Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
ithomas #74705 üzenetére
Hasonló problémát generáltam én is magamnak azzal, hogy nem akarok engedni a jó hangból, ami a mostani erősítőből kijön. Emiatt gondolkodtam eddig "nem LG C1"-ben, de rájöttem, ha az erősítőm csak ARC-os, tehát akkor sem tudná az érintetlen DTS hangot lejátszani a TV-ből, ha egyébként maga a TV ismerné.
Emiatt viszont már az Android/Google TV is felesleges feature (számomra), hiszen az meg a Kodi miatt kellett volna. Szóval részemről az lett a megfejtés, hogy LG C1 + PC/HTPC, amiből kijön 2 hdmi, az egyik az erősítőbe a baszó hangzás miatt, a másik meg a TV-be a baszó kép miatt. Mindezek mellett az erősítőből is megy majd egy hdmi a TV-be, mert 4k60FPS-t az is át tud adni, csak a HDR-t és a 120 FPS féle luxust nem tudja, de egyszerűbb dolgok nézésére jó lesz.A PC helyett persze lehetne egy mediaplayer, de amiben 2 HDMI van, az annyiba kerül, amennyiért már inkább a PC-t bővítem. A másik opció, hogy az erősítőt cserélem eArc-osra, de akkor meg úgyis lesz valami másnak kínja. Összetett kérdés ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Video konvertálás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest