Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Lehet előbb új kocsit kéne venni

Amúgy most elgondolkoztam a Telekomos B7-en... 530 kamatmentes részletre. Árgépen drágábban találtam mindenhol egyben fizetve. Egyben is ki tudnám fizetni, de ha már olcsóbb összességében, és más pénzét használom 22 hónapig, akkor megéri.
Csak a 4K-tól félek kicsit, hogy nem használnám ki, és a FHD tartalmakat mosná.
Viszont utánaolvasgattam most az A7-nek... valszeg a 910-es elektronikája van benne, ugyan azokkal a paraméterekkel és SOC-al. Továbbra se találok semmi input lagra vonatkozó infót, szóval nem kizárt, hogy 41 ms, mint a 910-nél, hiába új széria. Az meg különösen bosszantó, hogy kivették belőle a 3D-t és a HDR-t, így szerintem értéktartás szempontjából kevesebbet ér a 910-nél. Mégis drágább itthon majd 100K-val. Kicsit átverésnek tartom hogy gyakorlatilag fogták a 910-et és az elektronikáját, kihajtogatták, letiltottak 2 feature-t, majd rádobtak egy 100-ast árban.
Most ott vagyok, hogy egy B7 lehet jobban megérné 5 éves távlatban... Vadi új elektronika, 21 ms inputlag, 4K , HDR és még pár javítás... +100K-ért.
4K PPI miatt még adott esetben monitornak is használhatnám (bár kicsit féltem a konstans tartalom miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor