Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Reggel megjött a monitornak szánt 48CX.
    Most sikerült beüzemelni, nem akartam napközben nekifogni, mert tudtam hogy akkor nem lesz munka. Azért megszenvedtem mire egymagam összeraktam, a talpa nem akart valahogy a helyére menni, elsőnek szerintem túl szorosra összehúztam az első-hátsó idomokat. Ezzel a módszerrel próbálkoztam mivel egymagam voltam. Működött, hasznos volt hogy nem dobáltam ki minden csomagolóanyagot.

    Hát, az asztalon brutális a mérete. De a 80cm-es asztal mélység kellett. Így van kb. elfogadható távolságban ha hátradőlük a székben.
    Egyelőre teljesen vizuális túltelítődés van és nem tudom eldönteni hogy normális vagyok-e. :DDD A képe az nagyon beteg. Főleg lekapcsolt villany mellett brutális a kontrasztja.

    Inkább a betűtípusok render-elése az ami kicsit egyelőre fura. Pedig levettem minden képjavító vackot, illetve a BetterClearTypeTuner-el átraktam grayscal smoothin-gra. Ez tűnik nekem a legjobbnak.

    100% scaling-ben erősen használhatatlan viszont, kifolyik a szemem olyan mütyűr minden. Olyan 125%-on már oké.
    Nem kezdtem el keresni a hibáit viszont. Jobb a békesség. Még játszom a beállításokkal. Most OLED 38, Contrast 100, Brightness 40-nél álltam meg. De majd még biztos fogom tekergetni.

    Nagyon kíváncsi vagyok pár nap múlva mi lesz a véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák