Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Köszi a választ.
Teljesen egyetértek az interpolációval kapcsolatban. Mindig ezt éreztem én is.
(Tény, hogy megszokás kérdése is, tehát abszolút nem szólom le aki TrueMotiont használ. Ízlés, adaptáció is beleszól)Talán a deblur van most bekapcsolva, de annak nem sok hatását látni LCD-n.
Persistence motion blur nem zavar, úgy vélem az a retina biológiája

A response time meg jól jön... nekem a VA borzasztó lomha bárhogy is állítgattam, és/vagy forduláskor eltűnik a fél mező/barlang stb részleteiben. A strobe dimre meg többeknek érzékeny a szeme, ahogy a PWM-re is...és itt nem látványra gondolok, hanem hogy fél óra után vérben úszik a szem. Páran beszámoltak erről és sajnos nekem bármilyen impulzusos és strobe-tól nagyon hamar elfárad a szemem...Még ha nem látni is a magas frekit, nehéz kimérni a hatását a látásra. Simán eltérő a tolerancia emberenként ...ezért skippeltem a Samsung gamer VA-ját pl a strobe-al.Remélem OLED köztes megoldásnak jó lesz és egy gyenge szórt szobai fény mellett nem gyilkolja le a szememet.(Full sötét szoba + VAtól ugyan úgy kifolytak, IPS + kislámpánál meg 10 órás filmmaratont sem érzek meg
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)
Vhiktor