Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt hívják úgy hogy sznobizmus.
Miben is nyilvánulna meg az hogy a PS5 kábel vagy a te kábeled jobb mint ez digitális jelátvitel esetén?
Mert hogy 4K 120 Hz VRR minden tökéletesen működik. Az AQ kábelnél 24 ezerért szebbek a színek vagy ilyesmi?
Mond már el nekem.Nem cseréltem le a Ps5 kábelét hanem 2 kábelt használtam amíg nem volt eARC képes erősítőm és hol a Tv re kötöttem hol az AVR re .
Teljesen fals a hasonlatod
Digitális jeltávolításra használt kábel esetén amennyiben betartja a szabványokat bármelyik gyártó nem fogsz észre venni különbséget még ha 1 milliós kábelt kötsz az általam linkeltel szemben akkor sem, míg a téli gumik között igen fogsz érezni különbséget és nagyban befolyásolja a biztonságot és vezethetőséget.
Én sem veszek gagyi gumit ,soha nem is vettem míg kábelben nem fogok 25 ezret kiadni arra amit ugyan így megkapok 3 ezerért és semmi féle eltérést nem fogok tapasztalni soha.Innentől meg hogy bejáratás meg ilyesmi szóba került inkább el is engedném a témát. Ezek a legnagyobb hülyeségek amiket olvastam és megkajálod a marketinget rendesen. látod ebből él az AQ például de azért beszélgess el néha egy villamosmérnökkel is mit gondol erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mond már el nekem.
Vhiktor