- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Mire használnád elsősorban ezt a kábelt azt jó lenne tudni
Másodszor elég olcsó kábel főleg,hogy 10 méteres nem lehet egy minőségi cucc, tehát megrendeled, aztán ha nem jó visszaküldöd nekik, gondolom az USA-ban is van ilyen opció nem? Harmadszor, ez az én meglátásom, az optikai kábel legyen optikai, a HDMI meg HDMI, nem értem egyáltalán mi ez a hibrid f*szság és mire jó egyáltalán, mert sok értelmét vagy előnyét nem igazán látom
A HDMI eleve sokkal jobb hang átvitelt biztosít,mint az optikai , szóval nem értem minek tettek ebbe plusz bele még egy optikait is
Minőségi 10 méteres HDMI kábel, ami normálisan is fog működni, minimum 100$, de inkább felette...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Másodszor elég olcsó kábel főleg,hogy 10 méteres nem lehet egy minőségi cucc, tehát megrendeled, aztán ha nem jó visszaküldöd nekik, gondolom az USA-ban is van ilyen opció nem? Harmadszor, ez az én meglátásom, az optikai kábel legyen optikai, a HDMI meg HDMI, nem értem egyáltalán mi ez a hibrid f*szság és mire jó egyáltalán, mert sok értelmét vagy előnyét nem igazán látom
A HDMI eleve sokkal jobb hang átvitelt biztosít,mint az optikai , szóval nem értem minek tettek ebbe plusz bele még egy optikait is
Minőségi 10 méteres HDMI kábel, ami normálisan is fog működni, minimum 100$, de inkább felette...
Vhiktor