Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz krx21 #74147 üzenetére

Ezt hívják úgy hogy sznobizmus.
    Miben is nyilvánulna meg az hogy a PS5 kábel vagy a te kábeled jobb mint ez digitális jelátvitel esetén?
    Mert hogy 4K 120 Hz VRR minden tökéletesen működik. Az AQ kábelnél 24 ezerért szebbek a színek vagy ilyesmi? :DMond már el nekem.

Nem cseréltem le a Ps5 kábelét hanem 2 kábelt használtam amíg nem volt eARC képes erősítőm és hol a Tv re kötöttem hol az AVR re .

Teljesen fals a hasonlatod
    Digitális jeltávolításra használt kábel esetén amennyiben betartja a szabványokat bármelyik gyártó nem fogsz észre venni különbséget még ha 1 milliós kábelt kötsz az általam linkeltel szemben akkor sem, míg a téli gumik között igen fogsz érezni különbséget és nagyban befolyásolja a biztonságot és vezethetőséget.
    Én sem veszek gagyi gumit ,soha nem is vettem míg kábelben nem fogok 25 ezret kiadni arra amit ugyan így megkapok 3 ezerért és semmi féle eltérést nem fogok tapasztalni soha.

Innentől meg hogy bejáratás meg ilyesmi szóba került inkább el is engedném a témát. Ezek a legnagyobb hülyeségek amiket olvastam és megkajálod a marketinget rendesen. látod ebből él az AQ például de azért beszélgess el néha egy villamosmérnökkel is mit gondol erről.

Új hozzászólás Aktív témák