Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragnus
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút újként az oled világban a kalibrálással kapcsolatban érdekelne, hogy a Calmannal kalibrált értékeket, illetve az rgb korrekciót a folyamat közben valami számomra láthatatlan, elérhetetlen helyen tárolják a tv-ben, szervízmenüben, stb, vagy ezt nekem látnom is kellene a képbeállításokban az rgb értékeknél. Kérdésem háttere, hogy az MM-ben vásárolt 55C1-esetében szerettem volna elrakni az értékeket egy esetleges factory reset vagy bármi esetére, de mindenhol 0 0 0 -át látok. Fórumot sajnos csak vásárlás után olvastam, így azt már tudom, hogy friss olednél nem sok értelme volt kifizetni a kalibrációt, megdumáltak, tanulópénz, de már az is felmerült bennem, hogy esetleg nem-e csak a kalibrált címkét fizettem ki
Lehet azt valahogy csekkolni, hogy ez valóban megtörtént?
Illetve meg tudnátok nekem kérlek erősíteni, hogy a firmware frissítés nem tesz keresztbe a kalibrációnak (ha és amennyiben valóban megtörtént)? Vagy inkább hagyjam békén?
Előre is nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet azt valahogy csekkolni, hogy ez valóban megtörtént?
Vhiktor