdésem is van hozzátok. A Soundbar nemtud együttműködni a Sony tv saját hangrendszerével??? Mert vagy a tv hangszórói működnek vagy a JBL soundbar. És azt kell mondjam nagyon hiányzik a moziélményből a mélynyomó. Van erre megoldásotok?
-
alaves
addikt
válasz
halinorbi
üzenetére
A B7-ben az LG Sound Sync egységenként 30ms-ot tud tolni a hangon. -5 -- +15-ig lehet állítani, így -150ms -- +450ms a hangeltolási lehetőség. Pl. belső lejátszónál, filmek rosszul időzített szinkronjainál jól jön (pl. aki nem akarja mkvtoolnix-el javítani az mkv-t, mert csak egyszernézős a film). Kár hogy ez már nem ilyen a C1-ben. Egyébként a konfigoddal nem kellene hangeltolódási problémának lenni. Nekem csak analóg 3,5mm jacken van külső audió, amely rendben van.
Valaki talán tud konkrét technikai beállítási segítséget írni, pontokba szedve...LG OLED55C11/Asus RTX 3050/i5-
-
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Előbb utóbb az lesz mint az lcd tvk-nél. Jön majd panel lottó! Bár most is van csak most, más esetekben. Érdekes lesz a helyzet, mivel a QD-oledjeik jól sikerültek, kíváncsi leszek, hogy ki az aki vesz egy gyengébb panelal szerelt tvt Miközbe ott a jobb is! Igaz nem akkora méretbe. Érdekes ez az egész oled piac.
-
morfondőr
addikt
válasz
halinorbi
üzenetére
Milyen erősítő és milyen a csatlakozás? Nem igazán szabadna késni a hangnak, de az igaz, hogy alapvetően a házimozi erősítőre kell csatlakoztatni a forrásokat és majd az szépen kezeli egyben a rendszert.
Házimozi topikban viszont lehet jobban tudnak segíteni! -
Pro Koryak
addikt
Samsung woled:
[link]
" ... a Samsung alacsonyabb specifikációjú paneleket keres olcsóbb OLED TV-khez"Sírjunk vagy nevessünk
-
halinorbi
csendes tag
Sziasztok! Van itt bárki akinek nem késik a hang, ha erősítőn akarja hallgatni a filmeket/tv-t? El vagyok keseredve, hogy nincs egy értelmes rendszer, ami kompenzálja ezt a késést. A B7-es OLED-en mintha lett volna kép-késleltetés is. (vagyis negatív hangkésleltetés) A C1-en már nincs. Csak a hangot tudom mégjobban késleltetni. Olvastam, hogy előbb küldjem a jelet az erősítőbe, de elég sok dolog megy a TV-be HDMI-n keresztül. Ráadásul nagyon jó Bluetooth fejhallgatóim vannak (a C1 többet is tud kezelni), ott a BT miatt alapból késik fél másodpercet a hang. Miért nem lehet ezt valahogy kezelni? Illetve ti hogyan oldjátok meg? Vicces, hogy a C1 amúgy tudja szinkronizálni a TV hangját a külső Bluetooth eszköz hangjával.... aminek az eredménye, hogy a tv hangja is késik .. köze nincs a képhez. Azt hittem, hogy efy LG Soundbar majd megoldja (300-ért vettem egy S80-at)..de semmilyen módon E-ARC, optikai) nem tűnik el a késés. Nem lehet az LG-re föltenni valami értelmesebb lejátszót? A VLC-n lenne negatív hangkésleltetés:
Vagy mit vegyek? Mi legyen a konfig? Van olyan médialejátszó, amibe belemegy a TV, a PC, az USB-s filmek.. és lejátszsza .. sőt, képes képkésleltetésre. Most készülök egy 83-as OLED-et venni, szóval ahhoz már tényleg illene valami jó hangrendszer. -
Enrange
csendes tag
Tesztelgetem a Sony XR-65A95K-t egy apró problémába ütköztem. A TV folyamatosan 20-30 mp ként kiirja alul hogy "modul eltávolítva" ..utánna meg azt hogy "modul behelyezve" ekkor megakad az adás képe. valamint az első 6 csatornát gyönyörűen megjeleníti de a többire azt írja hogy "ellenőrizzem a CA kártyát vagy a digitális kártyát", illetve hogy "nincs jel" ez most szolgáltató hiba lenne vagy CA kártya kompatibikitási hiba (régi a cucc) vagy a jelerősséggel van a baj? Már jeleztem a szolgáltatónak.. gondolom ma megnézik.
-
cichlid1
tag
Na ez a baj hogy nem indul el. Ezért kerestem hol lehet bekapcsolni. Legalábbis 5 percen belül nem indult el.
-
csizo
aktív tag
S95B-nél a frissítőfájnál elég a legutolsót feltenni vagy sorban mindegyiket fel kell rakini?S95B-nél lehet rendesen játszani az XBOX app-on keresztül Game Pass-szal?
-
SaitoX
tag
Az utóbbi időben fedeztem fel, hogy LG (C8) esetében tök kényelmesen lehet a web böngészőből online videókat nézni, jó az olyan streaming oldalakhoz, amihez nincs natív app.
Azt vettem viszont észre, hogy a TV menüje ilyenkor eléggé belassul, ami gondolom azért van, mert a procit ez szépen leterheli. Az lenne a kérdésem, hogy ez nem okozhat túlmelegedést a TV-nek? Vagy ezek a processzorok úgy vannak megcsinálva, hogy nem melegszenek annyira, mint pl. egy PC-ben, és nem kell emiatt aggódni?
Nem szeretném, hogy emiatt menjen tönkre a TV
ennek ellenére egy nagyon hasznos és kényelmes funkció. -
cichlid1
tag
A Sony A83J-nél létezik hogy nincs képernyővédő funkció?? Sehol nem találom a beállításokban.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
65-ös LG C1-hez milyen fali konzol ajánlott?
Van valakinek tapasztalata?
Köszi
-
cichlid1
tag
Sziasztok,
Sony A83AEJ tévét szereztem be. Itt az oled fényerő az maga a fényerő? Magyarul azt lejjebb állítva tudom mondjuk óvni egy picit a panelt? Eddig Panasonicot használtam ott volt külön OLED fényerő. Van esetleg valami jó tipp a beállításokra? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még jó hogy mindkettőnknek van pénze saját TV re.
De engem kirázott a hideg attól amit írtál a használati szokásaidról.

Telefonnal is így vagyok sajnos
Bár ott ez az egy év ez kiemelkedőnek számít. Költözni is viszonylag sűrűn szoktam
)