Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• oszkarfincs

aktív tag

válasz ithomas #74705 üzenetére

Hasonló problémát generáltam én is magamnak azzal, hogy nem akarok engedni a jó hangból, ami a mostani erősítőből kijön. Emiatt gondolkodtam eddig "nem LG C1"-ben, de rájöttem, ha az erősítőm csak ARC-os, tehát akkor sem tudná az érintetlen DTS hangot lejátszani a TV-ből, ha egyébként maga a TV ismerné.

Emiatt viszont már az Android/Google TV is felesleges feature (számomra), hiszen az meg a Kodi miatt kellett volna. Szóval részemről az lett a megfejtés, hogy LG C1 + PC/HTPC, amiből kijön 2 hdmi, az egyik az erősítőbe a baszó hangzás miatt, a másik meg a TV-be a baszó kép miatt. Mindezek mellett az erősítőből is megy majd egy hdmi a TV-be, mert 4k60FPS-t az is át tud adni, csak a HDR-t és a 120 FPS féle luxust nem tudja, de egyszerűbb dolgok nézésére jó lesz.

A PC helyett persze lehetne egy mediaplayer, de amiben 2 HDMI van, az annyiba kerül, amennyiért már inkább a PC-t bővítem. A másik opció, hogy az erősítőt cserélem eArc-osra, de akkor meg úgyis lesz valami másnak kínja. Összetett kérdés ez.

Új hozzászólás Aktív témák