Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Reggel megjött a monitornak szánt 48CX.
Most sikerült beüzemelni, nem akartam napközben nekifogni, mert tudtam hogy akkor nem lesz munka. Azért megszenvedtem mire egymagam összeraktam, a talpa nem akart valahogy a helyére menni, elsőnek szerintem túl szorosra összehúztam az első-hátsó idomokat. Ezzel a módszerrel próbálkoztam mivel egymagam voltam. Működött, hasznos volt hogy nem dobáltam ki minden csomagolóanyagot.Hát, az asztalon brutális a mérete. De a 80cm-es asztal mélység kellett. Így van kb. elfogadható távolságban ha hátradőlük a székben.
Egyelőre teljesen vizuális túltelítődés van és nem tudom eldönteni hogy normális vagyok-e.
A képe az nagyon beteg. Főleg lekapcsolt villany mellett brutális a kontrasztja.Inkább a betűtípusok render-elése az ami kicsit egyelőre fura. Pedig levettem minden képjavító vackot, illetve a BetterClearTypeTuner-el átraktam grayscal smoothin-gra. Ez tűnik nekem a legjobbnak.
100% scaling-ben erősen használhatatlan viszont, kifolyik a szemem olyan mütyűr minden. Olyan 125%-on már oké.
Nem kezdtem el keresni a hibáit viszont. Jobb a békesség. Még játszom a beállításokkal. Most OLED 38, Contrast 100, Brightness 40-nél álltam meg. De majd még biztos fogom tekergetni.Nagyon kíváncsi vagyok pár nap múlva mi lesz a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A képe az nagyon beteg. Főleg lekapcsolt villany mellett brutális a kontrasztja.
Vhiktor