Hirdetés
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ilyen egy komoly célszerszám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
PC MSI 1070 (+ a jövőben lehet cserélek 1080Ti-re) + MadVR remélem azért helyettesít egy BD lejátszót.
Gondolkozok Netflix 4K-ban, de nem tudom milyen a minősége... Addig meg BD anyagokkal hajtom majd.
Reméljük 2 m-ről nem lesz jelentős (Igaz a 4K-nak sincs olyan egetverően sok értelme így)Szerdán meglátjuk
... én bízok benne, hogy megtudom szokni... Eddigiekben csak nagyon kevés jelenetnél láttam ezt a szaggatást svenkeléskor. Erre figyelnek a filmesek is azért... Filmenként 1-2 helyen kaptam fel a fejemet eddig. Bízom benne a feketeszint és a játékok alatt nyújtott 60 Hz-es (vagy FHD 120 Hz-es) teljesítmény kárpótol ezért.Egyébként 1080p 120 Hz-en még akár bele is lehet nyúlni az 5:5 pulldown-ba, tehát szimulálni az LCD "blurt". Kép és jelfeldolgozó algoritmusokat fejlesztek amúgy, lehet kitalálok valamit

Arra meg kíváncsi leszek, hogy a BFI-t beleteszik-e a 8-as sorozat paneljeibe vezérlés szinten. Kitudja, ehhez impulzus vezérlés kell-e már... vagy megoldható hagyományosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Egyszerű kávé topik
- Arch Linux
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... én bízok benne, hogy megtudom szokni... Eddigiekben csak nagyon kevés jelenetnél láttam ezt a szaggatást svenkeléskor. Erre figyelnek a filmesek is azért... Filmenként 1-2 helyen kaptam fel a fejemet eddig. Bízom benne a feketeszint és a játékok alatt nyújtott 60 Hz-es (vagy FHD 120 Hz-es) teljesítmény kárpótol ezért.
Vhiktor