Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Pár napja sikerült egy Philips 55OLED806-ot vásárolnom. Vacilláltam a C1 és a 806 között, de szvsz szerint a 806-nak szebb a képe, illetve az ambilight + android is ez irányba vitt. Samsungról váltottam, a lányom szobájába került. Hát QLED ésatöbbi, de komolyan rossz ránéznem pár nap Philips használat után. Eddig nagyon elégedett vagyok a tévével, gyönyörű a képe, igaz nagyon játszós mindent beállítani, szerencsére semmi komoly vagy zavaró hibát nem tapasztaltam. A rendszerrel némileg küzdök vagy pontosabban inkább ismerkedek a Tizen után, a Samsung ebben jobb.
Philips tulajokhoz kérdés... nem tudom használ-e valaki külső billentyűzetet. Van egy Logitech k400-am, de istennek nem tudom rávenni, hogy magyar kiosztásban működjön. Rákérdez, lefut, magyar kiválaszt, de marad angol változatlanul. Erre vmi ötlet?
Illetve van valami mód, hogy egy normális böngészőt tegyek fel? Chrome vagy Edge, bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor