Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Akkor ezek szerint te is folyamatosan PC-ről használod.
Esetleg tanácsot kérhetek milyen beállításokkal lehet elérni a legjobb szöveg/betű minőséget? Kutattam már neten de eddig nem találtam olyat amivel elégedett lennék.
Mert őszintén megmondva sajnos ebben csalódtam az előző monitoromhoz képest. Arról tudtam hogy nem lesz annyira jó, de számomra annyira zavaróan nem jó a betűminőség hogy jelenleg azon gondolkozom hogy szövegre továbbra is a régi monitoromat fogom használni.
Most keresnék valami monitorkonzolt hogy egy mozdulatra ki tudjam hajtani a TV-elől mert minden más tartalmat a TV-n szeretnék "fogyasztani" mert nyílván minden másban sokkal jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor