Hirdetés
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegység használata aktív PFC-s táppal
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Lehet előbb új kocsit kéne venni

Amúgy most elgondolkoztam a Telekomos B7-en... 530 kamatmentes részletre. Árgépen drágábban találtam mindenhol egyben fizetve. Egyben is ki tudnám fizetni, de ha már olcsóbb összességében, és más pénzét használom 22 hónapig, akkor megéri.
Csak a 4K-tól félek kicsit, hogy nem használnám ki, és a FHD tartalmakat mosná.
Viszont utánaolvasgattam most az A7-nek... valszeg a 910-es elektronikája van benne, ugyan azokkal a paraméterekkel és SOC-al. Továbbra se találok semmi input lagra vonatkozó infót, szóval nem kizárt, hogy 41 ms, mint a 910-nél, hiába új széria. Az meg különösen bosszantó, hogy kivették belőle a 3D-t és a HDR-t, így szerintem értéktartás szempontjából kevesebbet ér a 910-nél. Mégis drágább itthon majd 100K-val. Kicsit átverésnek tartom hogy gyakorlatilag fogták a 910-et és az elektronikáját, kihajtogatták, letiltottak 2 feature-t, majd rádobtak egy 100-ast árban.
Most ott vagyok, hogy egy B7 lehet jobban megérné 5 éves távlatban... Vadi új elektronika, 21 ms inputlag, 4K , HDR és még pár javítás... +100K-ért.
4K PPI miatt még adott esetben monitornak is használhatnám (bár kicsit féltem a konstans tartalom miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Eladó LG OLED55C11LB
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor