Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
goodwill
üzenetére
Hello!
En nem akarlak lebeszelni az SJ850-rol, a meret mindenkepp mellette szol. Ha sokat nezitek nappal vagy szort feny mellett akkor vedd azt. En kb 3 evet.hasznaltam az 55UB850-t ami szinten edge ledes lcd 4k volt. Nekem a panel homogenitasat es a sotetben levo szurkes feketeket leszamitva sok gondom nem volt vele.... Ha van lehetoseg akkor ahogy fentebb a kollega irta lehet egy feny szalaggal vagy valamilyen fenyforassal trukkozni, de ha jol emlekszek nalatok falra kerulne es ha nincs semmi korulotte akkor nehezen kivitelezheto. Hat ami a filmeket illeti at kell alnod mindket tv eseten a min. 1080p-re, en is mar evek ota csak ilyenekkel vagy 2160p-s anyaggal etettem tvt. Nalunk is hamarosan megerkezik a kis kakamatyi es pont elotte amig van lehetoseg anyagilag cserelni, igy hat jon a B7

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor