Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
üdv!
Megjött a 65C1 , felpakoltam a falra , netfilx, HBO max , Digi tv, youtube , pár 4k film pc-ról . Eddig ezeket próbáltam, néztem. Egyrészt hatalmas a kép
, Nem nagyon állítottam még rajta semmit , pár gyári beállítást néztem meg , HDR-nél konkértan kiszúrta a szemem a fehér fény , filmek alatt a full fekete kép az olyan fekete hogy már 2x gondoltam azt hogy kikapcsolt a tv.... de nem . Tanulni kell még sokat. Tetszik nagyon , a hangja is meglepően jónak tűnik.
dolby digital hangot még nem tudtam kicsikarni belőle hiába tudta a film .
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, Nem nagyon állítottam még rajta semmit , pár gyári beállítást néztem meg , HDR-nél konkértan kiszúrta a szemem a fehér fény , filmek alatt a full fekete kép az olyan fekete hogy már 2x gondoltam azt hogy kikapcsolt a tv.... de nem . Tanulni kell még sokat. Tetszik nagyon , a hangja is meglepően jónak tűnik.
Vhiktor