- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Voltam tegnap megnézni saját anyaggal a C1-et. Az tény, hogy másképp oldja meg a "javítást", mint az A1, és a Samsung megint másképp, de ettől még egyiket se fogom bekapcsolni, mert mindegyik "elrontja a képet" annak érdekében, hogy a mozgás folyamatos legyen.
Az A1 pl a háttérben lévő széklábakat mosta el (Avangers: endgame 20:32 utáni jelenet, amikor az egyik férfiről a másikra megy a kamera, háttérben az asztalon lévő székekkel), majd később hirtelen kiélesítette, a Samsung pedig többször tette ki (mindig kicsit arrébb) a lábakat, a C1-nél már csak azt figyeltem a boltban, hogy úgy működik-e mint az A1, de nem. Kivágtam egy fél perces jelenetet azzal próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor