- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én sem használok jelenleg külső lejátszót, tökéletesen visz mindent a tv is, így semmi hasznát nem látom. A play store azért van, hogy azt használj amit csak akarsz, igazából a gyártónak semmit rá se kéne tennie az eszközeire alapból szerintem, csak ami az alap funkciókhoz szükséges...
Nyilván valamit ráraknak mindenből, hogy Józsi néni szintű user-ek is tudják használni, de szerintem a mai világban már alap, hogy a user-ek viszik a platformokra a nekik megfelelő dolgokat, store az pl. fel is rak neked mindent a különböző droid eszközeidre, ha úgy van beállítva, de appstore is ilyen.
Minden és mindenki igényeit amúgy se tudják előre lefedni, szóval az, hogy neked épp nem tetsző vagy akár a te felhasználásodhoz használhatatlan app van fenn megesik, ezen nem szabad mérgelődni, főleg, hogy a választási lehetőség adott és szabadon tilthatsz és rakhatsz fel szinte bármit (webos-en meg lennél lőve egy ilyen helyzetben, de szerencsére nem olyan tv-t vettél
). Ez gyakorlatilag egy android eszköz, olyan mint a telefonodon, van apps menü (vagy hosszan is nyomhatsz az ikonokra is akár), ott tudsz akár törölni vagy tiltani is dolgokat, nyilván mint egy telónál itt sem enged bármivel bármit csinálni, de a "szemét" nagy részét lehet törölni vagy legalább tiltani.De lényeg, hogy médialejátszáshoz just player-t dobd fel a play store-ból a tv-n, igen. Az az egyik legjobb lejátszó, egyszerű, mindent tud, neked szerintem ez kell. (Ha azzal is gond lenne, akkor ott valami hardver limitáció lesz, usb port, kábel, driver amivel a hdd-t kezelné nem jó, ilyesmire gondolnék, de szerintem nem lesz ilyen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mazda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván valamit ráraknak mindenből, hogy Józsi néni szintű user-ek is tudják használni, de szerintem a mai világban már alap, hogy a user-ek viszik a platformokra a nekik megfelelő dolgokat, store az pl. fel is rak neked mindent a különböző droid eszközeidre, ha úgy van beállítva, de appstore is ilyen.
). Ez gyakorlatilag egy android eszköz, olyan mint a telefonodon, van apps menü (vagy hosszan is nyomhatsz az ikonokra is akár), ott tudsz akár törölni vagy tiltani is dolgokat, nyilván mint egy telónál itt sem enged bármivel bármit csinálni, de a "szemét" nagy részét lehet törölni vagy legalább tiltani.
Vhiktor