-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Olyan dolgokkal érvelsz, ami (számomra) irreleváns, de szerintem sokak számára is az.
Először is nem 12, hanem 18 az oled fényerő és ha te úgy véled, hogy este 60-as érték kell a jó képhez, akkor (szerintem) nagyon messze jársz tőle. Kalibráltass egyet és meglátod, hol áll majd a "csúszka" utána. Neked biztosan nem fog tetszeni a végeredmény. De mondhatom én is hogy peace, ha így jobban esik.

Öregedésről annyit, hogy találtam egy 30000 órás oled panel tesztet és semmi, hangsúlyozom SEMMI romlást nem mértek ennyi idő elteltével egy 2013-as panelen. Ha megtalálom belinkelem, de nem gondoltam volna, hogy jó lesz ez még bizonyítéknak az Oled topikban, így nem mentettem el. Sajnálom... plazmásokhoz meg nem járok vitatkozni oledről.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor