Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Alienware notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Üdv mindenkinek!Irkáltam régebben a problémámról miszerint az új 55CX TV-m nem kapcsol le normálisan ha kikapcsolás előtt nem állítom le a Líve Playback funkciót ami nálunk szinte állandóan bekapcsolt állapotban van. Távval kikapcsolva csak akkor kapcsolja le magát teljesen készenlétbe a TV ha előbb leállítom a L.P-t, vagy ha a TV alján lévő gombbal kapcsolom ki. Már próbálkoztam mindenféle beállítással, több külső winyóval, f.W. frissítéssel, gyári beállítás visszaállítással, bekapcsolt állapotban áramtalanítással de semmi változás.
Odáig fajult a dolog, hogy felhívtam a márkaszervizt és sikerült beszélnem egy szerelővel. Kiselőadásom után arra jutottunk, mivel nem volt olyan ötlete amivel még nem próbálkoztam, hogy berendel egy új mainboard-ot a TV-hez és jövő héten kb. ha meg lesz az alkatrész felhív időpontot egyeztetni a cseréhez.
Sajnálom hogy meg kell bontani az egyébként hibátlan új TV-t de ez az apró probléma egyre inkább nyugtalanít.
Azt csak remélni tudom hogy az új bélés megoldja a problémám és nem a típusnak valami elcseszett sajátosságáról van szó, bár páran itt már megnyugtattak miszerint náluk rendesen működik ez a dolog is.
Természetesen majd megírom a fejleményeket legfőképp azért ha másnak is hasonló problémája akadna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- Egy óra, két rendszer
- Spórolós topik
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest