Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Hello there!
Szeretett B8-am utódját nézegetem már egy ideje, de most, hogy a PS5 kidobta a VRR update-et, így már főleg leváltanám. Lépnék egy kategóriát feljebb, C-t szeretnék venni 55-ös méretben (nagyobb nem is férne el meg az áruk is riaszt), de eddig nem tudtam, hogy érdemes-e megvárnom a C2-őt, vagy jó lesz a C1 is, azonban az elmúlt pár napban főleg a Digital Foundry-tól azt hallom/olvasom, hogy a C2 gaming szempontjából elmarad a C1-től. Én pedig főleg gaming-re használnám streaming, blu ray filmek(szintén PS5-ön), Youtube és Twitch mellett. TV csatorna nagyon minimális fog menni rajta, leginkább sport (Forma 1, UFC, NBA).
Mit tudtok mondani a C1-ről? Ezek alapján jó lesz nekem? A C2 valóban visszalépés?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor