Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz dgyuri0123 #85156 üzenetére
Képben semmi különbség nincs köztük.
Rengeteg mérés, cikk és videó szól erről, (példának okáért egy egyszerű, jól érthető: [link] )
Én sem mértem soha semmi különbséget és soha nem is láttam.Egy drágább kábeltől nem lesz mélyebb a feketéd vagy magasabb a fényerőd és a kontraszt arányod sem lesz több.
Van különbség a hdmi kábelek között, de az a sávszélesség. Ha tudja azt ami rá van írva akkor mindegy mennyibe kerül és, hogy meg van-e hintve sóval vagy sem.
Ha valami gond van vele az nem gyengébb képminőséget fog eredményezni, hanem képhibákat, jelvesztést, stb.
Azt, hogy nincs különbség képben már rengetegen bizonyították mérésekkel, egyéb tesztekkel, de még egyetlen hívő sem tudta objektíven bizonyítani az ellenkezőjét (az nem bizonyíték, hogy szerinte jobb), leglábbis én még nem találkoztam ilyennel.
Én próbálkoztam pár helyen vakteszttel, amikor nem tudták, hogy mikor melyik kábel van használva, akkor senki nem találta el a képet szemlélve, hogy melyik a drágább a kábel. Viszont amikor tudták, akkor egyből mondták, hogy látják a különbséget. Placebo
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Mini PC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
- LG (OLED77G29LA) 195CM 120HZ OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED65B29LA) 165CM 4K OLED SMART MODELL ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest