Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz krx21 #5712 üzenetére

    Én láttam a B6-ot még pár hónappal a megjelenése után. (Azt nem én vettem, de visszaküldte az illető a boltba és vett inkább egy Panasonic LCD-t.) Állítólag az is sokat javult a későbbi firmware-ekkel, de a C7 szerintem most számottevően jobb. Annak ellenére, hogy én szívtam ezzel is rendesen (igaz, csak a PC-seknek potenciálisan érdekes dolgokkal), ez a mai firmware-el (ami mondjuk szintén nem egy tavaszi "nulladik" verzió már a 7-es sorozatnak se) egy kezes bárány a 6-os szériához képest, és monitor jellegű használatnál sokat számít az is, hogy szolidabb lett az ABL (ami most már bőven jó, hogy SDR-nál sötét szobában gyakorlatilag nem is létezik, a 6-osnál még csicsergett).

    Tippre szerintem még a 7-es széria is hagyott némi tartalékot ebben a panelben HDR csúcsfény és ABL ügyileg (még ha jobb energiahatékonysággal hozza is majd az új panel a növelt fényerőt, mint ez tudná agresszívebben meghajtva), inkább a színeket tehetik szaturáltabbá az új panelen (beleszúrják a kvántumkristályokat a szemibe' a Xen univerzumból, vagy valami ilyesmi), de attól már szerintem senki nem esik hanyatt, most is elég élénkek a határok. Ehhez képest az "agyra" inkább ráférne némi szteroid (pl. alapértelmezett 4:4:4 minden képmódban, és nem "vagy X, vagy Y, de nem egyszerre, vagy ha mégis majdnem, akkor túl nagy lag-al -> tessék, válassz miről mondasz le...").

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák