Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz freemanone #56649 üzenetére

    Átmenetileg most 32"-os monitorról visszakényszerültem 27"-ra, még nem tudok új asztalt szerezni a 48CX-hez (IKEA-ban brutális hogy ki van fogyva minden). Hát, elég fájdalmas. :DDD Bár szerintem pár nap és megszokom. Mindkét irányba váltást max. 1 hét alatt meg lehet szokni, erre már rájöttem. Ellenben 27" után brutális lesz a 48". :D Remélem azért az ülő-álló asztalhoz álló pozícióban is jó lesz a TV átmérője.

    CptAdamica: tálcát el tudod totál rejteni a TaskBarHider-el. Gyorsgombbal előhozható, elrejthető. Windows gomb ilyenkor is működik szerencsére billentyűzetről.

    A pixel kilógási dolgot elvileg így lehet korrigálni:

    Have you turned "Just Scan" to "on" rather than Auto? This eliminated any overscan completely for me. Go to All Settings -> Picture -> Aspect Ratios -> Just Scan -> Set to "On". You might need to do this for all HDMI inputs you have connected.

    Illetve a HDMI bemenetet át kell állítani PC vagy Game Console típusúra hogy minimálási legyen a latency. De erre gondolom már rájöttél. :) (ja, már én is nagyon hegyezem rá a fa**omat :DDD)

    arn: 80cm mély asztallal szerintem rendben lesz. A mostani 60cm-es Karbly-ra nem mertem :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák