- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
wyll358
üzenetére
Szia.
Igazság szerint eddig Samsungon hozzá voltam szokva, hogy külső HDD-ről nézem a filmeket USB-n keresztül, és az tökéletesen vitt mindent, kivéve, amit nem támogatott (DoVi, DTS-HDMA, stb.).
A Philips-et is szeretném addig így használni, amíg később nem lesz pénzem egy külső lejátszóra - ami nem holnap lesz -, ezért mindenképp kell valami app, ami azt addig megoldja. Igen, eddig a saját lejátszóját használtam, de ez tényleg felejtős. Még ilyet nem tapasztaltam soha, hogy a film nézése közben kilépjen, mintha csak egy fizetős applikáció próbaverziója lenne, ami egyszerre maximum egy órát enged mozizni, és ha többet akarsz, vedd meg a prémiumot... azért egy ilyen drága TV-nél gáz, hogy alapból nincs benne egy normális lejátszó... persze sok felesleges szeméttel bezzeg tele van, aminek a fele sem kellene... azokat hogy lehet kitörölni?
Nekem egyelőre még nem fontosak az extra cuccok, semmi komoly elvárásom nincs, csak annyit szeretnék, hogy a 4K-s HDR filmek menjenek mindenféle extra cucc nélkül. Aztán később, ha majd lesz felesleges pénzem, veszek egy külső lejátszót, akkor már olyat, ami mindent lead. De addig is szeretném nézni legalább azokat a filmeket, amik eddig megvannak. Ennyi.
Kipróbálom majd, amit mondtál (Just Player), ezt a TV menüjéből, az App Store-ban tudom letölteni, ha jól értem...?

Köszi.

#70444 DamianB : Na, ez engem is érdekelne, jó lenne, ha nem kellene mindkettő, vagy egyik, vagy a másik nem elég? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Star Trek
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor