Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
Érdekességként megosztom veletek, hogy ma megérkezett a kuponos Samsung S95B, de nem is ez a lényeg, hanem a hogyan...
Röviden annyi, hogy épp új helyre költözünk, jelenleg épp munkálatok folynak nálunk, így még nem lakunk ott, de a TV-t már oda rendeltem, hogy ne nekem kelljen szállítanom. Az előző lakó otthagyott egy régi samsung lcd-t, így a rendeléskor beállítottam, hogy a régi készülék elszállítását is kérem, ami díjmentes lehetőség volt. Szuper, erről sem nekem kell gondoskodnom, és még a márka is hazakerül.

A Raben nevű szállító cégtől kaptam egy e-mailt a rendelés után, hogy folyamatban van a szállítás, és volt lehetőségem jelezni, hogy melyik napra kérem, így 07.11-re kértem, mert tudtam, hogy akkor ott leszünk a háznál. Ez lett a várható szállítási nap.
A Samsung is küldött mailt, az egy másik Raben-es oldalra irányított, egy másik szállítási azonosítóval, ahol nem lehetett dátumot megadni.
Itt még nem gyanakodtam.
Tegnap (07.11) még nem volt kiszállítás alatt a rendelés státusza, mára viszont az lett. De sebaj, ma is ott voltunk a háznál.
Hívott egy Raben futár, hogy elvileg tőlem vinne el egy raklap cuccot.
Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.20 perc múlva hív a feleségem a háztól, hogy meghozták a TV-t, de nem vitték el a használtat. Gondoltam biztos valamit elnézett a futár, semmi baj, a tv megvan, ez a lényeg.
Még eltelt 10 perc, hív a feleségem, hogy elvitte egy másik Raben futár a használt TV-t.
Tehát 10 perc különbséggel kiküldtek 2 futárt ugyanarra a helyre, mindketten rohadtnagy kamionnal érkeztek.

Így már tiszta volt, hogy miért küldtek külön e-maileket. Ilyen benya árak mellett lehet, hogy meg lehetett volna oldani máshogy is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondtam neki, hogy szerintem egy használt TV-t fog elvinni, másra nem tudok gondolni. Megegyeztünk, hogy fél óra múlva jön, elviszi.
Vhiktor